Køb Ventoline Online

✅ Gratis ekspres fragt​

✅ Sikkert​

Registeret EU apotek

Gratis ekspres fragt

Sikkert

Elektronisk recept

Ventolin

Ventoline

Ventoline er en effektiv behandling imod astma.

Heldigvis har forskning udviklet mange forskellige medikamenter (såsom Ventoline), hvis aktive indholdsstoffer er nemme at bruge og så effektive, at de tilbyder en hurtig lindring, såvel som længere pauser imellem og reduktion, af angreb over tid.

✅ Gratis ekspres fragt  ✅ Sikkert 

Astma er en kronisk lidelse, der er meget udbredt over hele verden, da 1 ud af 20 er astmatiker.

Her er der en lille påmindelse om de forskellige eksisterende behandlinger og deres omfang. Fordi, før du køber Ventoline, er det vigtigt at være velinformeret, for at undgå alle risici forbundet med denne behandling!

Hvad er astma?

De forskellige behandlinger til astmatikere

Ventoline

Medicinal industrien har udviklet to hovedtyper af behandlinger, for at afhjælpe dem, der lider af astma og for at gøre dem i stand til leve uden de store begrænsninger i hverdagen.

På den ene side er der de forebyggende behandlinger. Disse forebyggende medikamenter er udviklet til at reducere risikoen for et astmatisk udbrud, ved at virke på forhånd, direkte hos astmatikerens immunforsvar

På den anden side er der også mange såkaldte “lindrende” behandlinger, som hurtigt kan, som deres navn antyder det, lindre symptomerne.

Ventoline, til brug for lindring, men også til forebyggelse af astma angreb

Ventoline er en af de mest effektive behandlinger mod astma angreb, og det er derfor naturligt, at det er blevet den mest anbefalede behandling af fagfolk, gennem årene.  Populariteten skyldes dens dobbeltsidede virkning.

Den bliver dog primært set på som en lindrende behandling, hvilket betyder at dets aktive indholdsstof er særdeles effektivt, når et angreb eller besvær med vejtrækningen begynder at opstå

Men mange eksperter anbefaler dog også brugen af Ventoline, som en forebyggende behandling til at forsinke eller afværge et astma angreb, når det er muligt.

Derfor har det en dobbeltsidet effekt, og fungerer både som en præventiv behandling og som en lindrende behandling, hvilket har gjort Ventoline populært blandt personer med astma.

Bemærk, at det kompakte format, der gør den nem at transportere, er endnu en fordel ved dette medikament. Dette forklare hvorfor den er så rost blandt de lægefaglige og hvorfor den har et godt ry blandt astma patienter.

Ydermere er en af de positive sider ved Ventoline, dets evne til at reagere hurtigt ved symptomer på astma, (personen kan mærke fordelene af Ventoline på minutter, og kan hurtigt dæmpe angrebet) men det er også længere varende (det aktive indholdsstof er fortsat i kroppen 5 til 6 timer efter indtagelsen af en dosis).

Hvad er Ventoline Salbutamol?

gsk

Ventoline er en behandling af astma udviklet af GlaxoSmithKline. Dette stof er en bronkodilatator, hvis aktive indholdsstof direkte påvirker kilden til det astmatiske problem, bronkierne. Ved at frigøre bronkiernes muskel fibre, øger Ventoline deres størrelse.

Denne frigørelse stopper sammentrækningen i lungerne på meget kort tid, hvilket er et af de karakteristiske symptomer og et af de værste, under et astma angreb. Bronkierne udvides og en større mængde luft tillades at passere ned i lungerne, hvilket hurtigt kan lindre personen i nød og normal vejrtrækning kan genoptages inden for minutter.

På grund af effektiviteten af dets aktive indholdsstof er Ventoline et stof, der ikke kun anbefales til behandlingen af astma, men også til behandlingen af andre luftvejs-sygdomme, så som lungeemfysem, forskellige former for bronkitis og endda lungebetændelse.

Salbutamol, det kraftige aktive indholdsstof i Ventoline

Salbutamol – ingrediens i Ventoline
Salbutamol – ingrediens i Ventoline

Når Ventoline er så effektivt, så er det takket være dets aktive indholdsstof, Salbutamol. Det er det molekyle, der giver bronkodilatator effekten til Ventolinen, og den, der på kort tid lindre bronkiespasmer. Det er sådan det stopper astma angreb.

Generelt, så er Salbutamol ordineret til patienter som en inhalator, fordi effekten er hurtigst i denne form, da det direkte påvirker bronkiernes bløde muskler.

Der er dog andre, mindre udbredte måder, såsom Sirup, specielt til de personer, der ikke dagligt kan bruge en inhalator (for eksempel dem, der lider af voldsomme hoste anfald).

Hver også opmærksom på at Salbutamol betragtes som et doping præparat. Specielt udbredt i cykling (8 ud af 10 professionelle cykelrytter har allerede tyet til brugen af Salbutomal, uden at have respiratorisk inflammation), og det er ikke usædvanligt at disse atleter bliver testet positiv og idømt suspendering på grund af indtagelse af dette aktive indholdsstof.

Der er derfor nødvendigt at være opmærksom på den måde, du bruger det på, hvis du er top-atlet.

Salbutamol er derfor et kraftigt aktivt indholdsstof og brugen og doseringen bør nøje overvåges af din læge, for at undgå overdosering og påvirkning af dit helbred.

Hvornår bør jeg anvende denne behandling?

ventoline box

Denne behandling ordineres normalt i tilfælde af: Et astma anfald; et akut astma anfald; for tidlig fødsel (fordi Salbutamol tillader – ikke kun bronkierne – men også livmoderen at slappe af, hvilket gør fødselsprocessen nemmere); eller når en øget mængde af kalcium findes i patientens blod (kendt som Hyperkaliæmi).

Så, Ventoline er altså et medikament, der for det meste anbefales til personer, der lider af astma, uanset om det er i det alvorlige eller milde stadie.

Du bør dog være opmærksom på at læger typisk bruger dette medikament sammen med andre bronkodilatator behandlinger, såsom binyrebarkhormon og ilt-behandling, for at opnå en bedre effekt ved et alvorligt eller akut anfald. For eksempel, hvis det fører til en akut hospitalsindlæggelse.

Den væsentligste årsag til at bruge Ventoline er for mærkbart at nedsætte hoste under et astma anfald, samt ved besværlig eller smertefuld vejrtrækning, da bronkie musklerne afslappes og dermed tillader ilt at strømme ud i lungerne, som normalt.

Hos visse personer, der lider af takykardi, under et anfald, sænker Ventoline også hjerte rytmen til normal.

I nødstilfælde

Hvis en astmatiker oplever de første symptomer, på et nært forestående akut anfald, så er det nødvendigt at ringe efter en ambulance og komme på hospitalet, hurtigt. I disse sager med alvorlige og akutte anfald, vil en enkelt dosis Ventoline nok ikke være i stand til at lindre bronkierne og tillade patienten, hurtigt at få vejret igen.

Ydermere er det helt umuligt i dag, at forudsige præcist tid og sted for det næste astma anfald, fordi de udløses spontant eller tilfældigt. Der er netop derfor størrelsen på Ventoline er passende for astmatikere, da de kan medbringe den til hver en tid, på grund af dens kompakte form. Hvis et anfald opstår, så er det vigtigt, at du hurtigt kan finde din Ventoline, uden at skulle lede efter den i et par minutter, som kan være meget smertefuldt for den enkelte.

Hvornår bør Ventoline ikke bruges?

I tillæg til de forholdsregler, der er opstillet nedenunder, så er Ventoline ikke anbefalet til patienter med hypersensitivitet over for det aktive indholdsstof, eller noget andet indhold i sammensætningen. Intolerance viser sig primært gennem hoste og ufrivillige sammentrækninger af bronkierne. Hvis disse symptomer opstår, bør behandlingen afbrydes omgående.

For at sikre at din krop kan tåle regelmæssig brug af Ventoline, anbefaler vi dig, at snakke med en læge. Lægen vil være i stand til at identificere potentielle problemer – forskelligt fra person til person – i forbindelse med behandlingen, ved hjælp at et omfattende spørgeskema.

Hvordan bruger du behandlingen?

I dette afsnit vil vi fokusere på indtag af Ventoline i dets mest almindelige form, dvs. en inhalator med afmålt dosering. Denne måde at tage det på, er lige vel beregnet til voksne, børn og endda i nogle tilfælde for spædbørn.

Sådan skal du bruge Ventolin?
Sådan skal du bruge Ventoline?

 • Tag hætten af Ventoline mundstykket
 • Ryst dåsen på din inhalator
 • Hold Ventoline i en horisontal position, mod din mund
 • Pust ud og tøm lungerne
 • Indhaler hele dosis med din mund rundt om mundstykket, ved at presse den øverste del ned

Til dem, der ønsker en mere fyldestgørende instruktion omkring disse trin, så er der her en video, der sammenfatter hele fremgangsmåden:

Advarsel: hvis du lige har købt dette produkt er det tilrådeligt at trykke på knappen to gange (det samme som to doser) mens du holder den væk fra ansigtet. Dette gælder også, hvis du ikke har brugt din Ventoline i over 15 dage.

Hvis du glemmer at tage din dosis af Ventoline, så gå ikke i panik! Du må under ingen omstændigheder tage to doser, for at kompensere for en glemt dosis. Hvis du gør dette risikerer du at få en overdosis. Tag din sædvanlige dosis, uden unødvendigt at tilføje en dosis. På den anden side, hvis du hurtigt kommer i tanke om, at du har glemt en dosis, så er det formodentligt sikkert, at tage en dosis Ventoline, med kun en mindre forskydning i din plan.

Hvilken dosis bør jeg tage?

I tilfældet af en “mindre” besværet vejrtrækning:

Hvis du oplever besværet vejrtrækning, bør en dosis på et eller to sug Ventoline være nok, til at forbedre din vejrtrækning. Men hvis utilpasheden fortsætter efter flere minutter, så bør du gentage indtagelsen af 1-2 doser af denne anti-astmatiske behandling.

Generelt bør en voksen gentage denne dosering mellem 6 og 10 gange om dagen. Det er vigtigt ikke at overstige 15 sug på 24 timer, da det i så fald er muligt at overdosere og lide af de medfølgende komplikationer. Hvis du oplever at disse 15 sug om dagen ikke er nok, bør du hurtigt kontakte din læge, og overveje at tilføje en supplerende behandling til Ventoline.

I tilfælde af et alvorligt akut anfald:

Husk, at hvis et akut anfald opstår, er det nødvendigt at ringe efter en ambulance, omgående. I mens du venter på deres ankomst, kan du fordele dine 2-6 sug af Ventoline. Gentag hvert 5. til 10. minut og vent på hjælp.

Til børn:

Angående børn over 6 år, med periodisk respiratoriske problemer, er et sug normalt nok, til at genvinde normal vejrtrækning. Dette bør gentages 4 gange om dagen, i gennemsnit (to gange mindre end voksne). Den største udfordring er at lære dit barn at bruge Ventoline rigtigt, af dem selv.

For at gøre dette, så forklar detaljeret og guide dit barn ved den første dosis. Det kan være nødvendigt at hjælpe, i de første dage.

Forholdsregler ved brug

Generelt er anbefales det at konsultere en læge, før man begynder at tage Ventoline, da brugen i visse tilfælde kan have yderst alvorlige konsekvenser for den enkeltes helbred, hvorfor det er nødvendigt at konsultere en sundhedsfaglig person, hvis du befinder dig i én af de følgende situationer:

Graviditet

Det er helt nødvendigt, i denne situation, at rådføre sig med en læge. Brugen af Ventoline og dets aktive indholdsstof kan være skadeligt for fosteret, da det øger hjerterytmen.

Hjertesygdomme

Brugen af dette medikament bør være monitoreret, når patienten lider af tidligere identificeret hjerte- og blodtryksproblemer.

Epilepsi

Hvis du nogensinde har lidt af et epileptisk anfald, er det nødvendigt at konsultere en læge, før brugen af Ventoline.

Laktatacidose

Hvis en test viser, før din første dosis af Ventoline, en ophobning af mælkesyre i din krop.

I tilføjelse, kan det nævnes, at der er rapporteret om mange tilfælde af overdosering, på baggrund af forkerte beslutninger, eller beslutninger, der ikke har været anbefalet af en læge, til behandling. I tilfælde af overdosering, kontakt omgående en ambulance, hvis du oplever en eller flere af de følgende symptomer:

 • Hurtig og abnorm udvikling af ukontrollerbar nervøsitet: ukontrolleret rysten af dine lemmer, besværet tale og vejrtrækning, tør mund.
 • Udvikling af hjerteanfald: voldsomme brystsmerter, trykken i brystet, takykardi.
 • Udvikling af gastriske problemer og svimmelhed: voldsom kvalme, opkastning, svimmelhed der potentielt kan lede til midlertidig tab af bevidstheden, mistet evne til at stå oprejst.
 • Udvikling af anfald

Opbevaring af Ventoline

Ventoline har en holdbarhed på 2 år. Før indtagelse, så husk at se på udløbsdatoen, der ikke må overskrides.

Hvis du opdager, at du har indtaget en udløbet Ventoline, så tilkald en ambulance omgående.

Ventoline opbevares, under tryk i en cylinder, og er derfor omfattet at de samme regler, som andre medikamenter af denne art. Derfor er det ikke tilrådeligt at:

 • Udsætte den for høje temperaturer, max. 30°C
 • Udsætte den for sollys
 • Udsætte den for ild, heller ikke selv om beholderen er helt tom
 • Lave hul i beholderen (risiko for mindre eksplosion)

Hvad er bivirkningerne af Ventoline?

Ventoline betragtes ikke som et høj-risiko medikament, men alle personer er forskellige, og reaktioner fra behandlingen, selv mindre, kan variere. Angående Ventoline, er de mest kendte bivirkninger:

Hvad er bivirkningerne af Ventoline Online

Tilfælde af hovedpine, i højere eller mindre grad Rystelser, kort tid efter indtag af produktet
Takykardi (hurtig hjerterytme) Tør mund og synkebesvær
Kramper kan opstå i visse dele af kroppen  

Hvis disse bivirkninger varer ved eller er hæmmende i dagligdagen, så skal du konsultere en læge hurtigt. Lægen kan rådgive dig til om du skal fortsætte med at tage Ventoline. Hvis svaret er negativt, så kan lægen måske tilbyde dig andre muligheder, der er mere passende til din krop.

Anden medicin og Ventoline?

Som ved de fleste andre receptpligtige medikamenter, bør du fortælle din læge om andre medikamenter, du tager, der kan interagere med Salbutamol.

Anden medicin og Ventoline?

Hydrochlorthiazid , furosemid (Lasix…) Visse beta-blokkere: (Propranolol (Avlocardyl…), Nadolol (Corgard…)
Digozin Tricykliske antidepressiver
Atomoxetin Visse bronkodilatator som Terbutalin og Salmeterol
Monoamin oxidase hæmmere Dexamfetamin (Dexedrine…)
Dopamin Dobutamin

Læs hele listen på informationssedlen til Ventoline patienter.

Hvordan køber jeg Ventoline Online & i Danmark?

prescription

Salbutamol er et receptpligtigt lægemiddel. Ligesom alle andre behandlinger i denne kategori, skal du have en recept for at anskaffe dig lægemidlet.

Køb i apoteket – i Danmark

For at få det, skal du bare aftale en tid, hos din læge. Sådan foregår det normalt: efter et tjek og en gennemgang af din sygdoms-historik, vil din læge fastslå om denne behandling er til fare for dit helbred. Efter det, er det næste skridt, at gå på apoteket, for at købe Ventoline. Selvom denne fremgangsform er den mest brugte, opfattes den nogle gange som langsom og frustrerende. Faktisk har de fleste, der benytter sig af denne behandling, lidt af astma siden barndommen. De kender behandlingen og benytter den ofte, men er nødt til at gå til lægen for at få fornyet recepten, og afslutte købet på apoteket.

Køb Ventoline Online i Danmark

I de seneste år, har personer med astma, kunnet købe deres Ventoline online, direkte på internettet.

Faktisk er der online-klinikker, der tilbyder et online-lægetjek for at tjekke patientens helbred. Disse online-konsultationer foretages ved hjælp af et detaljeret spørgeskema, som patienten udfylder angående sin tilstand, medicinske historik og andre oplysninger, som lægen skal kende til. Når spørgeskemaet er udfyldt af patienten, kontrolleres det af sundhedsfagligt personale, der beslutter om patienten kan påbegynde behandlingen, eller ej. Hvis lægen tillader patienten at tage behandlingen, kan denne købe Ventoline online, og modtage det 24 til 48 timer senere.

Køb Ventoline

Loven omkring køb af receptpligtigt medicin varierer fra land til land, i den Europæiske Union. For at være sikker på at du bestiller din Ventoline, på en lovlig side, så undersøg venligst hos sundhedsmyndighederne i dit land.

Bemærk, at i alle tilfælde, uanset om du køber på apoteket eller bestiller det online, så har Ventoline mange fordele. AlfaDoc anbefaler altid at du gennemføre en konsultation hos din læge, for at få din recept. Når du nu alligevel skal til lægen, for at få din recept, så grib chancen for at få foretaget et læge-tjek.

Hvad er prisen på Ventoline Salbutamol Online & i Danmark?

Som forklaret tidligere, så kræver dette medikament en recept, for at kunne købes på apoteker. Prisen på denne anti-astmatiske behandling, fremstillet af GlaxoSmithKlines laboratorier (GSK), opfattes måske af nogle brugere som relativt attraktiv. I forhold til prisen, så tilhører Ventoline klassen af medicin, som kun er tilgængelig med recept, så apotekerne kan frit tage den pris, de ønsker.

Ventoline priser: Køb i apoteket

Priserne kan variere mellem 250.00 kr. til 310kr.

Ventoline priser: Køb og bestille online

Prisen på Ventoline er relativt dyrere, når du køber online. Prisen kan dog inkludere online-konsultation og levering.

Køb online

Advarsel: Vær opmærksom på hjemmesider, der sælger online og reklamere med tekster som “billig Ventoline” eller “Ventoline uden recept”. Disse hjemmesider, der tilbyder dig unormalt lave priser på anti-astma midler er helt sikket forfalskede.

Bemærk at uanset om der er mange fordele forbundet med at købe eller bestille online, så anbefaler AlfaDoc altid, at du foretager en medicinsk konsultation hos din læge, for at få en recept. Når du nu alligevel skal til lægen, for at få din recept, så grib chancen for at få foretaget et læge-tjek.

Referencer

Yderligere lægemiddeloplysninger

Frankrig : Ventoline England
Tyskland Schweizisk
Sverige Polen
Portugal Finland

22 Kommentarer

Dag · april 21, 2017 kl. 9:33 pm

Intet dårligt at sige om ventoline. Min læge har ordineret det til mig siden jeg var 6 og jeg er nu 24. Jeg bruger ikke meget – en æske varer omkring 6 måneder og jeg lider ikke voldsomt af astma

Gunne · april 25, 2017 kl. 8:32 pm

Jeg bruger ventoline cirka 5 gange om dagen og jeg har specielt brug for det når jeg dyrker sport men også i pollen sæsonen. Der er det slemt. Det virker normalt godt. Jeg har aldrig haft nogle problemer. Det eneste problem er at når jeg tager det for meget i løbet af dagen får jeg hjertebanken og jeg bliver lidt bekymret, men min læge siger det er fint.

Naoki · maj 1, 2017 kl. 5:03 pm

Jeg har altid brugt ventoline til min astma. For et par uger siden fandt jeg ud af at jeg fik lidt hjertebanken og jeg trak vejret underligt på grund af ventoline. Jeg havde ingen problemer da jeg var yngre og det begyndte først for et par år siden men jeg ville aldrig have troed det var forbundet med behandlingen. Min læge undersøgte mig og ordinerede flexotide. Det virker lige så godt og symptomerne forsvandt med det samme.

Olena · juli 30, 2017 kl. 8:40 pm

Jeg har taget ventoline i mere end 20 år mod min astma og det har altid været effektivt. Jeg har aldrig haft bivirkninger, men man skal have en recept for at få det, hvilket er lidt irriterende.

Daria · august 7, 2017 kl. 9:00 pm

Jeg er enig. Jeg er i den samme situation. Jeg fik ordineret ventoline da jeg var 8 og jeg er 24 år nu. Jeg tror jeg klarer mig fint med bivirkningerne, og tror at jeg ville vide det nu hvis behandlingen ikke virkede for mig. Men ja, du skal altid til lægen for at få en recept. Jeg har en enkelt gang haft held til at købe Ventoline uden recept på apoteket – det var ikke nemt men jeg var på ferie langt hjemmefra og havde ikke noget valg. Jeg skulle tale med apotekeren og hun forstod at jeg havde en gyldig grund, og lod mig købe behandlingen.

Oni · august 9, 2017 kl. 9:17 pm

Jeg behøver ikke tage Ventoline hver dag, og tager det kun med mig når jeg dyrker intensiv sport nu og da. Jeg trækker vejret meget bedre et par sekunder efter jeg har taget det, så det er virkelig effektivt. Jeg har en meget positiv indstilling til behandlingen da jeg aldrig har haft bivirkninger eller problemer.

Gull · august 10, 2017 kl. 9:04 pm

Jeg har taget Ventline i meget lang tid og jeg har aldrig prøvet andre former for astma behanling fordi det virkede for mig. Det eneste problem er varigheden. Det virker efter et par sekunder men det varer kun et par timer inden du skal tage noget igen.

Nate · august 16, 2017 kl. 8:53 pm

Meget effektivt når jeg mærker et astma anfald er på vej. Nogle gange får jeg hjertebanken efter et anfald men det varer ikke ret længe og min læge er ikke bekymret.

Calla · august 17, 2017 kl. 9:13 pm

Jeg fik grimme bivirkninger førhen da jeg tog seretide, så min læge besluttede at ordinere Ventoline. Det passer meget bedre til mig – det lindrer min astma og jeg har ingen bivirkninger længere.

Majken · august 18, 2017 kl. 9:27 pm

Jeg er enig med dig. Normalvis er der ikke nogen risiko for at din helbredssituation forværres nok til at man stopper med Ventoline, men man ved aldrig. Det kan være skadeligt for dit helbred hvis det virker sådan, så jeg kan ikke anbefale dig at købe det uden recept. Du bør altid spørge en læge før du kæber det, uanset om det er på et apotek eller på nettet.

Stefan · september 14, 2017 kl. 8:13 pm

Det er mærkeligt at høre, at Ventolin kan give bivirkninger. Jeg startede med at købe Ventolin, da jeg var meget ung. Dengang var jeg omkring 8 eller 9 år gammel. Før det, tog jeg et andet middel, som jeg ikke kan huske navnet på. Ventolin er et virkelig godt middel. Jeg tager som regel 1 til 2 om måneden, men om sommeren tager jeg lidt mere. Jeg tager også Ventolin når jeg rejser og når jeg sover ude. Jeg tror, at mit astma også er forbundet med nogle allergier. I forhold til prisen, så er det muligt at købe Ventolin billigt på apoteket. Hvis jeg husker rigtigt, betaler jeg mindre end 10€ for inhalatoren.

Ilan · september 21, 2017 kl. 8:39 pm

Jeg har aldrig haft nogen bivirkninger efter at have taget Ventolin. Jeg tager det ret ofte. Omkring 3 gange om ugen. Jeg har sjældent helt store vanskeligheder, men nogle udfordringer med at trække vejret. Ventolin hjælper meget.

Else · september 27, 2017 kl. 9:04 pm

Jeg har taget Ventolin i over 15 år. Jeg kan godt lide det, da det er nemt at bruge. Lige så snart jeg bliver utilpas med at trække vejret, tager jeg Ventolin og så bliver min vejrtrækning normal efter nogle få sekunder. Jeg har aldrig haft nogle bivirkninger med det. En anden fordel er at Ventolin er virkelig billigt, når man køber det på apoteket.

Queen · oktober 30, 2017 kl. 9:52 pm

Jeg ved at i nogle Europæiske byer, kan læger give særlig tilladelse til deres patienter, der giver dem mulighed for at købe Ventolin uden at skulle tage til konsultation hver anden måned. Ved I om det er muligt i Frankrig?

Eline · december 4, 2017 kl. 9:38 pm

Min mening om Ventolin er blandet. Det er vanskelligt. Jeg er 25 og har næsten altid taget Ventolin siden jeg var meget ung, men jeg begyndte at få hjertebanken. Det startede for nogle uger siden, da jeg flyttede sydpå. Min nye læge fortalte mig, at det kunne være på grund af Ventolin. Han tog nogle tests og derefter skiftede jeg til Flixotide og resultaterne er, at min hjertebanken rent faktisk var på grund af Ventolin. Nu hvor jeg har skiftet, har jeg det meget bedre.

Hege · december 28, 2017 kl. 8:59 pm

Det er rigtigt, at Ventolin er billigt. Problemet er, at man altid skal købe det på apoteket. Det ville være langt mere bekvemt, hvis man kunne købe Ventolin online som man kan det med Panodil i dag. Jeg ved at der er sider, hvor man kan købe Ventolin, men jeg har aldrig prøvet dem. Har I? Var I tilfredse?

Rachel · januar 4, 2018 kl. 10:17 pm

Ja, jeg har også set sider, hvor man kan købe Ventolin online. Jeg har aldrig selv prøvet det. Jeg leder efter folk, der har.
Jeg tror, at jeg gerne vil prøve. Prisen for Ventolin er lidt dyrere online, men det kunne være interessant. Jeg har ikke noget at tabe. Nogle sider er seriøse. De tilbyder kunderne en online konsultation. Jeg ser.

Nairi · januar 31, 2018 kl. 10:17 pm

For mig, er den eneste fordel ved at købe Ventolin online, når jeg skal på ferie for eksempel og man har glemt at tage inhalatoren med. Det ville formentlig være besværligt at tage til læge, hvis du er på ferie, så hvis man har mulighed for at købe Ventolin online ville det være meget nemmere.
I værste fald, kan man altid se om man kan købe det direkte på apoteket uden recept, men som regel er det ikke tilladt.

Thor · februar 24, 2018 kl. 10:39 pm

Hvad er meningen med at købe Ventolin online? Tag dog ned på apoteket. Nemmere er det ikke. Jeg har også kigget på nettet og Ventolin er dyrere online end i apotekerne.

Gunner · juli 19, 2018 kl. 8:31 pm

Hvis du bor i Danmark eller England, så er det muligt at købe Ventolin online. For at bestille skal du bruge en recept. Recepten kan gives på nettet, hvis man tager en online konsultation.

Jonathan · december 5, 2018 kl. 11:01 pm

Ja, det så jeg også. Nogen fortalte mig om det. En ven fortalte mig at jeg kunne købe Ventolin uden recept. At hele købsprocessen blev foretaget online, men for at være helt ærlig, så har jeg det ikke godt med det. Hvordan kan lægen vide, at det er det rigtige for patienten?

Malo · december 31, 2018 kl. 12:51 pm

Nej, det er umuligt at købe Ventolin uden recept og hvis det er muligt, så er det ulovligt. Vær opmærksom på hvad du læser online. Hvis du køber igennem en online klinik, så får du en ordre. Processen er meget enkel. Man skal igennem en kort medicinsk konsultation. En læge skal tjekke om midlet passer til dit helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *