Hvordan du hurtigt tabe sig med slankekure og piller?

Før samtalen om slanke piller, skal du først glemme alt om “fad diets” hvis eneste formål er at få dig til at bruge flere og flere penge på fuldstændig usynlige resultater.

To For at tabe sig effektivt (og dermed vedvarende) skal du ændre din kost dyrke motion jævnligt, (løb er ofte det mest populære valg),over en længere periode, uanset hvad der sker.

Det er dog muligt, som vi vil se i den her artikel, at øge hastigheden af vægt tabs processen for tabe vægt hurtigere. Fedt brændere kan hjælpe, men brugen af dem alene er ikke nok til at hjælpe dig til at tabe signifikant vægt, specielt ikke på lang sigt.

Sig farvel til “fad diets” og velkommen til en velreguleret ernæring

Fad diets er vist i alle blade og visse slanke programmer, som altid praler af “nye måder” hurtigt at blive tynd på (og nogle gange endda påstår du kan tabe dig uden at gå på kur), uden at tage hensyn til personens egen krops og psykiske historie., hvilke er vigtige forhold når man vælger en kur.

Hvis du beslutter dig for at gå på en kur, vi anbefaler dig at lave en aftale med din kostvejleder eller diætist som det første. Han/hun vil stille dig spørgsmål for at bestemme din krops type og den mest egnet diæt til dig for at tabe dig permanent i vægt uden at miste nydelsen ved at spise.

What’s more, Derudover har du en til at lytte og give dig opfølgnings aftaler, som begge er vigtige dele i en diæt plan. Det vil også hjælpe dig til at lære om mad og informere dig om vigtigheden af ernæring og metabolise mekanismer der får dig til at tabe eller øge din vægt.

Dog vil fede mennesker have et større besvær med at tage sig gennem diæt end hvis de blot var overvægtige. Nogle taber sig måske slet ikke med en konventionel diæt.

En overvægtig person kan tabe sig hurtigt og nemt, mens en fed person skal kæmpe dobbelt så hårdt, både i form af tålmodighed og indsats. Det er på grund af stofskifte forandringen der er sket, hvor de fede celler fordobler sig og laver nye celler til at absorbere fedt. Når en fed person skal tabe sig, skrumper disse ekstra celler men forsvinder ikke, hvilket er hvorfor vægt tab er sværere eller endda usignifikant.

Dette fænomen forklarer også hvorfor fede mennesker hurtigt tager på igen hvis de ikke følger deres diæt religiøst. Der er nogle fedt vævs celler der ligger så dybt grundet antallet at de også gør det svært at tabe i vægt. De er nogle gange langt væk fra blodårerne og bliver passive, siden kroppen ikke bruger dem til at opbevare energi, specielt taget i betragtning at betændelse i fedtvævet forhindrer cellerne i at bytte blod og udføre deres opgaver.

Mirakel kure hjælper dig ikke med et vedvarende vægttab er endnu mindre end med lægemidler da de ikke tager det her i betragtning, og hos disse fede mennesker, er diæt og motion ikke nok til at tabe sig alene.

Et andet problem for fede mennesker kan være genetisk disponering for fedme.

Fedme genet gør det næsten umuligt at tabe sig med diæt da det får kroppen til at formode at personen var født med en forudbestemt vægt.

Fedme genet og dets genetiske forudbestemte vægt er ikke bevist og forbliver en formodning, besværet er dog bevist, eller endda den manglende evne, hos nogle fede mennesker til at tabe sig, selv med en slanke kost.

Der findes dog andre løsninger til dem som står overfor et næsten håbløst fedme niveau, lige som andre fede overvægtige individer der vil tabe sig hurtigere.

Medicin mod vægt tab

Som belyst skal man følge en sund, varieret kalorie fattig diæt uanset hvilken anden behandling. Men for at føre denne behandling mere effektiv, kan det være nyttigt at kombinere den med en vægt tabs behandling for at hjælpe med et hurtigere og nemmere vægttab. Der er nogle fedt brændere på markedet af en høj kvalitet som direkte absorberer fedtet i tarmene.

Det er derfor vi fokuserer på de to behandlinger der er på markedet der er anerkendt som effektive: Xenical og Alli Orlistat.

Studier viser at det er muligt at opnå et vægttab mellem 5 og 10% få uger efter start af behandling.

En anden behandling, kendt som Orlistat, har en lignende effekt siden det reducerer kroppens fedt absorption væsentligt, med op til 30%. Disse behandlinger virker som en hæmmer, så deres aktive indholdsstof forhindrer fed i at blive optaget at tarmens enzymer ved at binde fedtet.

Det fedt går direkte ind i din afføring uden at blive behandlet i kroppen. Det er derfor vigtigt at følge en kalorie fattig diæt for denne behandling er effektiv: Hvis din kost består af junk food har det kun en negativ effekt da disse piller ikke er en mirakel behandling. Men, kombinerer du disse slanke piller med en sund diæt kan resultaterne være imponerende.

Disse behandlinger som faciliterer og promoverer vægttab kræver en lægelig vurdering, og kun en læge kan rådgive dig til den rigtige behandling for dig. (Afhængig af fedme, krop og psyke).

Andre slanke piller (såsom produkter lavet af Garcinia, en tropisk frugt brugt i asiatisk madlavning) virker appetit nedsættende takket være visse syrer i hjertet af dem! Det er en fantastisk løsning til at reducere dine daglige portioner, givet du ikke lider på grund af det (forsøg ikke at udrydde fornøjelsen ved at spise)!

Tyndere hurtigere med operation

Fedme operation eller en gastrisk bypass, har til hensigt at reducerer mængden af mad absorberet af tarmene, takket være forskellige teknikker.

Det er bedst at forsøge med metoderne og slanke pillerne nævnt ovenfor før operation mod vægttab overvejes.

Ved at reducere mængden af næring reducerer det også dit kalorie indtag. Det sker ved at virke i starten af mave tarm systemet, som giver en hurtigere mæthedsfornemmelse, selv efter kun at spise en lille smule. Det estimeres at folk reducerer deres portions størrelse med omkring 40-50%

Gastric band: denne teknik betyder at indføre en ring i den øverste del af maven, ved indgangen til spiserøret, som reducerer mavens kapacitet. Ringen fungerer så som et timeglas som langsomt lader små mængder af mad passere.

Det betyder at maden bliver i maven længere hvilket betyder en hurtigere mæthedsfornemmelse.og sender så signaler til hjernen som opfordrer personen til at stoppe med at spise..

Denne operation er reversibel, men den har flere post operative komplikationer end, for eksempel, the sleeve, og den er mindre effektiv end de andre. Den kan give komplikationer, såsom risiko for infektion, blødning og lunge emboli.

Gastric sleeve: er den hyppigste operation mod fedme idag. Den sigte mod at reducere volumen af mavesækken ved at give den en størrelse som et rør, ved at lave den indtil et sleeve- ærme. Dette begrænser væsentligt hvor meget mad du kan spise. Det er irreversibelt, siden mavens størrelse er reduceret til 2/3, men meget effektiv da mængden af mad du kan indtage er meget meget lille.

En bypass virker som et lille kredsløb. Princippet er dobbelt: først er målet at reducere mavens volumen ved at fjerne 2/3 af dens kapacitet. Desuden, er målet at ændre den traditionelle vej maden tager gennem systemet så det ikke er absorberet: En stor mængde af det indtaget mad går direkte til tyndtarmen, altså bypass af maven.

Derfor er mængden af mad der er indtaget og absorberet reduceret. Naturligvis, går kun en meget lille mængde gennem maven til tyndtarmen. Komplikationer inkluderer dannelse af en abscess. Men det er meget effektivt siden det kombinerer flere virkninger: udover at reducere mængden af mad absorberet, danner det også et dumping syndrom der tvinger patienten til at indtage sukker i meget små mængder for at undgå ubehag. Det reducerer også mængden af Ghrelin hormonet signifikant, hvilket stimulerer appetitten.

Fedme operationer er den sidste udvej for fede mennesker som har tabt motivationen eller som ikke længere tror på behandling, diæter eller slanke piller. De anvender måske behandlinger som ikke passer til deres krop (hovedsageligt fad diets), eller er ude af stand til at tabe sig i vægt til trods for gentagne og vedholdende forsøg.

Disse operationer er kun eget for dem som lider af en sygelig fedme det er ikke små operationer, og de kan give talrige bivirkninger og risici for dit helbred.

Disse operationer skal ikke tages let på, og de får ikke din vom til at forsvinde med det samme, uden en indsats fra dig selv som patient. Istedet, er alt arbejdet gjort efter operationen er gennemført: du skal indføre nye diæter eller strenge spise vaner, banlyse visse madvarer og tilegne dig en ny kost vane.

Der er derfor fordele og ulemper du skal overveje afhængig af motivation, siden du ikke har noget valg andet end ændre din livsstil og kost radikalt efter operationen. Nogle operationer er reversible and andre er ikke, men mere risikable.

Med alle disse operationer, skal patienten gennemgå dybdegående og grundige biologiske test, for at sikre at han/hun er i stand til at klare sådan en forandring i deres krop. Lægen vil tage prøver fra skjoldbrudskirtlen og maven, ligesom en række psykologiske test, for at vurdere patientens evne til at tilpasse sig livet efter operationen. Dette er mest for at sikre patienten ikke kommer til at lide af en spise forstyrrelse, hvilket er meget farligt for dem som har fået et fedme operation.

Moreover, Desuden er det værd at bemærke at fedt sugning ikke er betragtet som behandling for fedme da den ikke tager årsagen til fedmen i betragtning; Ej heller påvirker det stofskifte cyklus eller kontrollerer kroppens mad indtag. Det virker kun på konsekvenserne, altså det overskydende fedt, og fjerner kun det overfladiske fedt istedet for det dybere liggende fedt, som er det farligste taget komplikationer i betragtning.

Det er derfor betragtet som en kosmetisk operation. Faren ved at foretage denne operation er at personen måske fortsætter med en dårlig kvalitets og kalorie rig diæt efter operationen. Der er ingen tvivl om at patienten tager vægten på igen ved dette.

Det er kun nyttigt for fede mennesker som skal have fjernet farligt og invaliderende mængde af fedt fra deres krop, men hvem vil ikke forvente at blive tynd efter at gennemgå den behandling, da det er farligt at fjerne mere end 10 liter af fedt. Fedt sugning er kun nyttig for dem som er overvægtige og ikke fede, og dem som er engageret og motiveret til at lave ændringer i deres diæt.

Fjernelse af overskydende fedt kan hjælpe til at facilitere vægttab, hvis patienten også starter med at følge en mere konsekvent og drastisk slankende system, og på samme tid udøve sport og massere af motion. I disse tilfælde, er det også anbefalet at take slanke medicin sideløbende.

Medical review on januar 7, 2021 by Dr. Tobias Nielsen