Hvad er Alli Orlistat?

ALLI Orlistat er en mindre kraftfuldt version af Xenical, som du kan købe uden recept. Begge indeholder det effektive indholdsstof Orlistat.

I 2011, beskrev FDA behovet for at forbedre informationen og advarslerne mod denne pille på grund af dens potentielle farlige bivirkninger.

ER  Ali en sikker slanke pille eller bør du vælge et anden slanke middel som er mere sikkert og risiko frit?

Der var engang at denne pille var tilgængelig alle steder; selv på apoteker i England.

Alli Orlistat blev solgt i USA for første gang i 2007, og solgte sig selv som det eneste slanke middel godkendt af FDA.

Der gik to år inden pillen kom til Europa. I 2009 blev den markedsført som en mindre kraftfuld version af Xenical Orlistat, og tilgængelig uden recept, men baseret på de samme indholdsstoffer. Det blev markedsført af Roche.

Xenical indeholder 120mg af hoved indholdsstoffet Orlistat, mens Alli blot indeholder halvdelen: 60mg. I begyndelsen var Alli tiltænkt til dem med en BMI over 28, altså et  Body mass index på 28. Et index på 28 betyder du er overvægtig.

Dette index er en standard fastsat af WHO for at vurdere risici ved at være overvægtig eller fed. Indexet definerer også andre tilstande: sygelig fedme, svært fed, moderat fed, overvægtig, normal vægtig, undervægtig og til sidste sygeligt tynd.

Ali Orlistat – For eksempel, nedenfor ses de forskellige tilstande for en person der er 160 cm høj:

42 kgsygeligt tynd
42 to 47kgundervægtig
47 to 64kgnormal vægtig
64 to 77kgovervægtig
77 to 90kgmoderat fed
90 to 102kgsvært fed
Over 102kgsygelig fed

Disse retningslinier blev dog ofte ignoreret siden folk vidste de kunne købe Alli Orlistat uden at oplyse sin BMI

gsk

All er markedsført af GlaxoSmithKline (GSK), et engelsk firma som er det syvende største medicinal firma i verden. Det er et kæmpe firma med over 100,000 ansatte i 116 forskellige lande, inklusiv 15,000 forskere. De sælger en række lægemidler mod forskellige problemer: Respiratorisk medicin, HIV, diabetes, kræft, vacciner, antibiotika, blodpropper osv.

I 2011, forsøgte de at sælge Alli mærket, sammen med de andre slanke produkter de havde. Resultaterne var ikke som forventet.

Alli Orlistat er stadig ejet af GSK. Det tyder på det ikke lykkedes dem at sælge Alli mærket.

Hvad påstår Alli Orlistat at gøre for dig?

For hvert kilo du taber ved at ændre din kost, påstår men at Alli hjælper dig til at tabe yderligere 500g.

Hvordan?

Ved at forebygge din krop mod at absorbere 40% af det fedt du indtager per måltid, hvilket hjælper til at gøre din kost sundere. Det afviste fedt passerer gennem din krop og udskilles via afførringen.

Alli er ikke et stimulans eller appetit nedsættende. Det virker kun i fordøjelse systemet. All forebygger kroppen mod at absorbere noget af det indtaget fedt. For hver 2 kilo tabt takket være din egen indsats, Alli Orlistat lover at du taber yderligere 1kg.

Det garanterer at du taber 4.4kg på 6 måneder, hvilket er den maksimale anvendelses periode.

Alli bør bruges som en del af en lav kalorie og fedt fattig kost.

Ingredienser

Alli Orlistat er et lægemiddel der blokerer kulhydraterne, som sigter mod gradvist at reducere mængden af fedt der bliver absorberet mens du spiser.

Orlistat_structure

Studier har vist at ved at hæmme de enzymer der nedbryder fedtet i tarmene, kan du blokerer op til 25% mod at blive optaget.  Den ufordøjet fed bliver så udskilt gennem afførringen. Det indeholder kun en ingrediens: Orlistat.

Det er den aktive ingrediens i det receptpligtige lægemiddel Xenical. Da dosis i Alli er halveret er supervision af læge ikke nødvendigt. Det er derfor Alli kan købes uden recept.

Hvad er Orlistat?

  1. ORLISTAT (60mg):

Til trods for det er et klinisk godkendt slanke middel, er de faktiske resultater moderate. Grundet bivirkningerne der er blevet rapporteret af brugerne, har det fået tilnavnet “Alli Oops”. For nyligt har FDA præsenteret liver skade i et mindre antal af brugere.

xenical-orlistat-handlingsmekanism

Alli’s bivirkninger

Den mest bekymrende bivirkning ved at tage Alli er leverskade, som er set hos et antal brugere, som indikeret af FDA. Du kan læse FDA rapporten om dette emne ved at klikke på linket:

(Source: .. US Food and Drug Administration Postmarket Drug Safety Information for Patients and Providers 05/26/2010 ).

Det bør bemærkes at der kun har været 13 tilfælde med lever skader mellem April 1999 og August 2009. Men der har været rapporteret andre hyppigere bivirkninger. Den mest hyppige bivirkning ved at tage Alli er diarre, derfor øgenavnet “Alli Oops”. Denne ubehagelige bivirkning skyldes til dels at afførringens konsistens bliver fed og klumpet, som bevirker at man får en omgående trang til at komme på toilet. Nogle brugere påstår de er ude af stand til at forlade badeværelset!

It Det anbefales og at tage multi vitamin med dine måltider når du tager Alli, da det kan reducere niveauet af fedt opløselige vitaminer i din krop. Det er vigtigt hvis du vil undgå vitamin underskud.

Alli Orlistat er ikke anbefalet til gravide eller ammende kvinder. Dem der tager Warfarin eller cycklosporine bør ikke tage Alli. I 2010, offentligjorde FDA at Alli skal nævne risikoen for leverskader i deres pakning.

Og til slut er det her advarslen udstedt af National Agency of Drug Safety and Health Products (ANSM) vedrørende risikoen for lever forgiftning fra Orlistat, Alli og Xenical. ANSM offentliggør at der er en sjælden men alvorlig risiko for lever skader med Orlistat behandling. Senere i deres udstedelse, denne officielle myndighed, refererer til alvorlige tilfælde af leverskader, der betød lever transplantation eller død!

Udsagn fra Alli brugere

Udsagnene fra Alli brugere er modstridende.

Nogle er positive:

Det bedste slanke middel i kombination med en sund kost.  Nemt at tage med hvert måltid. Jeg har prøvet andre men Alli er det bedste.

Og andre er negative:

Dette produkt har ikke gjort andet end spærre mig inde på toilettet hele dagen. Det har absolut ingen effekt haft på min vægt.

De fleste kunde klager er om den omgående, ukontrollerbare og hyppige trang til toilettet. Vi er dog ikke i stand til at verificere disse udsagns ægthed, vi forbliver skeptiske.

Som opsummering, gør Alli at du taber dig?

Der er et antal af studier der påstår at orlistat kan bruges til at bekæmpe fedme. Kliniske studier, udført af GSK viste:

WhenNår anvendt i en kombination med en kalorie og fedt fattig kost, kan Alli hjælpe folk til at tabe 50% mere i vægt end med slakekur alene.

Men, test resultater af Orlistat viser noget andet. Et studie fandt et tilfælde med 5-10% tab i vægt efter 12 måneders behandling. Det samme studie viste at test personerne to op til 35% af deres krops vægt på igen efter ophør med Orlistat!

Du kan finde mere information via dette link (source: RxList .).

Det ser ud til at Alli kan hjælpe til et beskedent vægt tab, men at dets primære og eneste indholdsstof Orlistat kan give et betydeligt fordøjelse ubehag.

Hvor kan jeg købe Alli Orlistat Online & i Danmark?

Alli er tilgængelig både på apoteker og på nettet. Vi har fundet en butik på nettet som tilbyder tre forskellige pakninger af Alli:

  • 1 måneds behandling for €79.99.
  • 2 måneders behandling for: €99 med en besparelse på 5%.
  • 3 måneders behandling for €215.99 med en besparelse på 10%.

The Den anbefalet dosis er 3 piller om dagen. Produktet indeholder 60mg af orlistat og er godkendt af både FDA og EMA.

For at købe Alli Orlistat online, skal du besvare et spørgeskema på forhånd.

Bemærk: Alfadoc anbefaler altid at du ser din læge eller farmaceut sådan du kan foretage en grundig lægefaglig gennemgang før du køber slanke medicin. Vi anbefaler dig at være på vagt over for hjemmesider der har tilbud såsom “billigt” eller “Den bedste pris”. Disse hjemmesider sælger ofte falske lægemidler som kan være skadelige for dit helbred.

Vores anmeldense af Alli Orlistat

ByVed at følge en kalorie fattig kost og dyrke nok motion, hjælper Alli til at tabe  i vægt.

Med ANSM sprogvalg, er processen til at tabe sig i vægt hverken ligegyldig eller uden konsekvens for dit helbred. Det skal være en del af et fuldstændigt og individuelt regime og skal følges over tid, med hjælp fra en læge.

Yderligere lægemiddeloplysninger

FrankrigEngland
TysklandSchweizisk
SverigePolen
PortugalFinland

Medical review on January 15, 2021 by Dr. Tobias Nielsen

5 Comments

Bjarke · September 13, 2017 at 8:49 pm

Har du nogensinde sammenlignet Alli med Xenical? Jeg kender folk, der fik alli. De tabte sig, men nåede ikke deres mål. Jeg vil også tabe mig omkring 20 kg, men jeg ved, at Xenical er stærkere end alli selvom begge midler har det samme aktive molekyle. Hvad anbefaler I at købe? Alli eller Xenical?

Easter · September 19, 2017 at 8:45 pm

Hej. Er det muligt at købe alli i Frankrig? Jeg har tjekket online og har læst en masse artikler og det fremgår ikke klart. Tak for hjælpen med afklaringen!

Malika · September 25, 2017 at 9:06 pm

Jeg bekræfter at bivirkningerne vil være mindre, hvis man køber alli. Jeg har testet begge og brød mig ikke om xenical, så jeg skiftede til Alli, det virker næsten lige så godt på vægttab.

Mabel · October 30, 2017 at 9:38 pm

Jeg forstår ikke, hvorfor Alli er tilgængelig uden recept. Bivirkningerne kan være ret stærke for nogle mennesker. Jeg har det godt og har oplevet virkningerne, men jeg ved, at nogle af mine venner ikke gennemførte kuren og valgte noget andet.

Gerd · December 28, 2017 at 8:37 pm

Jeg synes, at du burde tage til læge. Han vil fortælle dig om du skal købe alli eller Xenical. Det her er ikke et forum, der vil rådgive dig om hvilket lægemiddel du skal købe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.