✅ Gratis ekspres fragt​

✅ Inkluderer recept​

✅ Registeret EU apotek

✅ Gratis ekspres fragt

✅ Sikkert

✅ Inkluderer recept

Condyline

Condyline

Condyline: et medikament beregnet til behandlingen af kønsvorter

Udviklet af Takeda laboratoriet, er podophyllotoksin effektivt til behandlingen af kønsvorter. Kliniske studier viser at det er effektivt efter få uger.

✅ Gratis ekspres frag  ✅ Sikkert 

Genitale vorter er resultatet af en seksuel overført virus; human papillomavirus (HPV). Som det franske navn antyder, så er genitale vorter formet, som en lille vækst, der minder om en hanekam.

 • Den første behandling til Genitale vorter
 • Videnskabeligt bevist effektivitet
 • Nem at bruge
 • Reducering af smerter som følge af vorter

De opstår omkring vagina, penis eller anus. Genitale vorter er som regel smertefrie, men er særdeles skæmmende og kan give grund til frustrationer og forlegenhed.

takeda

Disse vorter er seksuelt overførte og spredes ved fysisk kontakt, specielt ved vaginal og anal berøring, eller ved at dele sex legetøj. Det er derfor vigtigt ikke at have sex med en smittet person.

Det er ikke nogen endelig kur mod HPV. Men efter et stykke tid, så nedbryder de fleste personer virussen af dem selv. Behandlingerne til genitale vorter er antivirus og hjælper kroppen til at nedbryde virussen.

Podophyllotoksin er det vigtigste aktive indholdsstof i Condyline. Det er en naturlig ingrediens fra podophyllum planten. Det hjælper til at bekæmpe virussen, ved at angribe og svække viruscellerne, og dermed forhindres de i at spredes.

Hvad er Condyline?

Condyline er en effektiv løsning for at behandle genitale vorter. Medicinen indeholder podophyllotoksin, en substans udviklet fra den indiske plante Podophyllum. Condyline virker direkte og lokalt på vorterne, ved at forhindrer sygdommen i at sprede sig til sund hud. Cremen påføres direkte på de genitale vorter.

Genitale vorter smitter og kan overføres gennem kontakt med huden. Patienter, der er smittet med genitale vorter, eller kondylomer, skal omgående informere deres partner(e). Selvom vorten er usynlig, så er det stadig muligt at være smittet; i dette tilfælde kan en tidlig behandling med Condyline mindske virkningerne. Størstedelen af genitale vorter spredes ved seksuel kontakt. Den bedste løsning er at beskytte dig selv fra denne sygdom ved at kondom ved samleje. Vi anbefaler dig også til at blive testet regelmæssigt hvis du dyrker risikofyldt sex.

Condyline midlet er målrettet til at virke effektivt på genitale vorter, ved at reducere følelsen af smerte, som er forbundet til sygdommen. Ved at bruge dette middel, kan patienten forhindre vorter at vokse på sund hud. Efter 3 dages brug begynder patienten at opleve de første virkninger af midlet. I følge kliniske studier, forsvinder vorterne en måneds brug af midlet. Condyline er tilsyneladende den mest effektive behandling mod genitale vorter hos voksne og ældre, men er ikke beregnet til børn.

Hvad er genitale vorter?

Genitale vorter stammer fra en overførsel af en seksuelt overført virus, især human papillomavirussen (HPV). Som navnet antyder, så er genitale vorter, en vækst på genitalierne hos mænd og kvinder. De kan forme sig på penissen, vagina og anus. I modsætning til den normale opfattelse, så er genitale vorter ikke smertefulde. Men de er dog skæmmende og anormale, og i mange tilfælde, så skaber genitale vorter en følelse af skam, forlegenhed og frustration.

Human Papillomavirus er en seksuel overført infektion, der kan blive overført under vaginalt eller analt samleje. Udvekslingen af sex legetøj, kan også skabe en overførsel af HPV

Selvom en definitiv behandling af human papillomavirus faktisk ikke findes, så er de inficerede celler naturligt nedbrudt af metabolismen, efter noget tid, for det meste flere måneder. Antivirus medikamenter, der findes i medicinske behandlinger, som Condyline, hjælper kroppen med at bekæmpe virussen.

Hvad er den aktive ingrediens i Condyline?

Podophyllotoksin – et stof med antivirus egenskaber – er det hovedsaglige stof i Condyline. Det har en naturlig oprindelse, da det kommer fra rødderne af Podophyllum planten. Podophyllotoksin kan også syntetiseres ved kombinationen af visse kemiske stoffer. Siden podophyllotoksin blev opdaget I 1930’erne, er mange af dets egenskaber blevet opdateret, inklusiv dets anti-carcinogene egenskaber.

Podophyllotoxin

Ved påføring på de genital vorter, infiltrerer podophyllotoksin viruscellerne og forhindrer dem i at dele sig og sprede deres omfang. Når de ikke længere kan gro, forsvinder cellerne og er erstattes af raske celler.

Hvilke doseringer af Condyline er tilgængelige?

Condyline skal påføres vorterne 2 gange dagligt, 3 dage i træk. Hvis det er nødvendigt og med tilladelse fra din læge, så kan behandlingen gentages, givet at du holder én uges pause, fra 3. dagen af behandlingen. I alle tilfælde bør behandlingen ikke overskride 4 til 5 uger.

Før påføringen, er det vigtigt at rense det inficerede område med vand og sæbe og lade det tørre ordentligt. For at undgå irritation, kan det anbefales at beskytte huden omkring vorten, med vaseline.

Brug den medfølgende genstand, til at påføre midlet på vorten. Vent til væsken tørre, før du tager tøj på. Efter brug, skal påføringsgenstanden bortskaffes. Sørg for at påføringsgenstanden skiftes ved hvert brug.

Vaske dine hænder grundigt efter påføring af Condyline. Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af uheld, så skyl dig selv omgående og vask dine øjne med rigelige mængder koldt vand.

Hvis du skal behandle flere vorter, så vil du sikkert behøve en stor mængde af midlet for at dække dem. I dette tilfælde, så brug en ny påføringsgenstand. Du må ikke bruge den samme påføringsgenstand eller dyppe en brugt påføringsgenstand i flasken.

Hvis du behandler en vorte, der er dækket af forhud, så sørg for at lade midlet tørre, før du trækker forhuden tilbage til den oprindelige position.

Denne behandling bør kun påføres områder, anvist af lægen, og det anbefales at du selv konsulterer din læge igen, senest 7 dage efter påføring af Condyline.

Sådan bruges Condyline

Brugen af Condyline, på den måde din læge har anvist og i følge de medfølgende instruktioner, vil hjælpe til at reducere sandsynligheden for bivirkninger, og sikre at medikamentet giver det bedst mulige resultat.

 1. Start med at brug Condyline om morgenen.
 2. Sørg for at området er rent og tørt på forhånd.
 3. Sænk løkken på påføringsgenstanden, ned i midlet.
 4. Påfør det vorterne og lad det tørre.
 5. Overskrid ikke en mængde svarende til 50 “dyp” og behandle kun et lille område med vorter ad gangen.
 6. Efter du er færdig, skru låget på midlet og vask dine hænder.
 7. Gentag denne proces efter 12 timer og derefter to gange om dagen i de efterfølgende 2 dage.
 8. Brug ikke Condyline i de fire efterfølgende dage efter de første 3 dages behandling.
 9. Hvis symptomerne varer ved en uge efter begyndelsen af behandlingen, så kan din læge anbefale at gentage denne cyklus i op til 4 uger.
 10. Overskrid ikke under nogen omstændigheder den ordinerede dosis. Kompenser ikke for en glemt dosis med en dobbelt dosis. Fortsæt blot med at bruge behandlingen som normalt.
 11. Brug af midlet kræver råd fra lægen

Disse instruktioner er kun ment som en guide. For detaljeret instruktioner, så spørg din læge eller se i indlægssedlen.

Hvad er fordelene ved at købe Condyline?

Læger ordinerer ofte Condyline til deres patienter med vorter eller genitale vorter, af flere grunde:

 • Nemt at bruge: du påfører selv midlet. Det er nok bare at påføre cremen det inficerede område,
 • Hurtig virkning, Videnskabelig bevist virkning: efter få dage vil alt ubehag, forårsaget af genitale vorter formindskes betydeligt. Forøgelsen og spredningen af infektionen stoppes.
 • Efter 4 ugers brug, vil alle symptomerne forsvinde.
 • Når de inficerede celler er behandlet med succes, skabes nye raske celler.

Hvad er bivirkninger fra Condyline?

Condyline middelet kan, som alt andet receptpligtigt medicin, skabe bivirkninger. Selvom det ikke er alle patienter der oplever bivirkninger af at tage dette middel, så er de mest almindelige bivirkninger:

Hvad er bivirkninger fra Condyline?

brændende fornemmelse svimmelhed
kildende fornemmelse opkast
hævelser i ansigtet, læber urticaria

Hvis du lider under svære bivirkninger, så konsulter venligst din læge omgående.

Hvad er kontraindikationerne?

18

Hvis Condyline ved et uheld kommer i kontakt med sund hud, skal du tørre det af omgående og derefter vaske huden grundigt med lunken sæbevand. Rens derefter grundigt.

Denne behandling bør holdes uden for rækkevidde af børn.

Påfør ikke Condyline på modermærker, vorter hvor der vokser hår, og fødselsmærker. Påfør ikke Condyline på væv, der har været udsat for laserkirurgi eller Kryokirurgi.

Brug ikke Condyline til behandlinger af vorter, der ikke er genital, og behandle ikke vorter, der dækker et stort område.

Det bør ikke tages under graviditet og under amning. Hos kvinder, der muligvis er gravide, er det nødvendigt at fastslå fraværet af graviditet, før behandlingen startes og at udskrive et præventionsmiddel før og efter behandlingsperioden.

Du må ikke tage denne behandling i tilfælde af overfølsomhed over for de aktive substanser eller til andre komponenter af Condyline.

Du bør ikke tage flere sideløbende behandlinger for denne type af vorte.

Der er ingen interaktion med andre medikamenter kendt til dato. Det er anbefalet at du fortæller din læge, om alle behandlinger du tager.

Der er nogle få bivirkninger, der er meldt om i forbindelse med denne behandling. Disse viser sig oftest som en inflammation i forhuden, forbrændinger, sår, vaginal irritation eller kløe. Tilstedeværelsen af alkohol og jævnlig påføring kan skabe tør hud eller irritation.

Det er meget almindeligt at føle en brændende fornemmelse efter påføring af midlet. Det er også muligt for at der opstår blistre på andendagen. Disse bivirkninger går væk efter få dage. Hvis de ikke gør det, så konsulter din læge eller tal med din farmaceut.

Der er ikke konstateret interaktioner, ved brugen af Condyline.

Hvor bør jeg opbevare Condyline?

Selvom cremen ikke udgør nogen fare, ved brug, så skal det forblive uden for syns- og rækkevidden af børn. Før brug, kontrollér venligst udløbsdatoen på pakken og den blå tube. Smid venligst ikke midlet ud med husholdningsaffaldet. På grund af miljøet, takker vi dig for at aflevere den brugte tube på apoteket.

Hvordan køber jeg Condyline Online & i Danmark?

Champix recept

Midlet til at behandle genitale vorter, er et receptpligtigt medicinsk produkt. Patienter skal først have en recept fra lægen, før brug.

Køb Condyline i apoteket – i Danmark

For at kunne købe det, så er den normale måde, at aftale en tid med din læge, for at få foretaget en medicinsk undersøgelse. Hvis lægen beslutter at din tilstand kræver brugen af Condyline, vil du få en recept, der tillader dig at købe behandlingen på apoteket.

Af hensyn til fortroligheden og for at spare tid, har patienter nu mulighed for at foretage en online-konsultation, før købet af Condyline. Denne online-konsultation, tillader dig at tjekke om dit helbred tillader dig at tage denne behandling uden risiko fra bivirkninger. Køb ikke behandlingen uden først at gennemgå en medicinsk konsultation, online eller hos din læge.

Køb Condyline Online i Danmark

Konsultationen, du foretager online, bør kontrolleres af en læge. Forfalsket medicin er ubredt online og du skal, derfor, være sikker på at siden du ønsker at købe Condyline fra, er legitim og tilbyder de originale medikamenter.

Køb Condyline

Vær også opmærksom på at lovene omkring køb af receptpligtig medicin online, adskiller sig fra land til land i den Europæiske Union. undersøg ved dit lands sundhedsmyndigheder først, for at finde ud af, om det er tilladt at købe online.

Hvis dette er den første gang du ser en vækst på dine genitalier, eller hvis du måske er usikker på problemet, så er den bedste ting at gøre, at konsultere din læge. Denne vil fortælle dig om Condyline er den rigtige behandling at tage.

Hvor meget koster Condyline Online & i Danmark?

Som nævnt oven over, så er Condyline en behandling af genitale vorter, kun tilgængelig på recept. Apotekerne er derfor tilladt selv at vælge prisen på medikamentet. De kan vælge at øge eller sænke prisen, afhængig af deres omkostninger og marginer. Bemærk at behandlingen ikke er tilskudsberettiget fra sygesikringen.

Condyline – Prisen på apoteket – i Danmark

På apotekerne, er prisen for en flaske Condyline behandling varierende fra 595.00 kr. til 605.00 kr.

Condyline – Prisen online

Online kan priserne være meget konkurrencedygtige, og alt efter hjemmesiden varierer de fra 695.00 kr. til 705.00 kr. for en flaske. Afhængigt af hjemmesiden, kan ordinering og levering være inklusiv.

Køb online

Advarsel: AlfaDoc anbefaler altid at du går til din læge for at få foretaget en medicinsk undersøgelse og for at få en recept, så du kan købe behandlingen til genitale vorter på apoteket. Men hvis du ønsker at købe online, så vær opmærksom på hjemmesider, der tilbyder dig lave priser og tilbud, såsom ”billig Condyline” eller ”Condyline uden recept”. Disse sider sælger ofte forfalsket medicin.

Referencer