Minoxidil

Køb af 5% Minoxidil: Pris, udseende, bivirkninger

Minoxidil er den bedste behandling mod skaldethed eller hårtab hos både mænd (Minoxidil 5%) og kvinder (Minoxidil 2%). Det er nu blandt sundhedspersonale, anset for det bedste håndkøbs medikament mod hårtab. Det er sikkert at købe på apoteket eller på internettet.

Gratis ekspres fragt ✅ Registeret EU apotek ✅ Sikkert ✅

En effektiv opfindelse til behandling af skaldethed

Minoxidil’s styrke som et hårvæksts medikament blev opdaget ved en tilfældighed, da dets originale 5% formel blev brugt til at behandle patienter med højt blod tryk. Forskere opdagede senere via deres forskning en bivirkning som viste sig gavnlig for tusindvis a mennesker med for tidlig skaldethed.

Minoxidil medvirker til effektivt at genopbygge dit hår ved at styrke dine rødder og forbedrer sundhedstilstanden i din hovedbund, efter blot et par måneders behandling!

Hvad er forskellen på Minoxidil 5% og 2%?

Minoxidil’s dosis er den der klassificerer produktets kategori. I begyndelsen, blev produktet solgt i en meget milde doser på 2%, men det har vist sig over tid at Minoxidil 5% havde så mange flere lovende resultater i forhold til at få hårvæksten tilbage, og på samme tid unden bivirkninger efter afprøvning.  Det er derfor dermatologer og andre specialister i skaldethed anbefaler Minoxidil 5% til mænd der genetisk lider af denne lidelse, da man opnår hurtigere resultater og en kraftigere fylde.

Minoxidil 2% anbefales til kvinder. Information om produkter der indeholder denne aktive ingrediens findes på denne side.

Der er blevet foretaget en del studier for at teste Minoxidil, med opbakning fra sundhedsmyndighederne, dette inklusiv en dobbelt-blind, placebo kontrolleret gruppe.

Disse studier viste at mænd i behandling med Minoxidil 5% havde en signifikant bedre hårvækst efter 6 måneders behandling. Det vil sige at omkring 39 hår mere per cm2, afhængig af deres krop og graden af deres hårtab.

De bedste produkter indeholdende Minoxidil 5%

Der er mange eksisterende produkter i dag der indeholder Minoxidil 5%. Om disse produkter er effektive eller ej, afhænger af de andre ingredienser i lotionen, som afhængig af deres kvalitet, absorberer Minoxidil 5% gennem hovedbunden.

Men, der er flere generiske produkter der ikke giver den samme garanti mod forebyggelse af hårtab og fremme af ny vækst.

Derfor, har bloggere fra Alfadoc, anbefalet to godkendte produkter. Grundet de mange positive evalueringer vi har modtaget på Foligan (indeholder Minoxidil 5%), kan vi sige at de to bedste behandlinger på markedet for hår vækst er:

Foligain No. 5 (Minoxidil 5%)

Det er det mest populære produkt indeholdende Minoxidil 5% på markedet, og er uden tvivl det mest anbefalet blandt dermatologer. Modsat mange andre lignende produkter på markedet, har det et lavt alkohol indhold, som gør det blødere og til en mindre agressiv lotion for din hovedbund. Effektiviteten kommer fra en speciel formel hvis popularitet er stigende.

D.S. Laboratories frigav N5 efter at have gennemført talrige studier med produktet. Disse studier gav dem mulighed for at forbedre produktet, hvilket har vist mere end 80% i effektivitet når det gælder “tæt“ genvækst af hår, baseret på en undersøgelse med 7000 mandlige brugere. Den sværeste form for skaldethed at behandle er  genetisk skaldethed, men sundhedspersonale anbefaler alligevel Foligain N5 til behandling af dette problem, ikke som de fleste andre behandlinger på markedet idag, som ikke viser nogle rigtig effektive ændringer.

Foligain N5 øger tykkelsen af hårrødderne signifikant ved direkte at virke på hårsækkene i hovedbunden, hvilket giver et signifikant mindre hårtab på blot nogle uger. Indenfor 3 til 6 måneder med daglig påføring, vil brugeren begynde at observere massiv hårvækst på de mest udsatte steder på hoverbunden (pande og tindinger). Minoxidil 5% giver en overraskende virkning grundet at det er en lotion der smøres på, og når den er påført på de udsatte steder, fokuseres den stimulerende virkning på hår sækkende netop der hvor hår tabet er signifikant. Det bliver effektivt absorberet af huden på grund af dens bløde sammensætning, og resultaterne er synlige inden for nogle få uger.

Foligain P.5 (Minoxidil 5%)

Dette produkt er nyere end Foligain N5 og bliver præsenteret som dets biokemiske “evolution“. Ifølge vores læseres anmeldelser og de studier der er gennemført, ser det ud til at dette produkt opfører sig en smule anderledes end Foligain N5.

Foligain P5 er et fantastisk produkt baseret på Minoxidil 5%. På grund af dets lave alkohol formel, stimulerer Foligain N5 de hår sække der er blevet lammet af genetisk skaldethed. Foligain P5 derimod har en højere alkohol koncentration , ligesom der er nogle andre syntetisk aktive ingredienser in flaskerne. Det har de samme forventede resultater som Foligain N5, hvilket betyder at du burde se ophør af hår tab, og en massiv ny hårvækst, selv på områder der før var sparsom vækst. Derfor er forskellen på disse to produkter, hvordan de virker. Foligain P5 virker ved at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden i de mest følsomme områder af hovedbunden, altså de områder der er mest påvirket af hår tab. Den øget blod cirkulation påvirker og stimulerer de rødder er er særlig påvirket, ved at virke direkte på hovedbunden og fremskynde tæt og naturlig hår vækst igen.

Foligain N5 opløsningen er som oftest anbefalet til dem med en meget følsom hovedbund grundet dens lave alkohol indhold. Dem med en mindre følsom hovedbundm, kan prøve den nyere behandling Foligain P5 som er mere effektiv på kort sigt da den har synlige resultater efter kun 2 måneders anvendelse.

Hvad er målet?

Produkter baseret på Minoxidil 5% er bedre egnet til mænd da deres genetiske anlæg for hårtab er mere udtalt end hos kvinder.  Kvinder der lider af hår tab kan forsøge en tre måneders behandling med samme opløsning, ved at påføre det på de mest udsatte områder af hovedbunden. Dog anbefales det at rådføre sig med sin læge før denne behandling vælges, da denne primært er en maskulin opløsning.

 Dette produkt gør underværker for mænd!

Ligesom mange produkter og behandlinger præsenteret på Alfadoc, viser resultaterne at produkter baseret på Minoxidil 5% er mere effektive på yngre brugere (under 40) når deres skaldethed ikke er alt for fremskreden.  Dog er Minixidil 5% også effektiv i de tilfælde hvor skaldetheden er mere udtaget, hos ældre personer. Dette betyder blot at der er nødvendigt at påføre Minoxidil lotion på hovedet i en længere periode, på de mest udsatte områder af hovedbunden.

Hvordan Minoxidil baseret behandlinger virker

Fordelen ved Foligain er dens enkle anvendelse, i forhold til andre løsninger med den samme tilfredshedsgrad, såsom Laser Comb.

For at påføre lotion korrekt, skal du gøre følgende:

  1. Lav en skilning i håret således hovedbunden kan ses.
  2. Brug kun 1ml af Foliation på de områder af hovedbunder er er hårdest ramt af skaldethed. Ifølge videnskabelige studier, er det uden yderligere virkning af påføre en større mængde. Det er mere sandsynligt at du ødelægger produktet end at du forbedrer dine resultater.
  3. Masser de behandlede områder med dine fingre eller med en kam i et par minutter for at sikre at produktet når ind i rødderne.
  4. Vask dine hænder i varmt vand og sæbe efter påføring af lotion.

Gentag disse trin tre gange om dagen for at opnå det ønskede resultat af at forebygge hår tab og fremskynde hår vækst.

Fordele og ulemper ved Minoxidil 5% produkter.

FordeleneUlemperne
Effektive og hurtige resultater til at forebygge hår tab hos mændEn behandlings pakke holder kun i 3 måneder, hvilket stopper hår tab men garanterer ikke tydelig ny hår vækst, hvilket sker efter 6 måneders behandling
Stimulering af de rødder der er lammet på grund af genetisk skaldethedDet er ikke anbefalet til kvinder, de vil primært blive anbefalet Monoxidil 2% opløsninger
Vigtig rolle i at give en ny tæt og naturlig hårvækstBehandlingen kan ikke ophøre. Det er nødvendigt at forstætte behandlingen uendeligt for at garantere du ikke mister de fordele du allerede har opnået
To eksisterende opløsninger: en til følsom hovedbund og en anden til mindre følsomme hud typer 
Lavt indhold af alkohol og andre irritanter 

Hvad skal jeg gøre i tilfælde af ekstremt hår tab?

Mængden af ny hår vækst afhænger af niveauet af skaldethed. I tilfælde af ekstremt hår tab, eller meget fremskreden skaldethed (altså en stor del af hovedbunden er delvist eller totalt skaldet), er Minoxidil 5% lotions ikke tilstrækkelig til at give en tæt nok hår masse der ser naturlig ud.

Kombinere Minoxidil baseret produkter med en behandling indeholdende  finasterid (Propecia) er den mest anbefalet løsning. Disse behandlinger kan derfor komplimentere hinanden: ved at kombinere dem kan du opnå meget attraktive resultater, også i selv de mest desparate tilfælde.

Hvad er bivirkningerne?

Først er det nødvendigt at undgå forkert anvendelse af Monoxidil baseret produkter, da de kan vise sig at være skadelige i visse tilfælde. Det er bestemt muligt, selvom disse produkter fåes i håndkøb, at bruge for meget af dem.

For at sikre effekten af behandlingerne, og din egen sikkerhed, så brug kun dette produkt hvis du er over 18 år, eller hvis din hovedbund ikke er irriteret før anvendelse. Denne advarsel gælder også for personer med hjerte sygdomme. I disse tilfælde er det hensigtsmæssigt at konsultere en læge før anvendelse af Monoxidil baseret opløsninger.

Ligeledes er kan det ikke anbefales at bruge disse produkter hvis du allerede har anvendt en anden behandling på din hovedbund. Kombinationen af disse behandlinger er ukendte og kan derfor være skadelig for din sundhed. De mest sete bivirkninger er mindre hud irritationer, som defineret af læger. Små rødlige pletter kan forekomme på de områder hvor der er påført lotion, ofte efterfulgt af en minimal brændende fornemmelse. En kløende fornemmelse kan også forekomme efter påføring af produktet. I tilfælde af kontakt med øjenene, skyld grundigt med koldt vand og tag omgående kontakt til en læge hvis der opstår problemer med dit syn.

Det er muligt at have allergi overfor Minoxidil eller propylenglycol. Derfor anbefales det at konsultere en læge hvis der efter påføring af disse produkter udvikles eksem.

Hvordan skal Minoxidil (online) baseret behandling opbevares?

Selvom du kan anvende disse produkter uden at konsultere en læge, er disse produkter, af sundhedspersonale, betragtet som medicin, hvilket er hvorfor de sælges på apoteket. Nu er det også muligt at købe dem på internettet fra de apoteker der tillader salg af hår tabs medicin via internettet.  Ja, mange internet butikker tilbyder produkter der indeholder Minoxidil 5% men, kvaliteten af disse produkter er ikke den samme.

Vi anbefaler at du bruger den specialiseret internet butik, shytobuy, som sælger forskellige produkter baseret på Minoxidil 5% til meget fordelagtige priser, samtidig med god kundeservice før og efter.

Andre grunde til at købe din behandling mod skaldethed på shytobuy:

  • Certificeret Europæisk leverandør
  • Bedre produkter, testet af forskere
  • Hurtig og diskret levering, med tracking
  • Garanteret sikkerhed, med 5 betalingsmetoder

Hvilken slags Minoxidil Online skal jeg købe i Denmark?

Der er flere forskellige måder at påføre Monoxidil på din hovedbund:

Minoxidil mousse

Minoxidil mousse reducerer de negative påvirkninger af skaldethed såsom skæl, tørhed og irritation. Nogle brugere klager over at denne metode ikke trænger korrekt ind i hovedbunden og derfor ikke virker direkte på problemet. Dog er der ingen studier der viser at mousse er mindre effektiv end lotion og åbenbart er der kun få mærker der tilbyder Minoxidil som mousse, såsom Foligain og Rogaine.

Minoxidil Mousse er anbefalet til dem som er følsomme overfor de negative virkninger og får hovedbunds irritation. Den største ulempe er at det koster mere end lotion og spray. Og, Menoxidil Mousse,trænger ikke lige så dybt ind og er ikke lige så nemt at påføre med hænderne.

Minoxidil lotion

Det er den mest almindelige Minoxidil baseret behandling. Der er mange mærker på markedet der sælger lotion med en blanding af indholdstoffer der forbedrer effektiviteten eller reducerer påvirkningen, for at adskille sig fra deres konkurrenter. Minoxidil er ikke kun billigere end de andre udgaver, det er også nemmere at påføre på hovedbunden og absorberes hurtigt. Det er tiltænkt dem som ønsker en simpel, mindre kostbar metode, og som ikke ønsker at opleve bivirkninger når de bruger Minoxidil. Dog, kan det være mere generende da det ofte er baseret på propylen glykol, som gør det fedtet.

Minoxidil Spray

Det er faktisk identisk med lotion udgaven, men dispenseres på en anden måde. Nogle mærker tilbyder både et spray låg og en pipette (ligesom ved lotion). Minoxidil Spray er til dem som leder efter en mere praktisk påføring på et større område af hovedbunden. Ulempen består i at man ikke kan administrere dosis præcist, hvilket komplicerer anvendelsen en smule. Minoxidil Spray er mindre økonomisk og påvirker håret mere end hovedbunden.

Minoxidil opløses af Propylen Glykol. Derfor, er det  graden af effektivitet der gør forskellen mellem metoderne. Hvis du er mere modtagelig overfor denne opløsning og de negative virkninger, vil det gavne dig mere at vælge en svagere formel, for at undgå allergiske reaktioner.

Yderligere lægemiddeloplysninger

FrankrigEngland
TysklandSchweizisk
SverigePolen
PortugalFinland

Medical review on august 8, 2021 by Dr. Tobias Nielsen

1 Kommentar

David houtevelts · februar 22, 2020 kl. 6:52 am

Hej
Kan minoxidil bruges til at får flere hår i skægget?
Jeg har ikke så meget skæg og vil gerne have en .
Jeg er 40 år.
Hilsen David.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *