Køb Norethisterone Online

Norethisterone

Norethisterone er en medicinsk behandling, til kvinder over 18 år, til udskydelse af menstruationen.

Kvinder kan også tage behandlingen for at lindre præmenstruelt syndrom

  • Tillader dig at udskyde perioden i op til 12 dage
  • Videnskabeligt bevist
  • Få bivirkninger
  • Virker på under 24 timer

Gratis ekspres fragt ✅ Registeret EU apotek ✅ Sikkert ✅

Hvad er Norethisterone?

Norethisterone-pillen er et lægemiddel, der ordineres til kvinder, med det mål at udskyde deres periode. Behandlingen hører til en gruppe af kvindelige kønshormoner, kendt som progestin. Norethisterone virker ved at efterligne handlingen fra naturlige kønshormoner i kvindekroppen. Det er vigtigt at huske på, at behandlingen ikke kan tages af kvinder, der tager anden medicin, såsom præventionspiller, barbiturater, griseofulvin, cyklosporin, nevirapine, perikon, eller rifampicin.

Lægemidler til at udskyde menstruation, gør brugerne i stand til at suspendere deres menstruationsproces. Der kan være mange grunde til at ville udskyde ens periode. Menstruationssmerter kan være specielt problematiske og smertefulde. Det kan, for eksempel, skade evnen til at koncentrere sig til en jobsamtale, eller til eksamen.

Menstruel blødning kan være lig med ubehag og det kan være svært at kontrollere, når man er på ferie på stranden, eller til en særlig begivenhed.

Længden af behandling vil afhænge af hvor længe personen ønsker at udskyde perioden. Norethisterone kan hjælpe med at forhindre menstruation i op til to uger. Det virker ved at kontrollere menstruationscyklussen og forhindre nekrose og afgiver slim i livmoderhalsen.

Hver måned gennemgår kroppen forskellige stadier, for at forberede den på en mulig graviditet. Denne proces er styret af de naturlige hormoner progesteron og østrogen. Når progestoron-niveauet falder, nedbrydes slimhinde-væggen i livmoderhalsen og fjernes fra livmoderen via menstruel blødning.

Den aktive ingrediens Norethisterone efterligner funktionen af progesteron. Dets tilstedeværelse indikerer over for kroppen at slimen fra livmoderhalsen ikke skal udskilles fra kroppen, således at perioden ikke behøves at finde sted.

Hvordan virker behandlingen?

Norethisterone pillen gør kvinden i stand til at udskyde deres periode i op til 12 dage. Hver måned efter ægløsningsperioden, forbereder kvindekroppen sig på en potentiel graviditet, ved at man kan se en stigning i niveauet af progesteron. For at kunne rumme ægget, vil livmodervæggen udvide sig, for at graviditeten kan finde sted; hvis ægget altså er befrugtet. Hvis ægget ikke er befrugtet, vil niveauet af progesteron til sidst falde, hvilket gør at ægget frigøres og bliver udskilt fra livmoderen. Hele denne proces er kendt som menstruation eller periode.

Progesteron, det kvindelige kønshormon, har andre fordele, end kun det at være i stand til at udskyde perioder. Pillen gør det også muligt at behandle kraftig menstruel blødning, blodtab mellem hver menstruation, og at reducere smerter i forbindelse med perioder.

Hvad er doseringen af denne behandling?

For at udskyde ens periode med Norethisterone pillen, anbefaler lægerne, at tage en dosis på 5mg. Pillen tages tre gange om dagen. Det anbefales at behandlingen påbegyndes tre dage inden menstruationen og stoppes, når du ønsker at have din periode. Generelt, så vil blødningen først komme to til tre dage efter du er stoppet med Norethisterone.

Hvad er bivirkninger ved Norethisterone?

Selvom de fleste receptpligtige behandlinger har bivirkninger, så har Norethisterone som regel ingen, hvilket er en af dets største egenskaber. Kvinder der oplever bivirkninger, vil måske føle en kløe, hovedpine, kvalme eller endda en formindsket libido.

Hvad er kontraindikationerne?

Denne behandling, til at udskyde menstruationen, kan kun købes af kvinder, som er minimum 18 år. Kvinder der er gravide eller ammer, kan ikke tage Norethisterone. Lægemidlet er heller ikke anbefalet til kvinder med allergi over for en af de eksisterende bestanddele.

Til slut, så er pillen ikke anbefalet, hvis du lider af cancer i livmoderhalsen, brystet, genitalier, æggestokke, eller hvis du har en tumor i leveren. For at få mere information omkring kontraindikationerne, så indbyder vi dig til at læse brugsanvisningen til Norethisterone.

Hvordan bør pillen opbevares?

Den første regel er at holde pillen uden for syns- og rækkevidde af børn og unge. Kun kvinder over 18 kan tage behandlingen. Vi anbefaler at du beholder pillerne i deres originale indpakning, og de skal beskyttes fra fugt og temperaturen må ikke overstige 25 grader. Hvis udløbsdatoen er overskredet, bør du ikke bruge pillen. Vi indbyder dig til, at bringe behandlingen til det nærmeste apotek. Her vil farmaceuten destruere eller sende lægemidlet på genbrug.

Hvordan køber jeg Norethisterone Online i Danmark?

Champix recept

Norethisterone er en receptpligtig behandling. For at kunne købe det, skal du have en recept.

Køb Norethisterone i apoteket – i Danmark

For at få det, er den første mulighed at gå til en gynækolog, for at gennemgå en undersøgelse og søge behandling. Når du har fået recepten kan du gå på apoteket og købe behandlingen. Alle kvinder ved, at det at få en tid hos gynækologen kan være svært i sig selv. De er tit overbooket, og det er ofte svært at få en tid med det samme.

Køb Norethisterone Online i Danmark

For at imødekomme dette problem, har kvinder nu muligheden for, at købe  online, dvs. direkte på internettet fra en online-klinik. Efter du har udfyldt et medicinsk spørgeskema, vil en læge verificere dit helbred og din historik, for at fastslå om du kan tage behandlingen eller ej. Hvis svaret er ja, så kan du købe eller bestille Norethisterone online.

Køb Norethisterone

Hvor meget koster Norethisterone i Danmark?

Som tidligere beskrevet i vores vejledning, så Norethisterone pillen, til at udskyde en periode, kun tilgængelig på recept. Farmaceuterne er derfor tilladt, selv at vælge prisen på pillen. Baseret på deres omkostninger og marginer, kan apoteker beslutte sig for at hæve eller sænke prisen.

Norethisterone: Prisen på apoteket – i Danmark

På apoteket varierer prisen for 30 Norethisterone tabletter fra 295.00 kr. til 375.00 kr.

Norethisterone: Prisen online

Priserne online kan være meget konkurrencedygtige, afhængig af hjemmesiden. Og variere fra 395.00 kr. til 475.00 kr. for 30 tabletter. Afhængig af hjemmesiden, kan ordineringen og leveringsomkostningerne være inklusiv i prisen.

Køb online

Advarsel: Alfadoc anbefaler altid, at du besøger en gynækolog for at få foretaget en undersøgelse og for at få en recept, før du køber svangerskabsforebyggende piller på apoteket. Hvis, du ønsker at bestille online, så pas på hjemmesider, der tilbyder dig lave priser og tilbud, såsom ”billig Norethisterone” eller ”Norethisterone uden recept”. Disse sider sælger ofte forfalskede lægemidler

Referencer

Yderligere lægemiddeloplysninger

FrankrigEngland
TysklandSchweizisk
SverigePolen
PortugalFinland

Medical review on september 12, 2022 by Dr. Tobias Nielsen

35 Kommentarer

Britt · april 21, 2017 kl. 9:35 pm

Jeg prøvede norethisterone da jeg ville udskyde min menstruation til mit bryllup. Jeg ledte efter naturlige løsninger da jeg egentlig ikke bryder mig om piller eller anden medicin, men jeg stolede ikke på de virkede. Jeg ville ikke løbe risikoen så jeg tog norethisterone og det virkede virkelig godt. Jeg udskød det i 4 dage uden noget problem.

Odalis · maj 1, 2017 kl. 5:07 pm

Hvor kan man købe norethisterone? På apoteket eller på internettet?

Nora · maj 8, 2017 kl. 9:39 pm

Ja, jeg bruger norethisterone nogle gange – Jeg har brugt det to gange før og har aldrig haft bivirkninger. Det tillader mig at udskyde min menstruation i 6 dage. Da jeg stoppede med at tage det, kom min menstruation en eller to dage efter, Det er meget pålideligt så jeg syntes meget godt om det. Jeg har læst andre steder at det er for kraftigt men jeg syntes jeg ikke er korrekt.

Octavia · maj 11, 2017 kl. 9:04 pm

Ja, jeg bruger norethisterone nogle gange – Jeg har brugt det to gange før og har aldrig haft bivirkninger. Det tillader mig at udskyde min menstruation i 6 dage. Da jeg stoppede med at tage det, kom min menstruation en eller to dage efter, Det er meget pålideligt så jeg syntes meget godt om det. Jeg har læst andre steder at det er for kraftigt men jeg syntes jeg ikke er korrekt.

ibbie · maj 12, 2017 kl. 8:49 pm

Det samme her. Jeg har kun taget norethisterone en gang men det virkede rigtig godt. Min menstruation kom ikke og det reddede min bryllupsnat.

Grete · maj 17, 2017 kl. 9:10 pm

Jeg bryder mig ikke om medicin eller kemiske produkter der skal ind i min krop, men jeg havde ikke noget valg i forbindelse med en særlig lejlighed, så jeg tog norethisterone. Jeg fik en eneste bivirkning tiltrods for mine forventninger.

Rakel · september 14, 2017 kl. 8:08 pm

Ingen bivirkninger. Nemt at bruge, rimelig pris, effektivt…Efter min mening, er norethisterone virkelig godt. Jeg vil anbefale det og ville købe norethisterone igen, hvis der bliver behov for det.

Ece · september 19, 2017 kl. 8:56 pm

Hej, hvordan ved I om man har købt den rigtige version af norethisterone? Købte i også recepten? Hvordan virker det?

Ife · september 21, 2017 kl. 8:34 pm

Hej, jeg har nogle tanker omkring at tage denne medicin. Var det muligt for jer, at skifte jeres 6-dages menstruation? Er det sådan, at cykluserne skifter automatisk (hvis taget rigtigt)? Tak for svar.

Mandy · september 25, 2017 kl. 9:12 pm

Hej, jeg har set på min menstruations kalender i flere dage nu og jeg er ved at panikke, fordi jeg højst sandsynligt får min menstruation tilmit bryllup, hvilket er frygteligt. Jeg tænker, at I forstår mig, når jeg siger, at jeg gerne vil udsætte min menstruation i nogle få dage. Jeg har kigget på nettet og det var her at jeg fandt norethisterone. Jeg ved at det er ret stærkt og jeg har snakket med nogle venner om det. I princippet er det muligt at købe norethisterine online, hvor man bare får lavet en medicinsk undersøgelse online, der så bliver tjekket af en læge. Den her side virker troværdig, men jeg er ikke komfortabel ved at købe det online. Hvad tænker I?

Dorete · september 27, 2017 kl. 9:02 pm

Hej, okay fint, tak. Det ser ud til, at du havde en god oplevelse. Jeg beslutter mig også for at købe norethisterone online og gør som du gjorde. Jeg tror at det er et alvorligt skridt. Jeg har virkelig brug for norethisterone, fordi jeg om en måned skal på ferie på øerne, hvor jeg virkelig skal udskyde min menstruation.

Maria · oktober 30, 2017 kl. 9:38 pm

Godt råd – jeg har et stort arrangement om 2 måneder så jeg vil prøve nogle naturlige metoder. Jeg forsøger med linser og krydret mad. Jeg prøver noget andet hvis det ikke virker. Tak.

Qadira · oktober 30, 2017 kl. 9:50 pm

Hej, du skal vide, at norethisterone er et receptpligtigt middel. Loven kræver en recept ved køb, da norethisterone er meget forskelligt afhængigt af hvilket land du bor i. Jeg ved at nogle lande har en meget streng lovgivning omkring det. Hvis du bor i Schweiz, ved jeg, at det er muligt at købe nerothisterone online. Jeg ved ikke med Frankrig, men i England er det også muligt.
Tjek før du bestiller online. Alternativet er at købe norethisterone på apoteket, hvis det ikke er et problem. Det er ret nemt at få det igennem din læge. Jeg håber, at det besvarede dit spørgsmål.

Elena · november 23, 2017 kl. 10:08 pm

God aften. Giver det nogen mening at tage norethisterone sammen med andre naturlige ting for at udskyde éns menstruation? Jeg skal giftes om nogle få måneder og jeg vil virkelig ikke have min menstruation der. Jeg er desperat for at undgå det. Tak for jeres råd.

Ellinor · december 4, 2017 kl. 9:37 pm

Det er meget bekvemt at købe norethisterone. Man kan ikke bruge naturlige midler til at udskyde sin menstruation. Jeg ved ikke med dig, men jeg ville ikke stole på linser og stærk mad til at udskyde min menstruation. Jeg ville hellere bruge lidt penge og købe norethisterone. Efter min mening, er det meget effektivt. Det gjorde hvad det skulle. Jeg fik nogle dage og har ikke haft nogen bivirkninger. Ligeså snart jeg stoppede med at tage norethisterone fik jeg min menstruation.

Georg · december 28, 2017 kl. 8:32 pm

Jeg synes, at du burde tage til læge. Han vil fortælle dig om du skal købe alli eller Xenical. Det her er ikke et forum, der vil rådgive dig om hvilket lægemiddel du skal købe.

Gyda · december 28, 2017 kl. 8:56 pm

Det koster ikke noget at tage til lægen og få en recept. Det er bedre end at købe norethisterone online. Du kan aldrig vide om siden er troværdig eller ej. I det mindste, hvis du køber norethisterone på et apoteket, så kan du være sikker på, at det er ægte.

Caelan · januar 4, 2018 kl. 10:14 pm

Det kommer an på hjemmesiden, men jeg tror at den hvor jeg købte det online er en ægte norethisterine pille. Jeg valgte midlet og så tog jeg en online lægeundersøgelse. Jeg skulle besvare nogle spørgsmål om mit helbred omkring hvilken prævention jeg bruger i dag. Det hele virkede meget professionelt og så fik jeg svar fra lægen, der havde gennemset og godkendt min læge undersøgelse. 24 timer efter modtog jeg norethisterone, som jeg havde købt dagen inden på hjemmesiden. Det er autentisk, recepten bliver sendt direkte fra apoteket og så bliver det leveret til mig. Jeg er godt tilfreds med både produktet og siden.

Else · januar 8, 2018 kl. 10:37 pm

Ved I om det kan være farligt for éns helbred at tage norethisterone? Jeg vil gerne udsætte min menstruation om nogle få måneder, men jeg er bange for at tage piller der er fyldte med hormoner. På den anden side, er jeg ikke sikker på, hvor sikkert det er at bruge naturlige midler.
Tak for jeres råd om norethisterone.

Saburo · januar 10, 2018 kl. 10:16 pm

Det er muligt at købe cialis online, men vær opmærksom på, at mange hjemmesider nu tilbyder forfalskede lægemidler. Først og fremmest skal du kontrollere hjemmesiden, hvor du vil købe cialis. Indholdet på hjemmesiden burde ikke have stavefejl. Derefter skal du kontrollere, om et lægehold arbejder bag siden.
Så kan du også ringe til kundeservice. Hvis en person dukker op og taler korrekt, så er det et godt tegn. Hvis ikke, så lad være med at købe Cialis.

Quiana · januar 10, 2018 kl. 10:17 pm

Er det sikkert at købe norethisterone online? Jeg har hørt, at man skal være meget forsigtig med at købe medicin på nettet. Hvordan kan man sikre sig, at midlet som man køber online er ægte? Jeg skal købe norethisterone, men jeg må indrømme, at jeg er bange for at købe det på nettet. Jeg foretrækker at købe det på apoteket. Hvad tænker I? Tak for svar.

gitte · januar 19, 2018 kl. 8:18 am

kan man stoppe sin menstruation og udskyde når det er gået i gang. ?

Nadia · januar 31, 2018 kl. 10:14 pm

Der er ikke noget nemmere end at tage norethisterone for at udsætte éns menstruation. Ligesom mange andre piger, har jeg tænkt på at spise krydderier og linser, men når man virkelig tænker over det, er det svært at tro på, at det har nogen effekt. Så kommer det an på, hvorfor man vil udsætte sin menstruation. Hvis det ikke er særligt vigtigt, så kan man godt nøjes med naturlige metoder, men hvis det virkelig er vigtigt, så vil jeg anbefale at købe norethisterone. Selvfølgelig skal det gøres igennem éns læge. Jeg tror ikke at det er nødvendigt, at skulle til gynækolog. Din læge burde kunne udskrive dig en recept uden problemer.

Kristine · februar 24, 2018 kl. 10:36 pm

Jeg købte norethisterone for 2 uger siden for at udsætte éns menstruation. Jeg havde valget mellem en citron, krydderier, varmt vand og norethisterone. Jeg tog et hurtigt valg, og tog det i omkring 6 dage. Det virkede fint, jeg fik ikke min menstruation. Den fik jeg på den 7. dag kort efter at jeg stoppede med at tage norethisterone. Jeg oplevede ikke noget bivirkninger, så for at opsummere min mening om norethisterone, så er det meget positivt. Pillen er effektiv og det giver ikke nogen bivirkninger.

Birgit · marts 5, 2018 kl. 10:29 pm

Jeg har allerede prøvet at tage norethisterone 2 gange og har aldrig fortrudt at have købt pillen. Det virker virkelig effektivt. Jeg har aldrig haft noget bivirkninger. Første gang udsatte jeg min menstruation i 6 dage og anden gang jeg tog norethisterone, kunne jeg udsætte min menstruation i 8 dage. Jeg er meget tilfreds med det.

Lissie · marts 6, 2018 kl. 10:16 pm

Jeg kan bekræfte, at hvis man køber norethisterone og taget det korrekt, så burde man ikke have nogen udfordringer med at udsætte éns menstruation i næsten 2 uger. Jeg gjorde det 2 gange på 5 år og det virker. Jeg prøvede igen sidste måned og har aldrig oplevet nogen bivirkninger

Dorthe · marts 27, 2018 kl. 8:35 pm

Jeg er én af de piger, der besluttede sig for at købe norethisterone online. Jeg var godt informeret om at bestille det online og tjekkede hjemmesiden, virksomheden og forsikrede mig om at jeg ville modtage en ægte pille, der ikke ville være farlig for mit helbred. Jeg så at det blev sendt fra England og jeg ved at man kan modtage receptpligtig medicin som i mange andre lande i Europa, så jeg ville prøve det. Det virkede fint.

Gunhild · april 11, 2018 kl. 9:24 pm

Jeg tror ikke, at jeg vil kunne udsætte min menstruation så nemt. Min apoteker fortalte mig om den her pille, men jeg skulle tage til lægen for at kunne købe norethisterone. Jeg er ikke skuffet. Naturlige metoder, som citron og eddike er ikke troværdige.

Bianca · maj 1, 2018 kl. 9:09 pm

Jeg tror ikke, at det er nødvendigt, at bruge naturlige metoder, hvis du beslutter dig for at købe norethisterone. Norethisterone er et stærkt nok middel, der vil kunne udsætte din menstruation i næsten 2 uger. At spise citron og linser vil ikke have nogen effekt på din menstruation.

Katja · juni 5, 2018 kl. 9:21 pm

Jeg tog til lægen 2 gange for at få norethisterone. Den første grund, var den klassiske, hvor min menstruation skulle komme på min bryllupsdag. Den anden grund, var ferie. Ifølge min læge, skal man ikke udnytte brugen af det, men en gang eller to i éns liv gør ikke noget ved kroppen. Andre naturlige midler for at udsætte menstruation virker også, men er mindre sikre. Jeg ville ikke risikere det til mit bryllup. Jeg synes, at det gik fint.

Louise · juli 19, 2018 kl. 8:27 pm

Jeg er enig, det er meget nemt at få en aftale hos din læge i dag og få udskrevet en recept på et middel, der kan udsætte din menstruation. Hvis du var i England, ville det være meget nemt at købe norethisterone line. Loven i England omkring køb af receptpligtig medicin online er meget anderledes. Det er ret almindeligt her. Hvis du bor i Frankrig, er reglerne strammere. Der er det bedst at tage en konsultation hos din læge.a

Kamilla · juli 24, 2018 kl. 8:55 pm

Det er ikke farligt for din helbred at købe norethisterone, hvis du tager det med måde. For det første skal du tage til læge, hvis du vil udsætte din menstruation. Det er kun din læge, der kan fortælle dig om du vil få bivirkninger af at bruge norethisterone. Et godt råd er ikke at købe pillen før du har talt med din læge eller din gynækolog.

Vita · december 5, 2018 kl. 10:58 pm

Problemet er, at der ikke er nogen pålidelig måde at udskyde sin menstruation på naturligt. Jeg siger ikke, at det ikke vil virke, men hvis du køber norethisterone, så kan du være sikker på at udskyde din menstruation i op til 10 dage.

Majken · december 31, 2018 kl. 12:49 pm

Men hvad er så løsningen, hvis du gerne vil udskyde din menstruation, men hvis det ikke er anbefalet af købe norethisterone? Jeg har et bryllup om en måned

L · august 19, 2019 kl. 7:04 pm

Hvor lang tid går det før det hjælper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *