Wartec (Warticon)

Wartec (Warticon), indikationer, brugen, dosering, kontraindikationer & bivirkninger, købsvejledning og anmeldelser

Wartec er lægernes foretrukne behandling af genitale vorter. Det markedsføres af GlaxoSmithKline, og er tilgængeligt som creme eller i flydende form.

Gratis ekspres fragt ✅ Registeret EU apotek ✅ Sikkert ✅

Wartec er et særdeles effektivt lægemiddel til at fjerne genitale vorter. Det fremstilles af GlaxoSmithKline, en af verdens førende farmaceutiske virksomheder. Wartec er tilgængeligt som creme eller i flydende form. Det er et antivirus medikament, der indeholder podophyllotoxin, et stof der bekæmper human papillomavirus og kan angribe kilden til vorter.

 • Særdeles effektiv behandling
 • Tilgængelig som creme og i flydende form
 • Ikke-invasiv behandling der påføres 3 dage om ugen

HPV spredes gennem dermatologisk kontakt med et inficeret sted, normalt under vaginal eller anal sex, men også ved enkel seksuel berøring (uden penetrering) Infektionen kan også blive spredt ved, at dele sex legetøj. Selv hvis immunsystemet bekæmper virussen af sig selv, så er tilbagevendelses-raten af genitale vorter relativt høj.

Denne infektion er mindre kendt end andre kønssygdomme (klamydia, gonoré), men human papillomavirus påvirker et væsentligt antal personer.

Omkring 70.000 tilfælde meldes om året. Men da virussen til tider kan være asymptomisk, er det sandsynligt, at antallet af personer, der har HPV kan være meget højere.

Under perioder, hvor vorterne viser sig, kan de behandles med et antivirus, såsom Wartec. Den aktive komponent I lægemidlet kan begrænse virussen i at sprede sig i kroppen, nedbryde dens celler og forhindre dem i at forøge sig. Denne proces nedbryder vorte-celler og hjælper regenereringen af raske celler.

Hvad er den aktive komponent?

warticon

Den hovedsagelige aktive komponent i Wartec er et kemikalie kaldet Podophyllotoksin. Dette er en antivirus, der findes i Podophyllum planten, men kan også formuleres syntetisk ved brugen af alkoholiske substanser.

Angående behandlingen af human papillomavirus, så hjælper denne aktive ingrediens med at bryde ind i virussens væv og forstyrre celledelingen. Denne handling vil stoppe spredningen af aktive celler og nedbryde dem, der allerede er svækket. Dette tillader nye raske celler i at opstå i området hvor huden tidligere var inficeret med vorter.

Hvordan bruges Wartec?

Følg altid de anvisninger som din læge giver dig og dem som er beskrevet i instruktionen til din medicin. Ellers vil effekten, af din behandling, være nedsat og sandsynligheden for bivirkninger vil forøges.

Før påføring, rens og tør det område, der skal behandles.

Til Wartec, flydende

 • Sørg for at bruge et nyt påføringsredskab ved hver påføring
 • Brug produktet ved at dyppe påføringsredskabet ned i væsken og overfør det til vorten
 • Når påføringsområdet er relativt stort, så brug en spatel sammen med påføringsredskabet
 • Efter at have dækket vorten med væsken, lad det tørre

Til Wartec, creme

 • Brug din finger til, forsigtigt, at påføre cremen på vorten

Til begge behandlinger

 • Gentag processen så mange gange som lægen har ordineret. Generelt skal behandlingen påføres i gennem en uge, to gange om dagen i en periode på tre sammenhængende dage, efterfulgt af 4 dage uden påføring.
 • Lægen kan anbefale dig at gentage påføringen to uger i træk, eller hvis symptomerne ikke forsvinder, at påføre behandlingen i 4 sammenhængende uger.
 • Lad ikke væsken eller cremen komme i berøring med uinficeret hud. Hvis det sker så rens området med sæbe og varmt vand.
 • Hvis væsken eller cremen kommer i kontakt med dine øjne eller mund, så rens omgående disse områder og søg læge. Ligeledes, hvis du sluger Wartec, skal du søge til det nærmeste hospital.

Disse informationer er kun givet som en oplysning og det er vigtigt at følge lægens instruktioner nøje.

Hvem bør bruge Wartec (Warticon)?

Wartec Online – Til trods for dets lave giftighed, bør Wartec ikke bruges af:

Gravide kvinderKvinder der ammer
BørnPatienter med vorter siddende inde i genitalierne eller anus
Ikke-omskåret mænd hvor vorterne sidder under forhudenPatienter hvis vorter der skaber åbne sår

Ligesom det meste medicin, bør Wartec ikke bruges hvis du er allergisk over for nogen af dets komponenter. I tilfælde af en allergisk reaktion, bør du kontakte din læge eller farmaceut, stop omgående med at tage behandlingen.

Skaber Wartec bivirkninger?

I teorien påvirker alle medikamenter patienterne forskelligt. Derfor er der altid en risiko for at lide af bivirkninger, men disse virkninger vil ikke altid opstå. Sandsynligheden for bivirkninger ved en normal Wartec behandling er lav, men, det kan skabe irritation af huden, der normalt forsvinder hurtigt.

Som med alt anden medicin kan Wartec skabe bivirkninger, i et fåtal af sager.

Almindeligt (1 ud af 10 personer eller mere):

Irritation af huden, forbrænding, kløe eller rødme.

Ukendt frekvens:

Smerte, hævelse, blødning, allergisk reaktion, gråd, sårdannelser, skorper eller blærer.

Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger, som denne medicin kan forårsage. For en komplet liste, så læs venligst indlægssedlen, der følger med den første brug, og kontakt den nærmeste læge eller hospital, hvis du oplever noget af det ovenstående eller andet usædvanligt.

At tage det sammen med andre medikamenter

Wartec er kendt for at interagere med eller reducere effektiviteten af andre medikamenter, men det er stadig vigtigt at informere den, der ordinere, om anden receptpligtig eller ikke-receptpligtig medicin eller andre afhjælpende behandlinger, som du lige nu bruger, eller har brugt for nylig, så de mere præcist kan afgøre om denne medicin er sikker for dig. Brug aldrig mere end et produkt til genitale vorter, på noget tidspunkt.

Tilstande man skal være opmærksom på

Fortæl om din medicinske historik til den, der ordinerer under konsultationen. Hvis du er gravid eller ammer, så brug ikke dette produkt, og tal med din læge.

Hvis du oplever nogen bekymrende symptomer, der ser ud til at forværres, bør du kontakte din læge eller farmaceut.

Hvordan køber jeg Wartec Online & i Danmark?

Champix recept

Wartec er en receptpligtig medicin. Dette betyder at du skal have en recept, hvis du ønsker at købe cremen. For at få en recept, kan du lave en aftale med din læge, der vil udføre en medicinsk undersøgelse og så kan du købe Wartec på apoteket, efter at have fået en recept fra din læge.

Køb Wartec i apoteket  – i Danmark

Genitale vorter er en lidelse, der kan være pinlig, og nogle kvinder og mænd har problemer med at snakke med deres læge og / eller farmaceut. For at forebygge dette problem, er det nu muligt at købe Wartec online. Der er endda visse Europæiske online-klinikker, som tilbyder deres ydelser til patienter, ved at give dem muligheden for at foretage en online-lægekonsultation. Efter sundhedspersonale har kontrolleret og verificeret spørgeskemaet, kan patienten, i forhold til dennes tilstand og medicinske historik, modtage behandlingen derhjemme inden for 24 timer, efter at have foretaget købet online.

Køb Wartec Online i Danmark

Før du foretager dit første køb online, så sikre dig venligst at klinikken er lovlig, at den sælger ægte behandlinger og at konsultationen rent faktisk kontrolleres af en læge. Forfalskning af medicin er almindeligt på internettet.

Du bør også undersøge ved sundhedsmyndighederne i dit land om online køb af receptpligtigt medicin er tilladt. Loven er forskellig fra land til land i den Europæiske Union

Hvor meget koster Wartec Online & i Danmark?

Som nævnt oven over, så er behandling af genitale vorter kun tilgængelig på recept. Apoteker er derfor tilladt til at vælge den pris de har lyst til. Apoteker kan, baseret på deres omkostninger og marginer, bestemme sig for at hæve eller sænke prisen.

Wartec – Priser på apoteket – i Danmark

På apoteker, variere prisen på en tube Wartec fra 595.00 kr. til 605.00 kr. Vær opmærksom på at sygesikringen ikke yder tilskud til denne behandling.

Wartec – Prisen online

Online er prisen en smule dyrere og variere fra 695.00 kr. til 705.00 kr. per tube, afhængigt af hjemmesiden. Afhængigt af hjemmesiden, er bestillings- og leveringsomkostninger inkluderet.

Køb online

Advarsel: AlfaDoc anbefaler altid at du går til lægen for at få foretaget en medicinsk undersøgelse og for at få en recept, for at du kan købe en behandling til genitale vorter på apoteket. Hvis du derimod ønsker at bestille online, så vær opmærksom på hjemmesider, der tilbyder dig lave priser og med tilbud såsom ”billig Wartec” eller ”Wartec uden recept”. Disse sider tilbyder ofte forfalskede lægemidler.

Spørgsmål & Svar: vores Wartec diskussionsforum

Kan jeg stadig drikke alkohol?

Ja.  Men du skal sikre at du kun drikker det i fornuftige mængder, så brugen ikke afbrydes.

Vil jeg stadig være i stand til at køre?

Hvis du ikke oplever nogen bivirkninger, ja. Men du bør ikke køre, hvis du oplever nogen form for følelser, der kan hæmme din evne til at køre sikkert.

Kan jeg tage medicinen under graviditet?

Brugen af denne medicin under graviditet kan skade din baby, og det er ikke anbefalet. Tal med din læge omkring alternative behandlinger, hvis du er gravid eller ammer.

Hvordan bør jeg opbevare det?

Opbevar din medicin på et tørt sted, under 30 grader og væk fra direkte sollys. Skru væskens eller cremens låg ordentligt på efter brug.

Er jeg allergisk over for noget i medicinen?

Wartec væsken indeholder podophyllotoksin fosforsyre, Ætanol, Patent Blue V (E131) og destilleret vand.

Wartec cremen indeholder podophyllotoksin, destilleret vand, Methyl-p-hydroxybenzoat, Propyl-p-hydroxybenzoat, sorbinsyre, fosforsyre, stearylalkohol, cetylalkohol, isopropyl myristate, flydende paraffin, mellemkædetriglycerid, Butylhydroxyanisol (E320), macrogol – 7 stearyl ether and macrogol – 10 stearyl ether.

Hvis du er allergisk for noget af ovenstående, brug da ikke denne behandling.

Er det tilgængeligt uden recept?

Nej. Du kan kun købe Wartec I Storbritannien med en recept fra en læge.

Referencer

Medical review on august 17, 2021 by Dr. Tobias Nielsen

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *