Køb Propecia Online

propecia

Propecia er det eneste medikament, til behandling af skaldethed og hårtab, hvis brug kræver en recept.

Det er også den behandling, som betragtes som den mest effektive (bortset fra implantater og mikroimplantater), i forbindelse med genvækst.

Gratis ekspres fragt ✅ Registeret EU apotek ✅ Sikkert ✅

Propecia er, uden tvivl, den mest effektive løsning til at bekæmpe hårtab

Propecia er et generisk medikament, fremstillet af molekylet ”Finasterid” hvis egenskab i forbindelse med bekæmpelse af hårtab, blev bevist i 1998. Dets hovedsagelige virkning består i at forhindre omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron (eller DHT) i kroppen. Det er en behandling designet kun til mænd, da DHT er et mandligt hormon, der er ansvarlig for skaldethed i 95% af tilfældene.

Det er derfor, at mange specialister stadig henviser deres patienter til denne behandling i dag, som er bevist til at være den mest effektive måde (på et medicinsk niveau) at bekæmpe tab og udtynding af håret. Propecia er kendt for at opnå særdeles gode resultater, selv på mere følsomme områder, af den mandlige hovedbund (dvs. det forreste område og tindingerne), da det er i disse områder skaldethed først bliver et problem.

Propecia virker bedst på lang sigt, i forhold til at stoppe hårtab og derefter gendanne hårvæksten. Vi kan opdele dets virkning i tre faser: den første er delt ud over de første to eller tre måneder og det er “stop af hårtab” fasen.

hair-regrowth-cycle

Hvordan virker Finasterid?

Efter stabiliseringen af din hårmasse, følger gendannelsesfasen, som er i mellem den 3. til 12. måned af behandlingen. De tidligere sparsomme områder på hovedbunden er genopbygget med stærkere og sundere hår, mens volumen og tætheden af hårmassen konsolideres.

Ved afslutningen af det første år af denne behandling, kommer den tredje fase, den vedligeholdende fase. Nyt hår fortsætter med at vokse, men i en langsommere fart, end under det første år. Hovedbundens sundhed fortsætter med at blive bedre, og håret er tykkere, hvilket skaber en forøgelse af dets livscyklus, med en bedre udbredelse af hår i hovedbunden.

Propecia blev i mange år betragtet som den eneste effektive behandling til genvækst af hår (udover podning, som stadigt er alt for dyrt for en almindelig person). Mange læger fortsætter med at ordinere det verden over, selvom der er mange nye løsninger tilgængelige (som du kan finde på vores hjemmeside), med tilsyneladende lignende resultater.

Hvad er Propecias aktive indholdsstof?

Det aktive molekyle i Propecia er Finasterid (1mg), en selektiv hæmmer af type II og type III 5a reduktasesteroid.

Finasteride – ingrediens i Propecia
Finasteride – ingrediens i Propecia

Finansterid er også brugt som en behandling til at forhindre prostata cancer.

Inaktive indholdsstoffer i Propecia er:

Jern (III) oxid (E172)Hypromellose
Mikrokrystallinsk celluloseTitandioxid(E171)
Gul jernoxid (E172)Natrium salt
Hydroxypropylcellulose (HPC)Magnesiumstearat
TalkumDocusatnatrium
Laktose monohydratPoly (O-carboxymethyl)

Hvem er det beregnet for?

Det er kun beregnet for mænd, da det er fuldstændigt ineffektivt hos kvinder. Det bedst er at begynde behandlingen med Propecia, så snart de første tegne på for tidligt skaldethed kan ses, da det er mest effektivt på dette tidspunkt. Mange mænd begynder at tage det i en relativt ung alder, fordi det er en fremragende forebyggende behandling mod tab af hår, og dermed foretrækker personer, der er specielt udsat for risikoen (hos dem hvor skaldethed er udbredt hos forældre eller bedsteforældre), at være på den sikre side, i forbindelse med hårtab, ved at bruge Propecia.

Ydermere ser det ud til at det har en større virkning, på personer under 40 år, selvom dets positive egenskaber mod skaldethed, er bevist hos personer i alle aldersgrupper. Tilbagegangen af hårtab er blevet observeret, hos næsten alle mænd, da dette medikament virker på et hormonelt niveau (som en DHT hæmmer) ved fuldstændig at blokere det hormon, der er skyld i at svække hårfolliklerne i den mandlige hovedbund.

Vigtig information

Som forklaret oven over, så er Probecia-behandlingen ikke effektivt hos kvinder. Eksperterne hos AlfaDoc.com vil også gerne advare dig om faren ved brug af denne behandling til kvinder og børn.

Finansterid kan blive absorberet direkte gennem huden, hvorfor vi klart anbefaler aldrig at røre en Propecia tablet, hvis du er en kvinde eller et barn. Til forældrene, hold tabletterne uden for rækkevidde, for at undgå nogen former for risiko.

Læs instruktionerne omhyggeligt, før du tager Propecia-behandlingen!

Selvom Propecia ikke er effektivt hos kvinder, kan det stadig have en negativ effekt på kvindekroppen, specielt i perioder ved graviditet, da der kan opstå misdannelser i fostret (selvom personen kun har rørt en tablet, uden at sluge den).

Derfor skal en Propecia tablet ikke håndteres på nogen som helst måde, af en gravid kvinde, eller, en kvinde der kan være gravid.

Hvis en kvinde kommer til at røre en Propecia tablet, bør du omgående vaske det område, der har været i kontakt med tabletter, med sæbe og vand. Tøv heller ikke med at kontakte din læge, den efterfølgende dag, for at forklare situationen.

En anden vigtig note, vedrørende mænd er, at du ikke bør tage Propecia hvis du nogensinde har haft en allergisk reaktion over for Finasterid, eller et Propecia lignende medikament (såsom Avodart for eksempel).

Hvordan bruges Propecia Finasterid?

For at se de gavnlige effekter af Propecia, så tag bare en 1mg tablet, på det samme tidspunkt, hver dag. Det er ikke vigtigt at tage den i forbindelse med måltider, da et simpelt glas vand er nok, til det daglige indtag.

Det er vigtigt at bemærke at sundhedsspecialister betragter Propecia som en livslang behandling. Det er for at sige at, hvis du stopper en Propecia-baseret behandling efter et års dagligt indtag, fordi du har opnået en tilfredsstillende hårmængde, så vil du sandsynligvis miste alt det hår du har ”opnået” inden for de 12 måneder, efter du stopper.

Bemærk, det er unødvendigt at øge doseringen, da dette ikke vil ændre mængden af hår, du kan opnå.

Hvordan bør Propecia opbevares?

For at passe godt på din Propecia behandling, så anbefaler vi dig at du opbevarer det ved stuetemperatur, væk fra fugt og lys.

Propecia, såvel som alt andet medicin, bør holdes ude af syns- og rækkevidde af børn og unge. Husk at det kun kan tages af voksne mænd. Vi anbefaler også at du kontrollerer udløbsdatoen, hvis den er overskredet, så aflever det venligst til apoteket. Vi takker dig for ikke at smide medicinen ud med husholdningsaffaldet, for at passe på miljøet.

Hvad hvis jeg glemmer en dosis?

propecia-finasterid

Hvordan bør jeg tage min Propecia-baseret behandling uden risiko?

Hvis du glemmer at tage din Propecia pille og du opdager det inden for nogle timer, så tag tabletten som sædvanligt og gå derefter tilbage til at tage medikamentet på det ”normale” tidspunkt, den næste dag.

Hvis du husker det for sent, så spring den glemte pille over og tag den næste på det “normale” tidspunkt, som du har bestemt.

Tag aldrig dobbelt dosis, for at gøre det op for en glemt pille. Udover at være nyttesløst, så kan det også være farligt.

Recept til Propecia (online)

Vi kan kun advare dig mod online-apoteker eller butikker, der vil tilbyde dig en almindelig behandling med Finasterid, uden en recept. Det er normalt krævet at have en recept for at få Propecia, så tøv ikke med at tale direkte med din læge.

Husk at det også er muligt at få din recept direkte online, på en apotek hjemmeside, fra et apotek, der er godkendt på Europæisk plan. For eksempel kan du klikke her, for at få en helt gratis konsultation med en læge, og så du kan få den nødvendige recept til at købe Propecia.

Hvad er bivirkningerne fra Propecia?

Selvom disse er meget sjældne, ved brug af Propecia – som betragtes som en meget sikker behandling, da det er godt understøttet af sundhedsmyndigheder – så er det klart at alt receptpligtigt medicin har en risiko for bivirkninger, og at hver person, reagerer forskelligt i henhold til hans krop, ved at tage denne behandling baseret på Finasterid.

Her er en liste over bivirkninger, der potentielt kan påvirke mænd, der tager Propecia 1mg tabletter:

  • Udslet på huden, Kløe, nældefeber eller hævelse i ansigtet (på læber og ansigt)
  • Nedsat libido, temporær erektil dysfunktion (som mindskes så snart behandlingen stoppes)
  • Hævelse af brystet, eller hævelser i brystkirtlerne

AlfaDoc anbefaler at du taler direkte med din læge, hvis du oplever nogle af disse problemer, ved brug af Propecia, eller hvis du ganske enkelt ønsker flere oplysninger omkring disse bivirkninger.

Hvordan køber jeg Propecia Online & i Danmark?

Champix recept

Der er to muligheder for patienter, der ønsker at tage Propecia. Den første er at kontakte din læge, for at forklare dine problemer og dine ønsker om at stoppe hårtabet.

Køb Propecia i apoteket – i Danmark

Efter et læge-tjek og en undersøgelse af din medicinske historik, vil denne herefter beslutte sig for at udskrive dig en recept, eller ej, der tillader dig at gå på apoteket for at købe Propecia.

Hvis du ikke kan komme til lægen på grund af tiden eller på grund af logistiske årsager, så kan du også vælge at købe Propecia online.

Køb Propecia Online i Danmark

Visse Europæiske klinikker tillader patienter at købe medicinbehandlinger på afstand, ved at udføre en lægekonsultation online. Ved at udfylde et detaljeret medicinsk spørgeskema, vil klinikkens sundhedspersonale sikre sig at behandlingen er sikker for din krop. Hvis dette er tilfældet, kan du købe Propecia online.

Køb Propecia

Før du foretager købet online, så kontroller om online-klinikken samarbejder med et fysisk apotek. Mange forfalskede og potentielt helbredsskadelige medikamenter florerer på internettet. Bestilling af Propecia bør kun gøres på en hjemmeside, du har tillid til.

Du bør også kende til, at køb af receptpligtigt medicin online, ikke er tilladt i alle lande. Hvis du beslutter dig for at bestille Propecia online, så undersøg på forhånd, om det er tilladt i det land, du bor i.

Hvor meget koster Propecia Online & i Danmark?

18

Som du læste tidligere i artiklen, så tilhører Propecia Finasterid kategorien af medikamenter, der kun er tilgængelige på recept. Det bruges i dag af millioner af mænd, og prisen på medikamentet er højere end på andre behandlinger mod hårtab. Den højere pris skyldes ganske enkelt at Propecia, for det første er, det eneste receptpligtige medikament, og for det andet, fordi det er den mest effektive behandling mod hårtab. Alle foretagne studier påviser virkningen af dette produkt.

Angående prisen så er det helt op til apotekerne at bestemme denne, da det kun er tilgængeligt med en recept. Du bør også vide at medikamentet ikke er tilskudsberettiget.

Propecia Priser: Køb i apoteket – i Danmark

På apoteket at variere prisen, på en måneds behandling med Propecia Finasterid, mellem 590.00 kr. og 675.00 kr.

Propecia Priser: Køb og bestille online

Prisen på Propecia online er relativt dyrere. Denne stigning er forklaret ved omkostningen af online-konsultationen og leveringsomkostningerne. Prisen varierer online fra 790.00 kr. til 875.00 kr. for en måneds behandling

Køb online

Bemærk: Vi anbefaler dig at være opmærksom på hjemmesider, der inviterer dig til at købe din medicin online, med tilbud såsom “billig Propecia” “billigere Propecia” eller “Den bedste pris på Propecia”. Hjemmesider der tilbyder unormalt lave priser sælger generelt set forfalskede produkter, der potentielt kan være skadelige for dit helbred.

Bemærk at i alle tilfælde, også selvom der er mange fordele ved at bestille Propecia online, så anbefaler AlfaDoc altid, at du foretager en lægekonsultation hos din læge, for at få ordineret en recept. Når du nu alligevel skal til lægen for at få en recept, så benyt chancen for at få foretaget en grundig undersøgelse af dit helbred.

AlfaDoc besvarer de mest almindelige spørgsmål omkring Propecia Finasterid

Hvorfor tage denne behandling?

Det er klart, at det at tage Propecia hverken er obligatorisk eller vitalt for patienten. Læger anbefaler blot denne behandling til patienterne, hvis de kæmper med deres øgede hårtab. Selvom der er mange andre behandlinger tilgængelige til at bekæmpe tab af hår, så er Propecia, den mest effektive og den eneste receptpligtige behandling.

Er Propecia mere effektivt end andre medikamenter til at bekæmpe hårtab?

Det er korrekt, at der findes anden medicin på markedet, der er tilgængeligt til billigere priser, men, Propecia er den eneste receptpligtige behandling. At medicinen er receptpligtig betyder at der har undergået flere kliniske tests, for at opnå tilladelse til at blive solgt. Dets brug og effektivitet er påvist ved at kunne opnå denne tilladelse.

Hvor lang tid tager det for at se de første resultater?

Dette kan variere fra patient til patient, dog viser kliniske studier, at de første resultater opstår mellem 3 og 6 måneder efter påbegyndt behandling. Efter to års behandling, så er resultaterne endnu mere synlige, i genvækstsfasen.

Hvad sker der hvis du beslutter dig for at stoppe med at tage det?

Propecia er en behandling der skal tages gennem hele livet, og det er kun effektivt, når det tages jævnligt, hver dag. Når du stopper med at tage det, så stopper dets positive virkning efter 6 måneder.

AlfaDoc’ råd før du køber Propecia Finasterid Online

Propecia er ikke en mirakelbehandling mod hårtab.

Selvom det er den eneste receptpligtige behandling til at stoppe hårtab, og også selvom det er det mest effektive, så er det ikke nok bare at tage det i et par uger eller få måneder, for at løse alle dine problemer. Som nævnt oven over, så er Finasterid en livslang behandling. Hvis du beslutter dig for at stoppe, vil du miste dit hår igen.

Du bør være klar til at tage behandlingen langsigtet

Hvis du starter med at tage Propecia, vil du se de første resultater efter få måneder. Under det første år, vil du se at dit hår stopper med at falde af og så, fra det andet år, vil du se begyndelsen af genvækst. Der er ingen tvivl om at resultaterne er beviste, men, de er langsigtet, og du skal være til tålmodig. At tage en livslang behandling, kan være svært for visse personer.

Behandlingen er relativt dyr

Da dette er en langvarig behandling, der skal tages sammenhængende i mange år, så udgør brugen af denne behandling en relativt høj pris, for en mand, der ønsker at behandle sin skaldethed. Du må spørge dig selv om omkostningen står i mål med fordelene. Priserne for et års behandling varierer fra cirka 500 to €700 når det købes på et apotek. Det er 3-5 gange så meget som en behandling uden recept, især Minoxidil. Du bør også sammenligne prisen på Propecia, med prisen for en hårtransplantation. Selvom hårtransplantationer er meget dyre (€5000 – €7000), kan det være værd at overveje, hvis du sammenligner med at tage Propecia i over 10 år. Du skal derfor sammenligne de forskellige behandlinger og de forskellige metoder der er til at bekæmpe hårtab, og vælge den, der er mest passende for dig selv. Der er ikke kun én rigtig løsning; alle tilfælde er unikke.

Referencer

Yderligere lægemiddeloplysninger

Frankrig : PropeciaEngland
TysklandSchweizisk
Sverige : PropeciaPolen
Portugal : PropeciaFinland

Medical review on september 23, 2022 by Dr. Tobias Nielsen

23 Kommentarer

Edvin · april 25, 2017 kl. 8:31 pm

Proprecia er fantastisk og virker. Det er lidt dyrt men det er bestemt det værd sammenlignet med andre behandlinger man finder. Det er nemt at bruge – du tager blot en pille og det er meget anderledes end de cremer du smører på hovedet.

Nathan · maj 1, 2017 kl. 5:02 pm

Min bror begyndte at tage det for et år siden, da han begyndte at tabe håret. Det er meget bedre nu – jeg vil ikke sige det er kommet tilbage men han taber det ikke længere. Jeg har på fornemmelsen at jeg også er begyndt at tabe mit, men måske er jeg bare paranoid. Jeg ville hellere være på den sikre side hvis katastrofen sker. Er der et problem med at jeg tager propecia hvis jeg ikke behøver det, og stopper efter 6 måneder? Vil jeg opleve nogle problemer? Taber jeg mit hår?

Padma · maj 2, 2017 kl. 9:27 pm

Propecia er den bedste behandling mod hårtab. Jeg begyndte at bruge det for 3 år siden og det er perfekt. Jeg får ingen bivirkninger, heller ikke i begyndelsen. Mit hår er fuldstændig stoppet med at falde af. Jeg tror endda noget af det er groet tilbage igen. Uanset hvad er mit hård tykkere og enromt. jeg overvejede en hår transplantation men jeg var ikke klar – det er for dem der slet ingen hår har og det har jeg stadig.

Jabir · maj 8, 2017 kl. 9:36 pm

God behandling. Propecia har reddet mit liv og jeg bliver ikke længere skaldet som 35-årig. Det er meget effektivt og jeg får ingen bivirkninger. Det eneste problem er at jeg skal tage det hele livet hvilket kan blive dyrt men ellers anbefaler jeg det.

Idan · maj 12, 2017 kl. 8:48 pm

Jeg bad min læge ordinere propecia og jeg har taget det i en måned. Jeg har ikke set nogen forandring endnu. Der falder stadig hår af når jeg er i bad. Det er stadig alt for tidligt tror jeg.

Pasqual · maj 16, 2017 kl. 9:34 pm

Da jeg opdagede at jeg begyndte at tabe mit hår ved tindingerne/pande området, stillede jeg mig selv en masse spørgsmål om hvad jeg skulle gøre. Skulle jeg prøve en behandling mod skaldethed eller en hår transplantation? Selvom jeg tror en transplantation er meget mere effektiv er det ikke nemt bare at betale £5000. Jeg valgte behandling mod skaldethed på grund af pengene. Efter at have talt med min læge, anbefalede han den mest effektive behandling på recept var propecia og ordinerede det til mig. Jeg begyndte at tage det uden at forvente mirakler. Jeg har fulgt vejledningerne og det er sandt at håret stopper med at falde af efter et par måneder. Det var meget tydeligt for mig og jeg ønsker virkelig ikke at blive skaldet. Jeg fortsætter med at tage det da det er effektivt, imod mine forventninger.

Einar · maj 17, 2017 kl. 9:05 pm

Jeg enig – propecia er meget dyrt og min apoteker siger det er ublu og vanvittigt. Jeg flyttede for noget tid siden og skiftede apotek og da jeg købte det der for første gang spurgte de mig om jeg ville have den generiske version, finasteride. Jeg vidste slet ikke der fandtes en generisk version og den var omkring 40% billigere i forhold til den originale behandling. De siger på apoteket det er 100% det samme. Så jeg er fuldt ud tilfreds nu – det er stadig ikke gratis og kan heller ikke refunderes, men det er i det mindste noget man kan få råd til.

Umberto · juni 27, 2017 kl. 8:09 pm

Hallo, Ja propecia er effektivt – det er videnskabeligt bevist og det har gennemgået en masse test før det kom på markedet. Det er trods alt en receptpligtig behandling. Jeg tager det også og det har en god virkning på mit hår

Olek · juli 30, 2017 kl. 8:39 pm

Jeg har spurgt på apoteket og propecia er for dyrt for mig, selvom alle siger det er effektivt mod hårtab, er der ingen bevis for at håret gror tilbage. Folk siger at håret stopper med at falde af når de tager behandlingen hvilket er godt men der er stadig steder hvor det er faldet ud.

Daan · august 7, 2017 kl. 8:58 pm

Hej, hvis propecia er for dyrt er der ikke noget forkert i at bede apoteket om den generiske version, finasteride. Hvis du har recept på propecia kan du uden problemer købe det generiske, finasteride. Det er hvad jeg har gjort i 2 år og er meget billigere end det originale og apoteket forsikrede mig det var 100% lige så effektivt. Det er det samme med bivirkninger og du kan spare hundrede vis af euro hvert år, hvilket gør en stor forskel.

Omid · august 9, 2017 kl. 9:16 pm

Ja, propecia er dyrt men så snart du har recepten kan du gå på apoteket og bede om den generiske version. Det hedder finasteride og er fuldstændig det samme som prepecia og lige så effektivt. Det er ikke flere bivirkninger men det koster meget mindre. Du sparer et par hundre pund hvert år

Georg · august 10, 2017 kl. 9:03 pm

Jeg har brugt behandlingen i 2 år og bortset fra en let sovenede fornemmelse i hovedbunden i begyndelsen er der intet andet at bemærke. Det virker til at være effektivt mod hårtab og jeg er ikke blevet mere skaldet. Jeg købte det da jeg var overbevist efter at have læst alle erfaringerne fra internettet.

Nathan · august 16, 2017 kl. 8:51 pm

Propecia er grunden til jeg ikke har haft brug for en hår transplantation. Jeg må indrømme at behandlingen virker og jeg taber ikke længere mit hår, netop som vejledningen siger. Du vil også opleve dit hår gro tilbage på under et år.

Camden · august 17, 2017 kl. 9:12 pm

Hej, Kender i en måde at købe propecia i større mængder? Jeg kunne få nok til 3 måneder på et apotek men ikke længere. Siden du skal tager det kontinuerligt vil det give bedre mening at købe til 12 måneder.

Jahar · august 18, 2017 kl. 9:26 pm

Er der en generisk version af propecia i større mængde? Prisen på behandling via apoteket er ublu. Tak

Stig · september 14, 2017 kl. 8:10 pm

Det er rigtigt, den eneste virkelig effektive måde, at gro sit hår ud igen, er at få foretaget en hårtransplantation. Det virker meget godt. Vi kan finde det perfekte hår. Ulempen sammenlignet med at købe propecia er prisen. Hårtransplantation er meget dyrt, du skal have et budget på mellem 6000 til 7000 euro. Det koster mindre at købe propecia. Så er det op til dig at træffe beslutningen.

Ige · september 21, 2017 kl. 8:36 pm

Jeg tænkte det samme for nogle år siden. Jeg mistede hår ved tindingerne og foretrak at få lavet en hårtransplantation. I stedet for at købe propecia for at spare penge på lang sigt. 6 år senere, er jeg ved at miste hår i hele hovedet, så jeg skal have lavet en ny hårtransplantation og skal derfor betale flere tusinde euro.

Espen · september 27, 2017 kl. 9:04 pm

Jeg tror, at der er et generisk middel for propecia. Et apotek spurgte mig engang om jeg ville have det, men jeg besluttede mig for at købe propecia, fordi jeg har et personligt problem med generiske piller. I teorien vil det være lige så effektivt som originalen. Det nemmeste ville være at tjekke det på apoteket. I værste fald, vil apoteket ikke have det på lager, hvor du så kan bestille det, så det kommer hjem næste dag. Det er rigtigt, at hvis du kan spare lidt på det, så vil det være det værd.

Quang · oktober 30, 2017 kl. 9:52 pm

Jeg er uenig. Hårtransplantation er dyrt, men det er rigtigt, hvis du beslutter dig for at købe propecia. Det er nemt at lave regnestykker. Hvis man bruger næsten 100 euro om måneden på propecia, så vil det koste dig langt mere end at få lavet en hårtransplantation (hvis du tager propecia i mindst 6 år). Den anden ulempe er bivirkningerne ved propecia. Jeg har hørt at det kan gøre dig impotent. Er det rigtigt?

Eliot · november 23, 2017 kl. 10:11 pm

For dem der undrer sig om propecia rent faktisk virker, så er svaret ja. Det kan jeg bekræfte. Vær påpasselig og lad være med at forvente et mirakel. Hvis du har mistet al dit hår, så gror det desværre ikke ud igen. Formålet med propecia, er at stoppe hårtabet, så hvis du er ramt af hårtab, så burde du købe propecia før du fuldstændig mister al håret. Nogle mænd tager også propecia som et forebyggende middel. Jeg har ikke noget problem.

Hagen · december 28, 2017 kl. 8:58 pm

Det er svært at sammenligne midler. De fungerer forskelligt, alt efter person. Jeg er meget tilfreds med mit køb af spedra. Det virker hurtigt, bivirkningerne er ikke-eksisterende, så det er perfekt for mig.

Loke · marts 5, 2018 kl. 10:30 pm

Samme her. Jeg plejede at bruge Viagra, men for et år siden læste jeg en artikel, der præsenterede et nyt middel kaldet Spedra mod impotens. Jeg talte direkte med min læge og han fortalte mig, at det virkede i forhold til effektivitet og bivirkninger, så jeg besluttede mig for at prøve det for at teste det. Jeg blev ikke skuffet. Jeg tror, at mange mænd som mig, tager viagra, fordi de kender det. spedra har den fordel, at det er under en videnskabelig proces. En anden fordel er at spedra er billigere end andre midler.

Hans · juni 5, 2018 kl. 9:22 pm

Der er ingen tvivl om at det ikke er fordi der ikke er nogen der kender til spedra, at man så ikke skal købe det. Hvis jeg beslutter mig for at købe spedra, så er det fordi, at det er et sikkert og effektivt produkt. Jeg tjekkede hos min læge og har læst anmeldelser online.
Jeg led ikke af nogen bivirkninger ved at bruge spedra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *