Køb Xenical Online

Xenical

Xenical er i dag den eneste receptpligtige behandling, der kan hjælp med at bekæmpe fedme, specielt hos dem med en BMI over 28.

  • Den mest effektive behandling til vægttab
  • Reducerer op til 5 til 10% af din kropsvægt
  • Ingen bivirkninger i hjernen

Gratis ekspres fragt ✅ Registeret EU apotek ✅ Sikkert ✅

Hvad er Xenical Orlistat?

roche_logo-svg

Det produceres af Roche Laboratories, og er Xenical i øjeblikket den eneste ene receptpligtige behandling, til at bekæmpe fedme, og det er derfor et vægttabsmiddel. Det virker i særdeleshed hos personer med en BMI over 28. I modsætning til andre midler, så er Xenical beregnet til at virke direkte på patientens fordøjelsessystem. Den anden fordel ved Orlistat, sammenlignet med andre behandlinger, er, at det ikke påvirker hjernen. Behandlingen påvirker ikke hormonbalancen, i modsætning til sult-undertrykkende midler eller fedtforbrændere.

Behandlingen har den effekt, at den forhindrer omkring 30% af fedtet, ved hvert måltid, i at ophobe sig i kroppen.

Ifølge de kliniske forsøg, der er blevet foretaget af dette lægemiddel, så har Orlistat bevist at være effektivt, ved at hjælpe hver enkelt patient til at tabe mellem 5 til 10% af deres kropsvægt.

Denne vægttabsbehandling er tilgængelig i flere forskellige indpakninger á 84, 168 eller 252 kapsler.

Hvordan virker Xenical?

Der er ingen tvivl om, at den bedste måde at tabe sig i vægt over en længere periode, er ved at spise en balanceret diæt og foretage regelmæssig fysisk aktivitet. At udvikle en sund og balanceret livsstil vil hjælpe dig til at forblive sund. Men hvis, din tilstand ikke tillader dig dyrke sport, eller du har trænet, men ikke har været i stand til at tabe dig, så kan det at tage Xenical hjælpe dig, med at tabe vægt og dermed reducere din BMI. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det at tage Xenical også kræver, at du spiser en sund kost.

Xenical Oorlistat Virkningsmekanisme
Xenical Oorlistat Virkningsmekanisme

Som du kan se på diagrammet ovenover, så fjerner behandlingen i gennemsnit 33% af fedtet, i hvert måltid. Videnskaben definerer fedt, som et molekyle, der er for stort til at blive direkte absorberet af blodomløbet. For at fjerne det, må kroppen nedbryde disse molekyler, under fordøjelsesprocessen. To enzymer er ansvarlige for at nedbryde disse molekyler, gastrisk lipase og pankreas lipase.

Løsningen er enkel: Fedt må forhindres i at ende i blodomløbet.

Men hvordan gøres dette?

Roche laboratoriet fandt svaret for 20 år siden; ved at udskille disse fedtstoffer gennem afføringen. Ved at skabe det aktive molekyle Orlistat, så reducerer Xenical optagelsen af fedtstoffer fra vores diæt og virker dermed, som en stærk lipase-hæmmer. Ved at tage denne behandling rigtigt, kan patienter dermed formindske deres kalorieindtag, ved hvert måltid. Vi ved alle, at et mindre kalorieindtag spiller en vigtig rolle ved vægttab. Denne løsning lyder enkel, men den var aldrig blevet udviklet før.

Det er også vigtigt at huske på, at Xenical, kun, kan blive ordineret hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 28.

Hvordan udregner du dit BMI?

Vægt ÷ højde²: hvis din vægt er 82kg og du er 1,65m høj, så er udregning altså 82 ÷ (1,65²) = 30.12 BMI

Denne udregning, som gør dig i stand til at udregne dit BMI, er kun beregnet til befolkningsgruppen mellem 18 og 65 år. Børn, ældre og gravide kvinder, kan ikke bruge denne udregning. Til andre er her en kort forklaring af BMI:

Xenical Online – Hvordan udregner du dit BMI?

BMI mindre end 18,5==> Undervægtig
BMI mellem 18,5 og 24,9==> Normal
BMI mellem 25 og 29,9==> Overvægtig
BMI over 30==> Svært overvægtig
BMI over 40==> Ekstremt overvægtig

Som du kan se, så er Xenical 120mg en relativt tung behandling, og man skal være varsom. Læger anbefale kun at du tager behandlingen, hvis du allerede har prøvet en slankekur, dyrke sport eller ændre din livsstil. Derfor er denne behandling nogle gange den sidste udvej, til at tabe vægt.

De patienter, der ønsker at behandle dem selv for, at være en smule overvægtig, men stadig indtager en usund diæt, kan ikke få ordineret Xenical.

Hvad er den aktive ingrediens i Xenical?

Den aktive ingrediens i Xenical re Orlistat. Det tilhører gruppen af anti-fedme medikamenter, helt bestemt, kategorien af gastrointestinale lipaseenzym hæmmere. Behandlingen søger at virke lokalt i tarmen. Den vil imødekomme lipaseenzymerne og forhindre svækkelsen fra fedt i tarmen. Efter det, kan patientens krop ikke længere fordøje dette fedt og det vil være umuligt for den at fordøje kalorier.

Xenical indeholder det aktive indholdsstof Orlistat
Xenical indeholder det aktive indholdsstof Orlistat

Orlistat vil derfor virke terapeutisk, i mavens hulrum og tyndtarmen, i brugerens krop. Denne handling vil så danne en kovalent binding af den aktive aminosyre serin, i gastrisk og pankreas lipase.

Udover Orlistat, som er den aktive hovedingrediens, så består 120mg Xenical også af andre komponenter:

Indigo carminMikrokrystallinsk cellulose
GelatinePovidon K30
TitandioxidNatriumlaurylsulfat
Natrium glukosestivelse

Studierne

Som alle andre receptpligtige behandlinger, er Xenical underlagt omfattende tests før det kan godkendes til salg på apoteket. I 1998 blev behandlingen godkendt af de amerikanske myndigheder (FDA) og efterfølgende af EMEA (Det Europæiske Lægemiddelagentur).

Lægemidlet, drager, derfor, fordel af cirka 20 års kliniske forsøg, i både USA og Europa. Næsten 40 millioner patienter, over hele verden, har prøvet og testet behandlingen.

Forskellige studier er blevet udført over to år, for at studere effektiviteten af Xenical. To grupper, der indtog en diæt, lav på kalorier, blev analyseret. En ved behandling af Orlistat, og den anden ved at tage et placebo. Efter 12 ugers studier, viste resultatet, at 37% af patienter fra Xenicals behandlingsgruppe havde tabt 5% af deres oprindelige vægt, og kun 19% for gruppen med placebo. Efter et år, øges disse tal: 49% fra Xenical behandlingsgruppen viste et tab på 10% af deres kropsvægt, mod 40% for placebo.

xenical-orlistat-body-weight

Xenical 120mg er, derfor, mere effektivt end placebo til at hjælpe patienter med et vægttab. Personerne, der tog behandlingen tre gange om dagen, tabte i gennemsnit, 6,1 kg om året, sammenlignet med 2,6 kg ved placebo.

Jarl Torgerson S. et al. Dia Care © 2004 by American Diabetes Association

Disse resultater viser to hovedtendenser, den første er at Xenical rent faktisk er effektivt til vægttab, den anden er, at en kalorielet diæt også skaber en formindskelse af kropsmassen, når patienten er overvægtig.

Hvad er forskellen på Xenical og Reductil?

Begge midler er receptpligtige behandlinger til vægttab. I modsætning ti Xenical, er Reductil en psykologisk behandling, der virker direkte i patientens hjerne. Det påvirker hele det centrale nervesystem. Efter at have foretaget forskellige studier, så betragter det Europæiske Lægemiddelagentur, Reductil, som en farlig behandling, da det forøger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde. Studier omhandlende Xenical viste, at dette lægemiddel ikke udgjorde nogen fare for patienten.

Hvad er doseringer af denne behandling?

Behandlingen skal tages tre gang om dagen. Det anbefales at patienten tager det med en smule vand, under, eller lige efter et måltid. Hvis du indtager et specielt kalorielet måltid, så tag venligst ikke pillen.

tage-xenical-tre-gange-dagligt

Der er ikke nogen bestemte begrænsninger for at tage Xenical, og det kan tages lige før, under, eller endda en time efter måltidet. Hvis du glemmer at tage pillen, så anbefaler læger, at du blot genoptager din plan, ved det næste måltid.

Det er vigtigt at bemærke, at behandlingen kun virker ved tilstedeværelsen, af fedt i måltidet. Det betyder, at hvis du, af en eller anden grund, springer et måltid over, så er det unødvendigt at tage behandlingen, da det ikke vil have nogen effekt på vægttabet.

Advarsel: Kun det, at Xenical, vil ikke give dig de ønskede resultater. Hvis du virkelig ønsker at tabe dig i vægt, så må du også følge en passende kalorielet diæt. Hver også opmærksom på, at et øget indtag af tabletter, ikke, vil gøre at du taber mere i vægt.

Ulemper og bivirkninger af Xenical (120mg)

xenical-tablets-box

Ved at forhindre fedt, i at passere igennem tarmens absorbering, så udskiller stoffet det gennem afføringen. De fleste bivirkninger og ulemper omhandler, derfor, mave regionen og tarmproblemer, som er de mest hyppige. Disse lidelser opstår, for det meste, inden for de første måneder af behandlingen og aftager typisk med tiden, og forsvinder helt efter flere ugers behandlinger.

Du vil måske få steatorrhea, eller fedtet diarré, som kan være irriterende, men smertefri. De skaber ikke bughuleproblemer. Udover det, kan du også blive udsat for afføringsinkontinens og akut diarré. Derfor skal du, hvis du bruger en oral svangerskabsforebyggende metode, overveje, at bruge en anden svangerskabsforebyggende metode. Diarré kan blive ledsaget af oppustethed med fedtholdige aflejringer på anus, mens udspilet mave, mavesmerter og smerter eller rektal ubehag også er blevet uafhængigt observeret.

Der kan måske også observeres rektal blødning. Hvis dette er vedvarende, så bør der foretages en klinisk undersøgelse

Som direkte konsekvens af, at tage Xenical behandlingen, mod fedme, er også et nedsat niveau af lipider, og dermed lavt blodsukker og udmattelse, som patienter vil opleve i de første uger af behandlingen. Bivirkninger kan også opstå, hvis du ikke følger en kalorielet diæt, eller hvis du indtager for meget fedt, under et enkelt måltid. Mavesmerter, udspilet underliv og akutte fordøjelsessmerter kan opstå, når det er tid til at udskille fedtet.

Andre bivirkninger er blevet noteret; Xenical kan forårsage visse infektioner, såsom urinvejs- og luftvejsinfektioner. Xenical kan påvirke din menstruationscyklus, ved at danne ubalance i hormonsystemet.

Ved at påvirke det metaboliske forløb og gastrointestinale mekanismer, er Xenical ikke anbefalet til personer med en historik af tarmsygdomme og problemer med den gastrointestinale tarmkanal:

  • Inflammatoriske sygdomme såsom Chrohn’s sygdom
  • Personer med kronisk fejlabsorberings syndromer, dvs. tarmens manglende evne til at absorbere mad, inklusiv vitaminer der er essentielle for kroppens sundhed. Det er en sjælden sygdom i tyndtarmen.

Visse galdesygdomme gør også, at det ikke anbefales at tage Xenical, såsom kolestase eller personer der er påvirket af gulsot. Kolestase er en stigning af galdesekret, der kan resultere i gulsot.

I tilføjelse bør gravide kvinder, og dem der ønsker at blive det, også stoppe med at tage Xenical, såvel som mødre, der ammer.

Baseret på talrige videnskabelige studier, er der en meget lille og meget sjælden risiko – dog alvorlig – for at udvikle komplikationer i leveren, efter at have tage behandlingen. Hvis der opstår kliniske tegn, så stop med at tage Xenical og søg læge:

  • Alvorlig udmattelse hele dagen, flere dage i træk
  • Gullig hud og / eller øjne
  • Smertefuld ømhed i mave og lever

Der er også en risiko for nyresvigt forbundet til at tage Xenical. Igen, denne risiko er ekstremt sjælden og en simple klinisk undersøgelse er nok, til at sikre, at du kan tage denne vægttabs behandling uden risiko.

Til sidst skal man bemærke lægemidels-interaktionerne.

Xenical er ikke forenelig med visse substanser i andre medikamenter, hvis de reducerer virkningen af denne behandling, eller hvis Xenical påvirker effektiviteten af andre behandlinger, skal personer, der tager andre medikamenter nøjes overvåges.

Dette er tilfældet for patienter, der tager anti-epileptisk medicin, fordi Xenical tabletterne vil reducere de antikonvulsive virkninger af disse lægemidler.

Patienter der behandles med ciclosporin vil også være nødsaget til, jævnligt, at tjekke deres plasma, da den effektive ingrediens, i denne diæt behandling, vil mindske effektiviteten af immunhæmmende ciclosporin.

Personer, der tager en antikoagulerende behandling, baseret på warfarin, i særdeleshed, skal overvåges og skal tjekke deres koaguleringsparametre ofte.

Type 2 diabetikere bør også være omfattet af en øget overvågning, fordi Xenical påvirker det acarbose-baseret lægemiddel, de tager, ved at reducere dets effekt.

Slutteligt, i forbindelse med en balanceret diæt som bør følge med en behandlingen af Xenical, anbefaler vi et højt indtag af vitamin A, D, E, K, som er fedtopløselige vitaminer, der ikke kan, på grund af denne trimmende behandlings hæmmende effekt, absorberes af kroppen. Der kan opstå mangler, som kan imødegås med et øget indtag af vitamin tilskud. Disse skal helst tages inden sengetid eller i det mindste to timer efter, den sidste tablet med Orlistat var indtaget.

Hvad er kontraindikationerne?

18

Medikamentet er stærkt frarådet til dem, der er allergiske over for det aktive indholdsstof Orlistat, eller, andre ingredienser i dette medikament. Xenical er også kontraindikeret for gravide kvinder, eller kvinder der prøver at blive det. Kun kvinder og mænd over 18 år kan tage dette lægemiddel. Vi minder dig om, at for at tage denne behandling, skal dit BMI være over 28. Hvis dit BMI er lavere, så kan det, at tage Xenical, skabe flere bivirkninger. Dit BMI vil blive kontrolleret under din lægeundersøgelse, ved fremmøde eller ved at foretage din lægeundersøgelse online. Hvis dit BMI er under 28 vil din læge ikke tillade dig, at tage behandlingen.

Hvad er påvirkningerne fra Xenical på diabetes, hypertension og kolesterol?

Påvirkninger på type 2 diabetes 

Ifølge kliniske studier, ser vi, at 90% af den svært overvægtige befolkning også lider af type 2 diabetes og sammenhængen mellem fedme og type 2 diabetes er åbenlys. Denne sammenhæng er naturligt forklaret ved, det faktum, at svært overvægtige mennesker ofte plejer, at indtage store mængder af sukker. Et højt sukkerindhold i kroppen skabe ubalance i udviklingen og kan specielt forårsage begyndende diabetes hos patienten.

Det er vigtigt at bemærke at Xenical kan være helt velegnet til personer med type 2 diabetes. Behandlingen har den effekt, at den regulerer glukoseniveauet hos patienten. For at få mere information, så indbyder AlfaDoc dig til, at læse studiet omkring påvirkning fra Xenical på type 2 diabetes

Påvirkninger på blodtrykket

Fedme er ikke kun et problem for fremtoningen, men desværre også et helbredsproblem

I mange tilfælde lider svært overvægtige personer også fra helbredsmæssige problemer relateret til blodet, specielt, forhøjet blodtryk. Som navnet antyder, er hypertension karakteriseret af fedt, der sætter sig i arterierne. Hvis begrænsningerne fra fedt, bliver for store, kan blodet ikke flyde uhindret i arterierne. Trykket bliver for stort, og arterierne kan springe og dermed skabe lammelse, i visse tilfælde, og død i de mest ekstreme tilfælde.

Fordelen ved at bruge Xenical behandlingen er ikke kun at tabe vægt, men også at reducere mængden af fedt, i kroppen og dermed også i arterierne. Bruge af Xenical kan have gavnlige effekter på reduktionen og kontrollen af hypertension.

Hvordan bør det opbevares?

Xenical Orlistat er et receptpligtigt lægemiddel, produceret af Roche laboratoriet og det skal opbevares på et sikkert sted, uden for syns- og rækkevidde af børn. Vi minder dog om, at kontrollere udløbsdatoen på lægemidlet, inden det bruges. Hvis den er udløbet, så aflever venligst behandlingen til det nærmeste apotek. Farmaceuten vil her sørge for at skaffe behandlingen af vejen på den korrekte måde. På grund af miljøet takker vi dig for ikke at smide behandlingen ud med husholdsningsaffaldet.

Hvordan køber jeg Xenical Online & i Danmark?

Champix recept

For at begynde behandlingen, der vil hjælpe dig til at tabe vægt, skal du først skaffe en recept. For at minimere potentielle bivirkninger, skal der foretages en lægeundersøgelse. For at få gjort det, kan du gå til din læge, få en recept og så købe Xenical på apoteket. Denne metode er i dag den mest almindelige, men den kan byde på restriktioner.

Køb Xenical i apoteket – i Danmark

Hvis du har mange ting at se til, kan du også købe Xenical online, dvs. på specialiserede klinikker.

Nogle af dem tillader dig, at få foretaget en lægeundersøgelse online, som derefter gennemses og verificeres af en læge. Hvis din tilstand og helbred tillader det, kan du købe Xenical online. Du vil modtage behandlingen 24 til 48 timer senere, derhjemme.

Køb Xenical Online i Danmark

At købe Xenical online er derfor en stor fordel, for patienter, der allerede bruger sådan behandling. Dem, der er bekendte med behandlingens bivirkninger og ikke mindst ved, om de er egnet til lægemidlet. Fornyelsen af behandlingen kan, derfor, ske uden besvær.

Køb Xenical

Det er vigtigt at bemærke, at køb af Xenical online, kun skal foretages via troværdige hjemmesider. Vi beder dig derfor om at verificere den klinik, hvor du planlægger at købe din medicin fra. Først bør du tjekke om klinikken har et fysisk apotek, der er ansvarlig for, at sende lægemidlet til patienten. Det næste du skal gøre er, at undersøge klinikkens ry på internettet. Hvis klinikken er troværdig, så vil du ikke have svært ved at finde anmelders fra andre patienter.

Lovgivningen omkring køb af receptpligtigt medicin, inden for EU, varierer. Nogle lande, som England og Tyskland, tillader dig at købe lægemidler online. Andre, som Spanien eller Irland, forbyder det. Du skal undersøge hos sundhedsstyrelsen, om du kan bestille Xenical (online) på internettet, eller ej.

Hvad er prisen på Xenical Online & i Danmark?

Som tidligere nævnt, så er det et middel, der kræver en recept, for at det kan købes på apoteket. Prisen kan opfattes, af nogle brugere, som høj, men der er flere faktorer, der skal tages højde for. I modsætning til mange andre diæt piller, som ikke er på recept, så har Xenical været omfattet af talrige kliniske studier. Effektiviteten af behandlingen med Orlistat 120mg er blevet vist og bevist. Brugere, der tager denne medicin korrekt og lever en passende livsstil, vil tabe sig i vægt.

I forhold til prisen, så tilhører Xenical kategorien, af medikamenter, der kun er tilgængelige på recept, så apotekerne kan derfor selv bestemme deres pris. Bemærk også at der ikke ydes tilskud på behandlingen fra den offentlige sygesikring.

Xenical priser: Køb Xenical i apoteket

På apoteket, kan priserne på Xenical 120mg variere fra 730.00 kr. til 830.00 kr. for 84 kapsler; en måneds behandling.

Xenical priser: Køb Xenical og bestille online

Online er prisen på Xenical relativt dyrere, og varierer fra 830.00 kr. til 1030.00 krfor en måneds behandling.

Køb online

Advarsel: Vær opmærksom på sider, der på internettet tilbyder “billig Xenical” eller “billigere Xenical”. Hjemmesider, der tilbyder dig anormale lave priser for slankemidlet, sælger uden tvivl forfalskede medikamenter.

Bemærk at, i alle tilfælde, selvom det at købe eller bestille Xenical online, indebærer mange fordele, så anbefaler Alfadoc altid, at du får foretaget en lægeundersøgelse hos din læge, for at få en recept. Når du alligevel skal til lægen for at få en recept, så benyt chancen til at få foretaget et omfattende lægetjek af dit helbred.

Hvad du skal vide før du køber Xenical 120mg Online

Dit BMI skal være over 28

Igen, læger ordinerer kun behandlingen til patienter med et BMI over 28. Under det, så er der andre anbefalelsesværdige metoder, der bedre kan hjælpe dig til at tabe vægt.

Du skal ændre dine spisevaner

Personer, der tror, at bare det at købe Xenical 120mg vil gøre dem i stand til, at tabe sig i vægt, tager fejl. For at vægttabet kan være bæredygtigt og effektivt, skal du også ændre dine spisevaner; dvs. en sundere, og mindre fed mad, og også dyrke sport jævnligt. At tage behandlingen tillader dig ikke, at kunne spise lige det du vil; og du bør heller ikke tænke at Xenical vil fjerne alt dit fedt den næste dag.

Du kan ikke tage Xenical (online) uden en recept

Selv om du på nettet kan finde måder at få fat i behandlingen på, uden recept, så bør du bestemt spørge din læge til råds. Kun en lægeundersøgelse vil gøre lægen i stand til at sikre, at du kan tage behandlingen uden problemer.

Du skal føle dig parat til at ændre dit liv

Som du måske har læst tidligere, er Orlistat behandlingen relativt dyr, og den skal tages i en periode på minimum 3 måneder.  Du skal være forberedt på, at bruge mange hundrede kroner på behandling, og vigtigst, at forbedre din livsstil.

Alfadocs råd – Xenical Online

Hvilken diæt bør jeg følge, når jeg tager behandlingen?

Som enhver anden vægttabs-metode vil Xenical 120mg behandlingen kun virker, hvis den kombineres med sund mad og sport.  Du skal derfor følge en diæt, der er lav på kalorier. Ifølge nogle patienter, så vælger de at kombinere Xenical med en Vægt Vogter diæt.

Mange patienter undrer sig over de virkelige grunde til at man taber sig. Altså hvis man tager behandlingen og følger diæten og dyrker motion, så kan man undre sig over, hvad, det egentligt er, der hjælper dig til at tabe vægt. Er det behandlingen? Er det diæten? Eller, er det motionen?

Svaret er relativt simpelt: Hvis du følger en kalorielet diet, så vil du effektivt mindske de mulige bivirkninger fra Xenical, som kan være svære. Vægt Vogter systemet beder dig om at indtaste dit daglige kalorieindtag. Ved at reducere kalorierne, spise mere frugt og grønt, og specielt ved at drikke store mængder af vand hver dag, vil du nedbryde giftstoffer hurtigere.

Du skal kontrollere dine måltider og undgå et højt fedtindtag

Hvis du følger behandlingen med Orlistat, korrekt, skal behovet for makronæringsstoffer (dvs. sundt fedt, kulhydrater og proteiner) fordeles ordentligt, på de 3 daglige hovedmåltider. Lægerne tilråder på det kraftigste, deres patienter, at undgå et højt indtag af fedt. Over 15 gram fedt pr. måltid og du kan få bivirkninger fra behandlingen.

Hvis er meget sulten, mellem måltiderne, så bør du bestemt undgå sukkerholdige drikke og andre snacks som er rige på fedt. Det anbefales, at du spiser frugt, specielt æbler.

Dyrk sport

Vi kan ikke sige det nok: at dyrke sport er godt for dit helbred. Det hjælper dig til at nedbryde giftstoffer og fedt på alle niveauer, det vedligeholder organerne – specielt hjertet – og, over alt andet, så hjælper det dig til at føle dig bedre tilpas, i både din krop og dit sind.

Med hensyn til at dyrke sport, så afhænger det helt af dig, målet er absolut ikke at få dig til at hade sport.

Hvis du ikke er den helt store atlet, kan du bare starte med at gå lidt mere. Hvis du ind imellem tager bussen eller metroen, så stå af et stoppested før, og gå resten af vejen til fods. Hvis du har for vane at tage elevatoren eller rulletrappen, så prøv at brug trapperne.

Hvis du er glad for sport, så prøv at øge tempoet, besøg fitness centeret oftere, løb en smule oftere. Som enhver udholdenheds-aktivitet, er løb en god måde at tabe sig på. Hvis du ikke kan lide at løbe, så foretrækker du måske roning eller cykling.

For at motivere dig selv endnu mere til at bevæge dig eller dyrke sport, så forkæl dig selv eller få dig et ur, der kan forbindes. Disse nye smarte urer, er ikke kun til sjov, de kan også hjælpe dig til at analysere din aktivitet, i øjeblikket, nogle af dem fortæller dig endda hvornår det er tid til at bevæge sig, efter en lang periode med inaktivitet.

Du vil opleve, efter et par få måneder med sport, en sund diæt og behandling, at du vil føle dig bedre tilpas fysisk og mentalt. Du vil have mere energi; energi der skal bruges til at dyrke sport osv. Du vil forstå, at det er en vigtig cyklus at få startet.

Referencer

Yderligere lægemiddeloplysninger

Frankrig : XenicalEngland
TysklandSchweizisk
SverigePolen : Xenical
Portugal : XenicalFinland

Medical review on december 15, 2021 by Dr. Tobias Nielsen

34 Kommentarer

Bodil · april 21, 2017 kl. 9:33 pm

Jeg har været overvægtig i lang tid. Jeg har prøvet en masse kure men tager altid på i vægt igen efter et par måneder. Jeg har hørt om Xenical, og som ser ud til at virke men jeg er bekymret for bivirkningerne. Hvad skal jeg gøre?

Gulle · april 25, 2017 kl. 8:32 pm

Hej Bodil, Armelle har ret. Hvis du følger en kalorielet diæt meget strengt mens du tager xenical, vil du kun opleve milde bivirkninger.

Paco · maj 2, 2017 kl. 9:25 pm

Jeg tog behandlingen i 5 måneder, og jeg tabte mig rigtig meget. Jeg mangler stadig et par kilo men det har virket. Som du nævte i artiklen, fulgte jeg en streng diæt og dyrkede også sport mens jeg tog behandlingen. Med hensyn til bivirkninger, har de været meget milde. Jeg vidste med sikkerhed at de kunne være værre men jeg tror det afhænger af hvad du spiser. Du får ingen problemer hvis du spiser sundt og små mængder.

Jacqueline · maj 8, 2017 kl. 9:37 pm

Denne medicin hjælp mig til at tabe en masse i vægt. Jeg tog det i et par måneder, jeg ved ikke præcis hvor længe. Det er virkelig effektivt – måske endda for effektivt nogle gange. Det hele kommer ud i toilettet så du skal være forsigtig med hvad du spiser. Du betaler prisen hvis du spiser for fedt samtidig med Xenical, så du bør spise sundt hvis du ikke vil fortryde det.

Valda · maj 11, 2017 kl. 9:03 pm

Det er et ekstremt middel men det er det mest effektive for mig. Jeg tabte næsten 30 kg på 4 måneder. Hvis du følger vejledningen og er forsigtig med sund mad og dyrker sport, så vil du tabe dig. Jo mere du taber, jo mere vil du tabe.

Ida · maj 12, 2017 kl. 8:48 pm

Det er rigtigt at Xenicals bivirkninger kan være slemme, men som i siger skal man blot spise sundt for at undgå de fleste af dem. Hvad angår virkningen af behandlingen, så virker det og du taber dig. Jeg syntes det er den bedste.

Pascal · maj 16, 2017 kl. 9:37 pm

Jeg tog det i 4 uger men stoppede da jeg ikke kunne klare bivirkningerne. Som i nævner skal man være forberedt på at spise sundere, hvilket ikke var tilfældet for mig. Det virkede ikke. Det lykkedes mig at tabe 3 kg. Jeg syntes Xenical er effektivt men du skal bruge det under de rigtige omstændigheder

Gull · maj 17, 2017 kl. 9:07 pm

Det her er et lægemiddel der virker. Der er ingen tvivl om at det hjælper dig med at tabe dig. Men det er i overkanten for mig. Det kræver en del af dig, og bivirkningerne er demotiverende syntes jeg. Jeg tog Xenical i et par uger men fortsatte ikke. Det kostede lidt penge, men det er lige meget. Jeg har sagt til mig selv at jeg kan tabe mig på en anden måde.

Ulyssa · juni 27, 2017 kl. 8:09 pm

Mine tanker om Xenical er generelt positive, selvom de sidste 5 måneder har været de sværeste i mit liv. Jeg har måtte give afkald på så mange ting, men jeg var i den grad motiveret til at tabe mig. Det eneste jeg tænkte på var at tabe mig. Jeg tror på, at hvis du prøver hårdt nok, så kan du. Jeg kunne virkelig se resultaterne efter 2 måneder. Bivirkningerne blev mildere og nemmere at håndtere med tiden, så jeg fortsatte med at tage det. Jeg er nu ved afslutningen af behandlingen og det har virket. Jeg har tabt 18 kg. Jeg er ikke længere den samme. Ligesom behandlingen virkede har jeg ændret livsstil, jeg spiser bedre, jeg bevæger mig mere – Det er de vigtigste ting, når alt kommer til alt. Tag kun denne behandling hvis du er klar og virkelig vil tabe dig, ellers lykkedes det sikkert ikke og du får en dårlig oplevelse.

Olga · juli 30, 2017 kl. 8:41 pm

Xenical er en kontroversiel behandling. Da jeg ville tabe mig for et år siden, var min læge ikke overbevist. Han sagde, problemet var ikke om det var effektivt men de potentielle bivirkninger. Han sagde det ikke var nemt at håndtere hverken fysisk eller psykisk. Jeg tog det og tabte 12 kg men det var ikke uden besvær. Det er korrekt det er hårdt. Jeg er enig med de andre i at du kun skal tage det hvis du er indstillet på at gå på kompromis.

Daisy · august 7, 2017 kl. 9:02 pm

Jeg tog Xenical i 4 måneder og jeg tabte 8 kg men jeg må sige at jeg ikke gjorde en kæmpe indsats med kosten. Jeg var glad for tage behandlingen uden at ændre mine vaner.

Ona · august 9, 2017 kl. 9:18 pm

Jeg tog det og stoppede efter 2 måneder. Jeg syntes ikke det var effektivt og fik en masse bivirkninger (hvoraf de fleste var på toilettet) og jeg tabte mig ikke ret meget. Jeg vil hellere dyrke sport og følge en diæt.

Gyda · august 10, 2017 kl. 9:06 pm

Jeg må sige at behandlingen virker og mine kommentarer er positive. Jeg led selvfølgelig af nogle få bivirkninger men det er prisen man må betale hvis man vil tabe sig. Det lykkedes mig at tabe 6 kg på 3 måneder og jeg har ikke taget det på igen.

Natasha · august 16, 2017 kl. 8:54 pm

Mine oplevelser med Xenical er blandet. Jeg har bestemt tabt mig, men jeg har lidt for det- Jeg har haft 3 meget svære måneder og det er besværligt hver eneste dag. Jeg var bekymret for hvad jeg spiste og holdte konstant tilbage. Selvom jeg tabte mig, spiste jeg næsten ingenting til sidst. Bivirkningerne var svære at klare.

Callie · august 17, 2017 kl. 9:14 pm

Der er for mange bivirkninger for mig. Jeg stoppede med behandlingen efter 1 måned. Fordelene opvejede ikke den pris jeg betalte.

Ida · august 18, 2017 kl. 9:28 pm

Det er en behandling der virker hvis du tager den korrekt, og følger en streng diæt. Du taber dig. På den anden side, skal du vide at Xenical har en del bivirkninger, hvilket er noget der bør tages i betragtning.

Michel · september 3, 2017 kl. 8:05 pm

Hvor længe skal man tage Xenical for at tabe sig? Er tre måneder nok? Jeg spørger fordi behandlingen er ret dyr. Tak.

Agnete · september 13, 2017 kl. 8:41 pm

Det sværeste er turene på toilettet. Hvis du ikke er derhjemme kan det hurtigt blive ubehageligt. Du skal være mere forsigtig med hvad du spiser. Da det også er sådan du taber dig. Det hjælper dig med at spise bedre og sundere. Behandlingen virkede til sidst for mig.

Hella · september 14, 2017 kl. 7:58 pm

Jeg tog Xenical for 5 eller 6 år siden. Jeg skulle tabe mig omkring 25 kg dengang og behandlingen var ikke nem. Ligesom jer, fik jeg alvorlige bivirkninger, men behandlingen virkede. Jeg fik en depression for et år siden og trøstespiste. Jeg tog omkring 20 kg på igen så jeg vil bruge behandlingen hvis det er muligt at købe Xenical på netttet. Jeg vil gerne undgå lægen da jeg ikke vil tale med ham om min vægtøgning. Hvis i kender nogle sikre sider, så send dem denne her vej. Tak.

Embla · september 27, 2017 kl. 9:05 pm

Hej. Jeg har i noget tid gerne villes købe xenical. Jeg skal tabe mig over 20 kg., men jeg må indrømme at efter at have læst jeres side og hvad jeg er blevet informeret om på nettet, så er jeg lidt bange for bivirkningerne. Jeg har ikke lyst til at gå igennem helvede bare for at tabe mig. En ven fortalte mig om Alli Orlistat. Hvis jeg forstår det korrekt, så er det det samme molekyle som Xenical. Jeg forstår ikke helt hvad der er forskellen på Xenical og Alli Orlistat. Kan I forklare det? Tak

Babette · oktober 30, 2017 kl. 9:55 pm

Altså, alle ved at der er bivirkningerne forbundet med Xenical er hårde. Der er ingen der har lyst til at lide. Jeg tror, at hvis det virker så godt og folk formår at tabe sig, så har det noget at gøre med at folk er bange for bivirkningerne og tilpasser deres kost, så de spiser mere balanceret. Jeg ved ikke om det rent faktisk er det aktive molekyle, der er så effektivt.

Ib · december 28, 2017 kl. 9:03 pm

Det er helt sikkert, at man skal læse folderen, før man køber xenical. Man burde også tale med éns læge, som vil udskrive en recept til midlet. Efter min mening er Xenical godt, men man skal læse og forstå folderen. Bivirkningerne ved Xenical er stærke og ikke uden konsekvenser. Midlet er effektivt og du vil tabe dig, hvis du føler instruktionerne og doseringerne, men det bliver ikke let.

Tad · januar 4, 2018 kl. 10:19 pm

Det er 3 uger siden, at jeg tog xenical og jeg har tabt 3 kg. Jeg er tilfreds, men mit mål er at tabe mig 15kg. på 2 måneder. Hvis min fremskrivning er rigtige, så når jeg ikke mit mål. Jeg skal tage mig mere sammen, hvis jeg vil tabe mig…

Enok · januar 8, 2018 kl. 10:44 pm

Det er rigtigt, at Xenical og Alli er 2 midler for vægttab. De bruger også det samme aktive molekyle som er orlistat. Den store forskel mellem de to er doseringen. Xenical kan fås i 120mg. dosering, mens Alli Orlistat kan fås i 60mg. Den anden forskel er at det er obligatorisk at have en recept for at kunne købe xenical, mens man godt kan købe alli på apoteker uden recept. Grunden til det er at xenical er et stærkere middel med flere bivirkninger. Håber at jeg har besvaret spørgsmålet rigtigt.

Vada · januar 10, 2018 kl. 10:19 pm

Jeg besluttede mig pludselig for at købe xenical. Det var kort før sommer. Jeg ville bare tabe mig og var på udkig efter et effektivt middel. Min læge advarede mig mod bivirkningerne, men jeg ville prøve og jeg fortryder det ikke. Det er meget effektivt og jeg er meget tilfreds. Jeg tabte mig 10 kg. på en måned.

Narcissa · januar 31, 2018 kl. 10:19 pm

Jeg besluttede mig også for at købe xenical for nogle måneder siden, men jeg tror ikke at jeg var klar til det. Jeg oplevede bivirkningerne. Jeg siger ikke, at orlistat ikke virker. Jeg siger bare, at det ikke fungerer for mig. Jeg stoppede med at tage det efter nogle uger og besluttede mig for at dyrkere med sport og ændre mine kostvaner.

Marianne · februar 24, 2018 kl. 10:44 pm

Det lykkedes mig at tabe mig 15 kg. ved hjælp af xenical. Jeg kendte ikke til det før. Jeg plejede at købe piller uden recept, men ingen af dem havde hjulpet. Jeg tjekkede online og fandt xenical. Jeg spurgte om min læges mening og han rådede mig til at prøve det, men han sagde at jeg skulle være forsigtig med bivirkningerne, som kunne være ret stærke

Hertha · marts 6, 2018 kl. 10:21 pm

Jeg prøvede alt for at tabe mig. Jeg dyrkede sport, hvor jeg løb 2 gange om ugen. Jeg var opmærksom på min kost. Jeg tjekkede alle mulige råd online på mange hjemmesider. Alt hvad jeg prøvede havde meget ringe effekt på mit vægttab. Jeg overvejere mere og mere at købe xenical for at tabe mig. Jeg ved at det er ret hårdt og at der er mange bivirkninger, men anmeldelserne som jeg har fundet online er overordnet ret positive. Anbefaler i det? Tak

v · marts 27, 2018 kl. 8:39 pm

Jeg kan bekræfte, at bivirkningerne af Xenical er virkelig hårde, så du skal være forberedt. Du skal undersøges af en professionel. Det er også derfor, at du skal have en recept for at købe xenical. Det kan være farligt, hvis du ikke tager det korrekt.

Tove · marts 27, 2018 kl. 8:39 pm

Jeg kan bekræfte, at bivirkningerne af Xenical er virkelig hårde, så du skal være forberedt. Du skal undersøges af en professionel. Det er også derfor, at du skal have en recept for at købe xenical. Det kan være farligt, hvis du ikke tager det korrekt.

Gudrun · marts 28, 2018 kl. 8:14 pm

Jeg tænker over, hvad der er den bedste måde at tabe sig på. Kan I fortælle mig, hvad der fik jer til at købe xenical frem for andre midler? Jeg tænker på alli eller Phen24 for eksempel.

Clara · juni 5, 2018 kl. 9:23 pm

Jeg ved det ikke. Når vi vil tabe os, så kan vi. Det er et spørgsmål om motivation. Man kan altid tage ud og løbe om morgenen før arbejde eller om aftenen efter dagen er slut. Hvis man løber et par gange om ugen kan man undgå at skulle tage xenical eller anden medicin for vægttab. Det er også bedre for éns helbred, for dit hjerte og for din pung…

Alfred · juni 5, 2018 kl. 9:30 pm

Jag bekräftar att biverkningarna hos Xenical är ganska kraftiga, du måste vara beredd och du måste kolla upp dig hos en läkare. Det är också varför du behöver ett recept för Xenical, det kan vara farligt om du inte tar det ordentligt.

Margrit · december 31, 2018 kl. 12:53 pm

Jeg er enig med dig Yvan, men det er ikke alle, der kan dyrke motion 3 gange om ugen. Jeg arbejder meget, bliver færdig på arbejde ret sent og når jeg kommer hjem er jeg meget træt. Jeg hav overhovedet ingen tid og ikke mindst energi til at dyrke motion. Så i mit tilfælde, kan det hjælpe mig at købe xenical for at tabe mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *