Er det muligt at købe p-pillerne på internettet, uden risiko?

At købe p-piller på internettet har mange fordele. Alligevel er mange bange for at tage springet.

Vi hører altid argumenter for ikke at gøre det, uanset om der allerede er gældende lovgivning, regler og forholdsregler. Vores team er her til at skabe klarhed om at købe p-piller på internettet: her er vores mening om fordelene og risici.

At købe din p-pille og forny din recept kan være så besværligt!

Bare at købe din p-pille er et mareridt i sig selv. Du skal have en tid ved lægen (hvilket betyder du skal huske det før du løber ud), og så skal du være heldig nok til at få en tid, skynde dig over i frokost pausen eller efter arbejde, så på apoteket og stå i kø med alle andre kl 19 efter arbejde.

Det er hvad tusindvis af Franske kvinder gør hver eneste dag for at forny deres recept; det kostbare papir tillader dem at købe p-pillen og beskytte dem for uønskede graviditeter. Men, det går ofte ikke som planlagt.

Mange kvinder glemmer at de snart ikke har flere piller og på samme tid finder de pludselig ud af recepten er udløbet. Hvis det sker over natten eller i weekenden, bliver dine planer for weekenden måske ødelagt, af stress over dine p-piller.

At holde styr på dit lager af pille pakninger er ikke det nemmeste. Selv de mest organiseret kvinder kan vidne om hvor svært det er.

Der er talrige årsager til du glemmer alt om din recept: travl hverdag, presset kalender, mangel på tid, vigtigere ting at gøre; disse er grundene til at forny din p-pille måske bare ender på din to do liste.

Uanset undskyldningerne, så er det sandt at få fornyet din p-pille er besværligt. Hvem har ikke på et eller andet tidspunkt spurgt sig selv hvorfor kan jeg ikke bare gå direkte på apoteket, uden først at skulle til lægen?

Du har måske endda tænkt, hvorfor kan jeg ikke bare bestille min p-pille på nettet, og det samme med min recept? Nu er det muligt, piger.

Kan jeg købe min p-pille på nettet, Ja det kan du!

I dag kræver loven at pillerne bliver solgt på en gyldig recept på 6 eller 12 måneder. Du tænker det giver dig rigeligt med tid til at forny din recept, men når recepten udløber, efter et år, er det svært at huske at den skal fornyes, og for den sags skyld hvilken dato.

For at slippe for disse kvartal, halv-årlige eller årlige ulejligheder, vil nogle apoteker på nettet tillade, ikke blot, at forny din p-pille pakning når den er færdig, men lader dig også forny din recept.

Er det lovligt at købe din hormon prævention på internettet…hvis du har en recept!

I nogle Europæiske lande, autoriserer loven apoteker og sygeplejersker at forny p-piller i maksimum 6 måneder. Denne lov blev forstærket af bestemmelsen fra Juli 2012 som foreskrev at recepter er udløbet med under 1 år, må forlænges af en farmaceut.

Så sidstnævnte må derfor stadig ordinere din p-pille efter udløb af recept med 6 måneder.

Dog, er der begrænsning for antallet af piller, og recepten skal afleveres. For at forstærke dette system, autoriserede bestemmelsen af Juli 2013 også licens til apoteker på nettet til at sælge medicin.

Takket være dette nye system, tillader nogle apoteker, at købe dine p-piller på nettet. Du sender ganske enkelt din anmodning sammen med din lægehistorik og et medicinsk spørgeskema som er obligatorisk at udfylde. Farmaceuten og lægen vil så  verificere din ordre.

Andre apoteker på internettet er også i stand til at udstede dig en recept, hvis den tidligere har en udløbsdato på mere end et år. Lægerne kigger på dit spørgeskema og baseret på resultaterne og din udløbet recept, udsteder de en ny recept på den samme pille eller er en lignende.

Men, denne fremgangsmåde gælder kun for kvinder som allerede har brugt oral prævention tidligere, og er ikke for dem som vil starte på p-piller for første gang. Ordinering af p-piller for første gang, skal ske hos egen læge eller en gynækolog.

Det er er fuldstændig lovligt at købe din pille på internettet gennem sider der har en godkendelse. Dette er takket være den nye sundheds politik som sigter mod at gøre adgangen til prævention nemmere, og begrænse antallet af uønsket graviditeter og de deraf kommende aborter.

Fordelene ved at købe din p-pille på nettet.

Mange af de apoteker der er på internettet har også en butik, men nogle er  specialiseret til at forhandle medicin via internettet. Det betyder at turen på forhindringsbanen, med lægebesøg og kø på apoteket, er slut: P-pillen kan leveres til dig hurtigt og simpelt.

Der er talrige andre fordele ved at købe p-pillen på internettet, end at spare tid og indsats. Kvinder som ønsker at være diskrete vil også kunne lide den her metode, da recepten bliver leveret anonymt med posten. Dem som kan lide opfølgning vil sætte pris på at internet apoteker, ikke kun leverer pillen, men de er efterfølgende også i til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål til din recept (forudsat det er et kvalificeret internet apotek).

Men vær forsigtig når du vælger dit internet apotek!

Der er andre platforme der vil forsøge at sælge dig denne service, som ikke er apoteker. Vær særligt opmærksom på hjemmesider der tillader dig at købe p-pillen uden recept. Brug ikke disse.

Disse sider er farlige og ulovlige.

Det er primært risikabelt grundet, de er amoralske og ægtheden af de ordinerede p-piller er mistænkelig. De er ofte forfalsket, indeholder inaktive stoffer, eller endda fyldt med skadelige ingredienser. Du kan ikke garantere deres præventive virkning, og du er ganske simpelt ikke beskyttet. Dette er også fuldstændig ulovligt, da loven tydeligt forlanger at du skal have en recept for at købe pillen.

Grunden til dette er simpel, da pillen kan have forskellige bivirkninger og dermed ikke egnet til alle kvinder. Det er derfor det er vigtigt at du bliver undersøgt af en læge inden, således det er sikkert for dig at tage pillen.

Recepten dokumenterer at du er egnet til at tage en hormonel præventions pille, som er valgt netop til dig.

Så pas på de hjemmesider der påstår at de er apoteker, men som tillader dig at købe pillen alt for nemt.; Det vil sige, uden et spørgeskema, læge eller recept.

Når du køber din p-pille på nettet er det er løsning der giver dig tid til at forny din recept og have mere end 1 år, inden du behøver at gå til lægen igen.

Vi minder dig om, at uanset hvad, er det nødvendigt at se din læge jævnligt til helbreds-og andre undersøgelser.

Hvordan køber jeg sikkert pillen på nettet sikkert? Vores mening.

Efter at have undersøgt dine valgmuligheder, anbefaler vi at du bruger euroClinix til at købe dine orale hormon præventions behandling.

Det er fuldstændig sikkert at købe din pille gennem denne side, som er certificeret og godkendt i EU. De er registreret ved Apoteker Foreningen, hvilket giver dem tilladelse til at sælge medicin på internettet på sikker vis, inklusiv deres læger, konsulenter og farmaceuter.

Så, for eksempel kan du købe Dianette eller bestille Yasmin på internettet og have den leveret på din adresse indenfor 24 timer (efter du har indhentet en gratis og gyldig recept på internettet fra en certificeret læge).

Medical review on august 25, 2020 by Dr. Tobias Nielsen