Champix

Champix er en behandling til rygestop

Tobak er et onde, der plager os mere og mere for hver dag. Relativt alarmerende tal, lader ikke til at virke afskrækkende på de tusinder af mennesker, der ryger. På trods af helbredsrisikoen og den konstante stigning på prisen af cigaretter, fortsætter stigningen af rygere.

Nogle personer ryger for hyggens skyld, andre har ikke noget valg, da de helt enkelt er afhængige, selvom de fleste af dem gerne vil stoppe. At stoppe med at ryge er kompliceret, fordi denne afhængighed, som vi kalder ”nikotinafhængighed”, er særdeles svær at overkomme.

Men heldigvis er der alle mulige behandlinger, der kan gøre det af med nikotinafhængighed. Blandt dem er Champix. Men hvad præcist er dette medikament? Virker det faktisk? Er der nogen bivirkninger? Hvor kan du købe det, og hvad koster det?

Ved at købe Champix online, via dette autoriseret apotek, er du sikret markedets bedste pris, såvel som en gratis recept.

Hvad er Champix Varenicline?

Champix (eller Varenicline) er et medikament, der er blevet solgt siden 2007 og det er beregnet til at hjælpe voksne med at stoppe rygning permanent. Denne behandling er kun mulig med en recept fra lægen. Til forskel for plastre og tyggegummi, der hjælper med at stoppe rygning, så er Champix ikke et erstatningsprodukt og det tilfører ikke nikotin til kroppen.

Dette medikament er hovedsagligt for meget afhængige rygere og bør ikke bruges sammen med tyggegummier eller plastre.

Hvad er det aktive indholdsstof i Champix?

Det aktive indholdsstof i dette rygestops-middel er kaldet Varenicline. Udviklet af Pfizer, så er Varenicline beregnet som en partiel agonist af nikotinreceptorer i det centrale nervesystem.

Champix indeholder det aktive indholdsstof Varenicline
Champix indeholder det aktive indholdsstof Varenicline

Som de fleste rygere ved, så giver indtagelsen af nikotin, en stimulerende effekt på nervesystems-receptorerne.

Varenicline er baseret på en dobbeltvirkning

  1. Den første er at skabe en handling i hjernen, som er lignende den, som skabes ved rygning.
  2. Den anden handling er at reducere den neurokemiske stimulation. For at være helt præcis, så gør de aktive stoffer i Champix, Varenicline, at den positive følelse, forbundet med cigaret rygning, reduceres kraftigt. Ved regelmæssigt brug af Champix, vil du gradvist glemme den behagelige følelse, som du måske har oplevet når du ryger

Hvordan virker det?

For at forstå hvordan det virker, må vi først vide, hvad, nikotin gør ved os.

Når nikotin kommer ind i vores krop, så opfanger hjernen automatisk en følelse af nydelse, af tilfredsstillelse. Hjernen vil forbinde denne følelse med rygning. Derfor giver rygning os en nydelse, ved hvert sug. Champix, derimod, virker direkte på rygerens hjerne for at fjerne alle følelser af glæde ved at ryge en cigaret. Stoffet blokerer også nikotin-receptorer og hjælper til dannelsen af dopamin i hjernens belønningscenter.

Sådan virker Champix Varenicline

På denne måde tillader Champix ikke rygeren nogen form for nydelse, ved at ryge en cigaret og afhængigheden reduceres.

Hvad er doseringen for denne behandling?

Champix er godt designet, både ergonomisk og praktisk, for at hjælpe patienten på bedste vis. Rygeren får en klar beskrivelse af den daglige dosis, på pakken.

Den anbefalede behandling er normalt en 12 ugers start pakke. Denne pakke er, i de fleste tilfælde, nok til at stoppe rygning. Forløbet skal påbegyndes, inden rygeren stopper med at ryge.

Det mest effektive tidspunkt, at stoppe rygningen, er 1-2 uger efter påbegyndelse af behandlingen. Rygeren skal lade kroppen vænne sig til behandlingen. Efter 14 dage vil nikotin give rygeren, en langt mindre nydelse.

For at sikre en effektiv behandling er det vigtigt, nøje at følge, den anbefalede dosering:

  • I løbet af de første 3 dage skal rygeren tage én pille om dagen (en hvid 0,5mg pille)
  • Fra den fjerde til den syvende dag skal rygeren tage to piller om dagen (hvid pille)
  • Fra den ottende til den sidste dag i forløbet, skal rygeren tage to piller á 1 mg om dagen (blå pille)
Sådan tager du Champix tabletterne
Sådan tager du Champix tabletterne

I følge studier lykkedes det de fleste personer at stoppe med at ryge, efter endt behandling.

For dem det endnu ikke er lykkedes at stoppe, beder vi jer om at konsultere jeres læge igen, der måske kan udskrive en anderledes behandling, om nødvendigt.

Hvad hvis du glemmer at tage en tablet?

Hvis du glemmer en dosis, så har det ingen gavn (og det frarådes) bagefter, at tage en dobbelt dosis, for at kompensere for den glemte pille. Når du opdager, den glemte pille, så tag den blot, som normalt. Tag så den næste pille, afhængigt af hvor du er i rygestops-forløbet.

Har Champix nogle bivirkninger?

Først og fremmest er der disse typiske bivirkninger så som:

  • Kvalme
  • Hovedpine
  • Søvnbesvær

Disse almindelige bivirkninger findes ved langt de fleste medikamenter. Derfor bør dette medikament ikke udskrives til gravide kvinder. Det samme gælder for børn og unge under 18, der absolut ikke bør tage Champix, da bivirkningerne ikke er blevet undersøgt på denne målgruppe.

Ved siden af disse typiske bivirkninger, så kan denne behandling også skabe nogle mindre almindelige bivirkninger. Dermed kan følgende opstå:

AdfærdsændringerHumørsvingninger
RastløshedDepression
Selvmordstanker 

Disse bivirkninger er ikke nogen, som alle oplever, men det er vigtigt at kende til dem, så du kan informere din læge, hvis de opstår. Kun din læge kan rådgive dig i den rigtige retning, til en behandling, der er bedre for dig.

Hvad er de medicinske Kontraindikationer?

pfizer

Dette medikament frarådes på det kraftigste til personer, der er overfølsomme eller allergiske over for Varenicline eller andre ingredienser, brugt i dette stof. Champix frarådes også til gravide kvinder, personer der lider af epilepsi, eller personer der lider af depression.

Det giver bestemt mening, hvis du er gravid eller ønsker at blive det, at der er et ønske om at blive røgfri, både for dig og dit barn. Men det aktive molekyle Varenicline transmitteres via brystmælk, så Champix er frarådet. I situationer som denne er der andre løsninger, til at gøre dig røgfri. For eksempel nogle mere naturlige løsninger, baseret på naturlige teknikker.

Indtagelse af alkohol i forbindelse med Champix er heller ikke anbefalet, da Varenicline forøger bivirkningerne af alkohol.

Det er også vigtigt at huske på, ligesom ved slankeprodukter, at personer der ønsker at starte en behandling for at blive røgfrie, skal være motiveret. Selvom behandling, uden tvivl, hjælper til at stoppe rygning, så hjælper det ikke, hvis du ikke har den nødvendige motivation og resultaterne vil derfor ikke leve op til forventningerne.

Brugen i forbindelse med anden medicin

Det frarådes på det kraftigste at bruge Champix til et rygestop, hvis du allerede er under behandling med et produkt, der indeholder cimetidin. Cimetidin er et antihistamin, der bruges i behandlingen af allergier. Behandlinger indeholdende Nikotin frarådes også.

Fordele og succesrater

Succes-raten for Champix er 22% (efter et år og omkring 50% efter 4 uger), hvilket betyder at der ikke er nogen garanti for resultater, og at de ikke altid opnås. Dette skyldes, at der ikke er nogen mirakel kur for rygeafhængighed, simpelthen fordi nikotin er et af de sværeste stoffer at blive kvit. Nikotin er specielt afhængighedsskabende og kun din motivation (i forbindelse med at tage denne behandling) kan hjælpe dig til at blive røgfri for altid!

Flere niveauer af afhængighed

Uanset hvad, så er den nemmeste måde til, ikke at blive afhængig, ikke at ryge, punktum. Men desværre er dem, som er mest påvirket at rygningen, de unge, fordi flere personer starter med at ryge i en tidlig alder, og afhængigheden stiger gradvist. Hvis ikke med det samme, i visse tilfælde.

Der er dog mennesker, der kan ryge hele livet, uden at blive afhængig. En cigaret i ny og næ, for eksempel ved særlige begivenheder, er selvfølgelig skadeligt. Men det er mindre skadeligt, end at ryge regelmæssigt og at stoppe vil være nemmere at overkomme.

Rygeafhængighed er et virkeligt onde, der koster mange liv hvert år. Hvis du føler en glæde ved rygning eller hvis du ryger fordi det er en vane, uden rigtigt at lægge mærke til det, så er det de første tegn på afhængighed. Hvis vanen ikke er helt udviklet, kan du slå den hen. Men hvis din afhængighed er på et højt niveau, så vil ”helings-processen” (rygestoppet) være mere udmattende, både fysisk og psykisk.

Hvordan skal Champix opbevares?

Ligesom alle andre medikamenter, bør Varenicline holdes uden for syns- og rækkevidde for børn og unge, specielt dem under 18 år. Før du påbegynder din rygestops-behandling, så kontroller venligst udløbsdatoen på pakken. Hvis den er udløbet, så brug venligst ikke medikamentet.

Sådan køber du Champix Varenicline Online & i Danmark?

Champix recept

Der er flere muligheder, hvis du ønsker at købe Champix. Den første er simpelthen at lave en aftale med din læge.

Køb Champix i apoteket – i Danmark

Alt du skal gøre er at forklare om dit problem og at du er parat til at stoppe med at ryge. Efter en lægeundersøgelse, vil din læge oplyse dig om, hvorvidt dit helbred tillader dig, at tage medikamentet, for at hjælpe dig til at blive røgfri. Med din recept kan du så gå på apoteket og købe behandlingen. Dette er den mest almindelige fremgangsmåde for patienter. Den anden mulighed er at købe Champix online på internettet. Flere lægeklinikker tillader dig at gennemgå undersøgelsen, via internettet. Ved at bruge et spørgeskema, kan lægen kontrollere om rygeren kan tage Champix eller ej. I spørgeskemaet bør du omhyggeligt tilføje alle informationer omkring dit helbred, din sygdomshistorik og dine nuværende og tidligere rygevaner.

Køb Champix Online i Danmark

Hvis du opnår en godkendelse, vil du modtage produktet på din hjemmeadresse eller en anden valgfri adresse. Med din nye recept er det helt passende at bestille på internettet.

Bemærk: Køb af Champix og anden receptpligtigt medicin, online, er forbudt i visse lande, der er medlem af den Europæiske Union. For at finde ud af om du lovligt og sikkert kan købe Champix, så kontakt venligst din lokale sundhedsstyrelse.

Hvor meget koster Champix Online & i Danmark?

champix

Som tidligere nævnt i artiklen, skal du for at kunne tage rygestops-produktet, først have en recept, før du kan købe det på apoteket.

Selvom prisen på medikamentet kan lyde høj, for nogle patienter, så er det flere ting, der skal overvejes, inden valget træffes. Specielt bør du være opmærksom på at Champix er det eneste receptpligtige medicin, der hjælper til et rygestop. I følge kliniske studier, er medikamentet det mest effektive.

Uanset prisen, så er prisen på receptpligtig medicin frit styret af apotekerne selv. Du bør også vide at der ikke ydes offentligt tilskud, til køb af dette produkt.

Champix – Prisen på apoteket – i Danmark

På apoteker kan prisen, for en fuld 12 ugers behandling variere fra 2690.00 kr. til 2970.00 kr.

Champix Online priser

Online varierer prisen mellem 2990.00 kr. og 3270.00 kr. for en 12 ugers behandling, som er den tid det forventes at tage at blive røgfri.

Advarsel: Vi vil gerne advare dig i mod hjemmesider, der tilbyder dig at bestille ved at reklamere med ”billig Champix online”, ”billigste Champix” eller endda ”uden recept”. Disse hjemmesider, der sælger medicin, til usandsynligt lave priser, sælger ofte kopi-produkter.    Bemærk at i alle tilfælde, selvom online bestilling af Champix har mange fordele, opfordrer AlfaDoc dig, altid, til at få en tid til en medicinsk konsultation, hos din egen læge, for at få en recept. Og hvis du alligevel skal til lægen for at få en recept, blive røgfri og starte et nyt liv uden cigaretter, så grib chancen for at få en komplet helbredsundersøgelse.

Det skal du vide før du køber Champix Varenicline Online

Du skal være helt forberedt

At stoppe med at ryge er svært, og det er nogle gange endnu sværere at stoppe, end ved andre stærkere stoffer. Hvis du vil blive røgfri, skal du være forberedt, og beslutningen skal være nøje overvejet. Champix behandlingen betragtes som den mest effektive måde, at kvitte smøgerne på, men som vi har nævnt oven over, så er det ikke en mirakel kur.

Du skal finde den største grund til at stoppe med at ryge

Gør du det for din familie, din kone, dine børn, eller bare for dig selv? Uanset årsagen, så vil der i alle tilfælde være en fællesnævner, der gør at du stopper med at ryge. Cigaretter er det stof, der dræber flest mennesker i Danmark. Og når du først er helt stoppet, så vil du aldrig kunne forstå, hvordan du har kunnet ryge i så lang tid.

Du bør fortsætte med eller starte på sport

En af de største bekymringer, blandt personer, der gerne vil stoppe med at ryge er, at de måske tager på i vægt. Det er velkendt, at mange mennesker tager et par kilo på i de første uger eller måneder, efter et rygestop. Nikotinindholdet i cigaretrøg, skaber både en følelse af nydelse, men tærer også på fedt reserverne. Når nikotinen forsvinder, så forsvinder også følelsen af opstemthed, men i tillæg bruger kroppen også mindre fedt og derved opstår vægtforøgelsen.

Hvordan undgår du at forøge vægten når du stopper rygningen?

Spis en balanceret diæt

Den simpleste måde er at fordele dine måltider over hele dagen. Eksperter anbefaler at spise et måltid 3 gange om dagen, på faste tidspunkter.

Træning

Sport er, som vi alle ved, godt for dit helbred, men det er endnu sundere når vi stopper med at ryge. Eks-rygere bør dyrke sport, for at forbrænde flere kalorier, men også få at styrke deres sind.

Se efter dig selv

Eks-rygere kan savne den bevægelse der foretages, når man ryger, og da de ikke længere ryger, så prøver de at erstatte denne bevægelse med noget andet. Nogle erstatter den med mad. Prøv at erstatte den med sport, drik vand, tyg tyggegummi og efter få uger, så vil denne følelse gradvist aftage.

Referencer

Yderligere lægemiddeloplysninger

FrankrigEngland
TysklandSchweizisk
SverigePolen
PortugalFinland

Medical review on January 15, 2021 by Dr. Tobias Nielsen

Anmeldelser af Champix Online i Danmark

9.5

EFFEKTIVITET

9.5/10

BIVIRKNINGER

9.5/10

BRUGERVENLIGHED

9.5/10

PRIS

9.5/10

32 Comments

Bendt · April 21, 2017 at 9:33 pm

EFFEKTIVITET

9.6

BIVIRKNINGER

9.6

BRUGERVENLIGHED

9.2

PRIS

9.2

Jeg tog Champix i 15 uger. Jeg røg omkring 20 cigaretter om dagen i 10 år og det var ikke altid nemt, men det lykkedes mig at stoppe. Modsat andre behandlinger jeg har prøvet, blev jeg ikke psykisk afhængig af Champix. Når jeg tog det ville jeg bare ryge en mere. Det er ret dyrt men det er det værd. Jeg kan anbefale det. Hvad angår dosis og brug er det ikke vildt dyrt men det betaler sig at læse vejledningen.

Grette · April 25, 2017 at 8:33 pm

Champix hjalp min kone til at stoppe med at ryge, og det er perfekt. Vi er et meget sundere par og vores børn har det også bedre.

Nathaniel · May 1, 2017 at 5:04 pm

EFFEKTIVITET

10

BIVIRKNINGER

9.3

BRUGERVENLIGHED

9.4

PRIS

9.1

Det er meget bedre end nikotin plastre. Rygetrangen forsvinder næsten helt. Jeg led ikke af de bivirkninger man læser om – jeg følte mig slet ikke deprimeret. Tværtimod. Jeg var glad for at se at jeg ikke længere havde behovet for at ryge. Jeg kan anbefale Champix til alle som ønsker at stoppe med at ryge.

Pancho · May 2, 2017 at 9:26 pm

EFFEKTIVITET

9.5

BIVIRKNINGER

9.1

BRUGERVENLIGHED

9.5

PRIS

9.2

Jeg havde en god oplevelse med Champix, det er den eneste behandling der har hjulpet mig til at stoppe med at ryge. Jeg var storryger og troede ikke jeg kunne stoppe da jeg allerede havde prøvet en masse forskelligt, som ikke virkede. Da min søster også ville stoppe, anbefalede jeg Champix med det samme, og vi får se hvordan det går med hende.

Jade · May 8, 2017 at 9:38 pm

EFFEKTIVITET

9.1

BIVIRKNINGER

9.6

BRUGERVENLIGHED

9.2

PRIS

9.3

Min kone og jeg tog Champix sammen da vi ikke havde modet til at stoppe alene. Vi ville ikke falde i hvis den anden røg en cigaret, så den bedste løsning var at stoppe på samme tid. Det tog os 6 måneder at stoppe og vi tog behandlingen i 4 månedeer. Vi er ikke faldet i, og er meget fortrøstningsfulde. En god oplevelse og vores børn er glade.

Pan · May 11, 2017 at 9:05 pm

EFFEKTIVITET

9.2

BIVIRKNINGER

9.8

BRUGERVENLIGHED

9.6

PRIS

9.2

Det er en god ide at stoppe med at ryge som et par. Jeg må indrømme det har dets fordele – man kan i det mindste støtte hinanden, når det bliver svært, og det er sandt Champix er ikke den mildelste behandling. Hvis du vil stoppe med at ryge er det perfekt – jeg ville ikke sige det modsatte men bivirkningerne er ikke altid lette. På et tidspunkt ønskede jeg at stoppe med behandlingen. Jeg er naturlig motiveret og stædig så jeg fortsatte, men var tæt på at give op. Så, ja hvis jeg kunne have gjort det med min kæreste ville det have hjulpet en hel del. Det eneste problem er at min kæreste ikke ryger.

Idella · May 12, 2017 at 8:49 pm

Champix er meget effektivt til rygestop, men bivirkningerne kan være ret hårde at klare i visse situationer. De kan forhindre dig i at sove og du kan have lejlighedsvis kvalme eller opleve negativ tankegang. Personligt var jeg rimelig ok, og det lykkedes mig at stoppe med at ryge på 2 en halv måned. Min mening er primært positiv, men varsom.

Parry · May 16, 2017 at 9:35 pm

EFFEKTIVITET

9.3

BIVIRKNINGER

9.7

BRUGERVENLIGHED

9.4

PRIS

9.4

Har altid været storryger, jeg røg to pakker om dagen. Det er svært at tro i dag med al den snak om rygning, men når man er i det, tænker man ikke over det. Min kone formåede at stoppe med at ryge et år tidligere med plastre. Jeg har også prøvet dem men jeg begyndte at ryge igen efter et par uger. Champix er meget kraftigere end andre behandlinger og min læge var i tvivl, men det endte med at virke ret godt. Hvad angår bivirkningerne, slap jeg let iforhold til andre.

Frega · May 17, 2017 at 9:07 pm

EFFEKTIVITET

9.5

BIVIRKNINGER

9.7

BRUGERVENLIGHED

9.3

PRIS

9.7

Efter min far døde af lungekræft, gik det op for mig jeg var nød til at stoppe med at ryge hvis jeg ville sætte pris på min familie, min kone og børn. Livet er for kort til at spilde så hurtigt. Jeg så lægen og fik en recept på Champix. Han advarede mig om de mulige bivirkninger før jeg startede behandlingen og heldigvis gik alt godt. Jeg stoppede efter 4 måneder. Til trods for alle bivirkningerne, virkede behandlingen og jeg er stoppet med at ryge.

Una · June 27, 2017 at 8:10 pm

EFFEKTIVITET

9.5

BIVIRKNINGER

9.8

BRUGERVENLIGHED

9.1

PRIS

9.7

Efter to uger i behandling var min rygetrang stort set væk. Jeg var vant til at ryge 30 cigaretter om dagen og nu ryger jeg kun en. Det er stadig for meget men jeg har ikke virkelig trangen. Jeg har en meget positiv holdning til Champix og jeg fortsætter med at tage det. Jeg er sikker på fremtiden. Jeg skulle være startet tidligere.

Ollie · July 30, 2017 at 8:42 pm

EFFEKTIVITET

9.4

BIVIRKNINGER

9.8

BRUGERVENLIGHED

9.6

PRIS

9.4

Det var min søn der fortalte mig om behandlingen. Dengang røg jeg omkring 15 cigaretter om dagen – ikke nødvendigvis de milde. Jeg havde allerede prøvet plastre og andre metoder men jeg begyndte at ryge igen efter et par uger, så de virkede ikke. Det jeg bedste kunne lide ved Champix var, hvor længe det tager. Det er kun 12 uger og det er så simpelt at tage, så det er ikke en begrænsning. Da jeg talte med min læge om det var han meget positiv og gjorde mig opmærksom på de mulige bivirkninger, men jeg må sige jeg var heldig. Jeg fik kun en let hovedpine over de første dage. Efter 3 måneder var jeg stoppet helt. Takket være min søn.

Daley · August 7, 2017 at 9:03 pm

EFFEKTIVITET

9.5

BIVIRKNINGER

9.8

BRUGERVENLIGHED

9.3

PRIS

9.5

Jeg tog denne behandling for omkring 6 år siden og det lykkedes mig at stoppe med at ryge relativt hurtigt. Jeg var stolt af mig selv men jeg startede igen efter 2 år grundet personlige problemer. Jeg har nu røget i 4 år men har endelig besluttet mig at tage behandlingen igen for at stoppe med at ryge permanent.

Cadence · August 9, 2017 at 9:19 pm

EFFEKTIVITET

9.2

BIVIRKNINGER

9.8

BRUGERVENLIGHED

9.2

PRIS

9.5

Til trods for negative erfaringer på internettet, har Champix hjulpet mig til et meget sundere liv. Jeg håber bare jeg ikke starter med at ryge igen. Jeg må sige den største fordel ved behandlingen er at din nydelse af tobak ophører fuldstændigt. Jeg kan anbefale det.

Helle · August 10, 2017 at 9:06 pm

EFFEKTIVITET

9

BIVIRKNINGER

8.4

BRUGERVENLIGHED

9.4

PRIS

8.7

Jeg har delte meninger om Champix – Det er 50/50. Jeg siger ikke Champix ikke er effektiv, det er det uden tvivl. Men jeg vil heller ikke sige der ingen bivirkninger er. Det er der. De er ikke milde eller nemme at håndtere så du skal være klar og virkelig villig til at stoppe med at ryge.

Ned · August 16, 2017 at 8:57 pm

EFFEKTIVITET

9.3

BIVIRKNINGER

9.6

BRUGERVENLIGHED

9.4

PRIS

9.8

Vejledningen er korrekt. Efter 2 uger mister du al nydelse ved at ryge. Du har stadig vanen men den forsvinder lidt efter lidt. Super positiv anmeldelse.

Dacey · August 17, 2017 at 9:16 pm

EFFEKTIVITET

9.3

BIVIRKNINGER

9.7

BRUGERVENLIGHED

9.3

PRIS

9.6

Det er den eneste behandling der har virket for mig. Ingen kan benægte at det virker men bivirkningerne er alvorlige. Jeg ville stoppe behandlingen længe men min partner opmuntrede og støttede mig så jeg fortsatte, men det var en lang vej.

Ilana · August 18, 2017 at 9:29 pm

EFFEKTIVITET

9

BIVIRKNINGER

9.9

BRUGERVENLIGHED

9.5

PRIS

9.5

Champix er meget stærkere end alle andre rygestop behandlinger. Der er nogle bivirkninger og det er usædvanligt hvis du ikke oplever nogle.

Olander · September 3, 2017 at 8:06 pm

EFFEKTIVITET

9.1

BIVIRKNINGER

9.8

BRUGERVENLIGHED

9.3

PRIS

9.3

Jeg kunne ikke klare bivirkningerne fra Champix. Jeg er sikker på det er effektivt, men det er for kraftigt til mig. Jeg tror ikke jeg er klar til at stoppe endnu.

Ane · September 13, 2017 at 8:43 pm

EFFEKTIVITET

9.4

BIVIRKNINGER

9.7

BRUGERVENLIGHED

9.3

PRIS

9.7

Jeg talte med min læge om behandlingen. Han sagde at Champix er meget kraftigt og jeg ville få nogle bivirkninger men at det nok var den eneste behandling der kunne få mig til at stoppe med at ryge. Jeg tog det, og er stoppet.

Eamon · September 19, 2017 at 8:42 pm

EFFEKTIVITET

9.6

BIVIRKNINGER

10

BRUGERVENLIGHED

9.4

PRIS

9.8

Jeg er glad for at se det har hjulpet dig. Det samme her. Behandlingen har var meget gavnlig for tre år siden – det lykkedes mig at stoppe. Jeg mistede mit arbejde for et par måneder siden og jeg tror jeg begyndte igen på grund af stress. Jeg er ikke stolt af mig selv, men jeg kunne ikke modstå. Så jeg håber jeg kan starte med behandlingen igen i et par måneder. Hvis jeg husker korrekt, var jeg overrasket over prisen sidste gang, da det virkede ret dyrt. Ved i hvor jeg kan få det billigere? Er det for eksempel muligt at købe det på nettet?

icarus · September 21, 2017 at 8:27 pm

EFFEKTIVITET

9.6

BIVIRKNINGER

9.9

BRUGERVENLIGHED

9.5

PRIS

9.5

Hej Theodore. Jeg er ked af at høre du er begyndt at ryge igen, men det sker. Ingen grund til bekymring. Det vigtigste er at vide hvorfor du er startet igen. For at svare på dit spørgsmål om du kan købe Champix billigere på nettet, er svaret både ja og nej. Det hele afhænger det land du bor i. Du skal huske at loven om køb af receptpligtige lægemidler på nettet varierer fra land til land. Hvis du for eksempel bor i Schweitz, kan du helt sikkert købe det på netttet og det samme gælder for England, Tyskland og Finland…Jeg er ikke sikker på Frankrig men du kan slå det op. Hvor bor du?

Malati · September 25, 2017 at 9:04 pm

EFFEKTIVITET

9.8

BIVIRKNINGER

9.4

BRUGERVENLIGHED

9.7

PRIS

9.1

Hej Edward. Jeg er i samme båd som Theodore. Jeg har allerede taget behandlingen før og jeg ved hvordan det virker, hvilke bivirkninger jeg får. Jeg ved det er en kraftig behandling. Jeg ved også hvad det koster, og det er dyrt. Jeg bor i Schweitz, så jeg er vant til at købe Champix på nettet. Jeg køber behandlingen på nettet og den kommer fra England. Det går hurtigt, normalvis 1-2 arbejdsdage, og det er perfekt. Det gør alt hvad det skal. Til dem der spørger er det det originale produkt.

Ald · September 27, 2017 at 8:59 pm

Det er netop hvad der skete med mig i tre år. Jeg ville holde op med at ryge for at spare penge, så jeg købte Champix. Jeg var på det i et par uger, og derefter røg jeg igen fordi jeg ikke havde nogen motivation. Men tre år senere ønskede jeg at holde op med at ryge igen, fordi jeg skulle have mit første barn. Motivationen her var ikke at spare penge, men simpelthen ikke at ødelægge mit helbred for at få mest mulig tid sammen med min familie, så jeg besluttede mig for at købe Champix, men denne gang har det virket. Det er nu to år siden, at jeg har røget en cigaret.

Folke · October 10, 2017 at 7:43 pm

EFFEKTIVITET

9.4

BIVIRKNINGER

10

BRUGERVENLIGHED

9.5

PRIS

9.7

Champix fungerer godt. Bivirkningerne er nogle gange svære at leve med, men det er lettere at holde op med at ryge med Champix end ved andre mildere midler.

Agneta · October 18, 2017 at 8:50 pm

EFFEKTIVITET

9.3

BIVIRKNINGER

10

BRUGERVENLIGHED

9.5

PRIS

8.9

Jeg bekræfter faktisk, at dette er noget anderledes fra nikotinelle. For nogle få uger siden havde jeg forsøgt en hel masse ikke-receptpligtige midler for rygestop (herunder nikotinelle) – intet fungerede. Jeg havde mere eller mindre mistet håbet, men under et rutinebesøg hos min læge fortalte han mig om et middel, der kunne hjælpe mig med at holde op. Han anbefalede mig at købe Champix som jeg ikke kendte. Han fortalte mig om bivirkningerne, så da jeg besluttede mig for at købe Champix, var jeg fuldt bevidst om de mulige besværligheder. Men jeg ville prøve. Jeg er i min tiende uge uden cigaretter og jeg føler virkelig at det fungerer. Bivirkninger er dog ret tunge.

Maarit · October 30, 2017 at 9:39 pm

EFFEKTIVITET

9.5

BIVIRKNINGER

9.8

BRUGERVENLIGHED

9.5

PRIS

9.8

Jeg tog Champix i et par måneder, da jeg ønskede at holde op med at ryge for mine børns skyld. Jeg ønskede ikke, at de skulle vokse op i et miljø, hvor begge forældre ryger. Min kone stoppede med at ryge et par måneder tidligere, så jeg måtte gøre det samme. Desværre har jeg ikke samme styrke som min kone.
Jeg bad om hjælp hos min læge og han rådede mig til at købe Champix, så det var hvad jeg gjorde. Han advarede mig om bivirkningen af ​​champix, så jeg var ikke overrasket. Jeg gennemførte ​​det og jeg kunne stoppe. Jeg er meget tilfreds med Champix.

Edvar · November 7, 2017 at 10:05 pm

EFFEKTIVITET

9.6

BIVIRKNINGER

9.9

BRUGERVENLIGHED

9.6

PRIS

9.3

Jeg vil stoppe med at ryge, fordi jeg snart skal være far og jeg vil ikke have mit barn til at vokse op med en far, der ryger. Jeg vil gerne købe Champix for at hjælpe mig, men jeg ved, at det er ret tung med hensyn til bivirkninger. Mange er stoppet med at tage det og er fortsat med at ryge. Hvad anbefaler I?

Dorit · November 22, 2017 at 10:16 pm

EFFEKTIVITET

9.6

BIVIRKNINGER

9.8

BRUGERVENLIGHED

9.7

PRIS

9

Jeg er enig med dig. Det første du burde gøre før du køber Champix online eller i apotek er at tale med din læge. Han er den eneste, der kan fortælle dig, om du kan tage det. Du skal derefter læse brochuren. Det lyder skidt, men er nødvendigt. Champix er ikke som de andre midler, som nicotinelle for eksempel, hvor bivirkningerne er milde. Så endnu en gang, læs om bivirkninger før du køber Champix. Hvis du virkelig ønsker at holde op med at ryge, vil det tage flere måneder, så du skal være målrettet.

Ane · December 4, 2017 at 9:30 pm

EFFEKTIVITET

9.5

BIVIRKNINGER

9.7

BRUGERVENLIGHED

9.5

PRIS

9.8

Der er ofte brug for en god grund til at holde op med at ryge og hvis det kun er fordi det er dyrt at købe cigaretter, er motivationen måske ikke stærk nok. Men hvis din grund til at kvitte er stærk nok, for dine børn for eksempel, så køb Champix. Det kan virkelig hjælpe dig i din tilgang.

Gudmund · December 28, 2017 at 8:40 pm

EFFEKTIVITET

9.5

BIVIRKNINGER

9.9

BRUGERVENLIGHED

9.7

PRIS

9.8

Hvis du ikke rigtig vil stoppe med at ryge eller hvis du ikke er klar til det, så lad være med at købe Champix. Det vil være ubrugeligt.

Tabor · January 4, 2018 at 10:20 pm

EFFEKTIVITET

9.4

BIVIRKNINGER

9.9

BRUGERVENLIGHED

9.6

PRIS

9.1

Problemet er, at det vil fungere anderledes afhængigt af patienten. Det er ikke andre, der skal fortælle dig, om du skal købe Champix. Det bedste er at tage kontakt til din læge eller i det mindste i et apotek. Hvis du vil købe det, skal du have en recept.

Tobias · March 27, 2018 at 8:39 pm

Jeg blev meget overrasket over at købe viagra. Jeg troede ikke, at det ville være så effektivt. Jeg synes, at det er meget positivt. Min læge anbefalede mig at behandle mine rejsningsproblemer, men jeg må indrømme, at jeg havde mistet håbet. Efter at have søgt online om viagra, tog jeg til lægen og på apoteket og købte det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bestil i dag for GRATIS levering næste dag
Champix Vareniclin 0,5mg / 1mg
Bestil i dag for GRATIS levering næste dag
Champix Vareniclin 0,5mg / 1mg