Køb Priligy Online

Priligy

Priligy (30mg eller 60mg) er et lægemiddel til bekæmpelse af præmatur ejakulation (for tidlig sædafgang)

Det betragtes som en helt almindelig lidelse, og det betegnes for tidlig sædafgang, når man opnår en orgasme hurtigt, inden for få minutter efter starten på den seksuelle handling (eller bare ved tanken).

Gratis ekspres fragt ✅ Registeret EU apotek ✅ Sikkert ✅

Det er manglen hos en mand til at kunne forsinke hans ejakulation, lang tid nok til at kunne tilfredsstille sin partner.

I følge formodninger, har næsten alle mænd oplevet for tidlig sædafgang, i deres liv, men det bliver problematisk, når det sker ofte.

Heldigvis, er det behandlinger for dette problem, såsom Priligy, som er det mest velkendte bland dem alle.

Efter hvor lang tid virker Priligy?

Priligy medikamentet til præmatur ejakulation

Den 20. januar 2012, annoncerede det Europæiske Lægemiddelagentur en ende på en voldgiftsag, på grund af en uoverensstemmelse blandt EU medlemslande, omhandlende autorisationen af Priligy tabletter. Efter at have fastslået at fordelene ved 60mg’ tabletten signifikant opvejede ulemperne, besluttede agenturet, at Sveriges salgsautorisation også kunne gælde for de resterende EU lande. Hvad bør du vide om denne medicin?

Hvad er Priligy Dapoxetine?

Priligy er et lægemiddel, der fremstilles af Menarini laboratoriet. Det er brugt som en behandling af præmatur ejakulation hos mænd i alderen 18 til 64 (denne seksuelle lidelse kan påvirke alle aldre og etniciteter). Målet med denne behandling er at øge tiden det tager, at opnå en ejakulation, ved at forøge en neurologisk transmitter i mellem nerveceller.

Dapoxetine, en selektiv serotoningenoptagelseshæmmer (SSRI), er lægemidlets aktive ingrediens. Substansen virker ved at hindre serotonin fra a komme tilbage til hjerneceller og rygraden, og dermed forøge mængden af serotonin mellem disse nerveceller.

Priligy-dapoxetine

Takket være dapoxetine, er serotoninniveauet højt nok, til at tillade den enkelte at opbygge nok selvtillid til, at undgå en hurtig ejakulation. Så alle kvaler fra stress, frygt eller andre følelsesmæssige tilstande, der fremmer præmaturitet, forsvinder helt.

Lige nu er den mest almindelige dosis 30mg, men det findes også en 60mg dosis.

Priligy bør kun ordineres til patienter, der møder alle kriterier opstillet nedenfor:

 • Ejakulationen opstår inden for 2 minutter efter penetrering (ellers er ejakulationen ikke at betragte som præmatur).
 • Ejakulationen opstår altid ved minimal seksuel stimulering før, under og efter penetrering (eller tidligere, ved en enkelt seksuel stimulering).
 • Patienten eller hans ægteskab lider under præmatur ejakulation.
 • Patienten har ingen andre muligheder for at forsinke orgasmen
 • Patienten har oplevet præmatur ejakulation i størstedelen af hans seksuelle forhold, i de sidste 6 måneder (over 50%)

Hvad er fordelene ved denne behandling af præmatur ejakulation?

Der er talrige fordele, og de hjælper alle til at skabe, en forsinkelse der er stor nok til at have et normalt sexliv og til at tilfredsstille begge parter.

Blandt fordelene er:

 1. Det kan markant forøge den seksuelle præstation (tiden før ejakulation ganges med 4)
 2. Det virker i lang tid (6 til 8 timer), hvilket tillader brugeren at tage det før en mulig seksuel aktivitet, diskret (selv om det ikke anbefales at skjule nogen begyndende problemer, da det kan øge stressen, som er et skadeligt element for denne lidelse)
 3. Det er nemt at tage, da du bare tager det med et glas vand (med eller uden mad)

Hvilke doseringer er tilgængelige for Priligy Dapoxetine?

Før ordineringen af Priligy, skal lægen først udføre en lægeundersøgelse, inklusiv en ortostatisk test for at fastslå om patienten kunne være udsat for en reaktion, af samme navn. Hvis det er tilfældet, bør behandling undgås og din læge kan henvise dig til en anden behandling, der er mere velegnet til din krop.

Den første anbefalede dosis for alle patienter er 30mg. Tabletten bør tages 1-3 timer før seksuel aktivitet.

Det anbefales ikke at starte med en 60mg dosis. I tilfælde hvor behandlingen ikke er tilfredsstillende for patienten, ved brugen af en 30mg dosis, vil patienten blive ordineret den maksimale dosis på 60mg, så længe han ikke har lidt af moderate eller alvorlige bivirkninger, eller ikke viser tegn på en potentiel synkope.

Det skal dog nævnes at bivirkninger er hyppigere og mere alvorlige ved en dosis på 60mg. De fleste af disse virkninger er relateret til denne kategori af lægemidler (se afsnittet om bivirkninger senere i artiklen).

Priligy tages oralt og kan tages med eller uden mad, højest en gang om dagen. Tabletten bør synkes hel, sammen med et helt glas vand, for at undgå den bitre smag. Ved at gøre det, reducerer patienten risikoen for svimmelhed, som typisk ses ved brug, de første få gange.

Det er anbefalet, at lægen vurderer risici og fordele af behandlingen, for patienten, efter 4 ugers behandling (eller efter at have taget 6 doseringer) for at fastslå om det er passende at fortsætte behandlingen med Priligy.

Hvad hvis jeg glemmer at tage min behandling?

Det er ikke anbefalet at tage to doseringer af Priligy på en gang, og det er også fuldstændigt unødvendigt. Hvis du glemmer at tage din behandling mod for tidlig sædafgang, er det vigtigt ikke at gå i panik

Hvis du kan vente en time med at have sex, så tag en dosis som normalt. Ellers fortsæt med det seksuelle samleje uden at tage behandlingen, som også vil hjælpe dig til at sammenligne mulige forbedringer, i forhold til din sidste præstation, uden midlet.

Hvad er kontraindikationerne for Priligy?

18

Priligy er ikke anbefalet til kvinder og kan kun ordineres til personer i alderen 18 til 64, der lider af præmatur ejakulation. Hvis patienten er allergisk over for dapoxetine eller nogen anden ingrediens i denne medicin, er de ikke tilladt at tage lægemidlet. Det er også kontraindikeret i de følgende tilfælde:

 • Hjerteproblemer (problemer med hjerterytme uden anstrengelse)
 • En historik med besvimelser
 • Historik med mani (patienten er opstemt, vred eller ikke i stand til at tænke klart)
 • Historik med alvorlig depression (diagnosticeret af en professionel)
 • Moderate eller alvorlige leverproblemer
 • Bevist eksisterende epilepsi og anfalds-lidelser

Priligy bør ikke købes og tages sideløbende med medicin mod svampeinfektioner, antibiotika, antidepressiver eller terapi mod HIV. Det er heller ikke tilladt at tage denne medicin, på samme tid, som der tages medicin mod mental sygdom.

Til sidst, så er køb af Priligy ikke anbefalet til patienter med alvorlige nyrefejl. Det anbefales patienter, der lider af det i en, mild eller moderat grad, at være påpasselige.  Det samme er tilfældet for patienter med synsproblemer. I alle tilfælde, er der ikke noget at være bekymret for, hvis din læge tillader dig at tage medicinen, så er det sikkert.

Priligy Online – Interaktion med anden medicin

TriptanerLinezolid
PerikumTelithromycin
TramadolTryptophan
Ethvert middel for behandling af erektil dysfunktion (som ingenting har at gøre med for tidlig sædafgang) 

Ydermere, på grund af de almindeligt oplevede milde bivirkninger, frarådes det på det kraftigste, at patienten kører bil i de følgende timer, efter at have taget Priligy.

Det er også anbefalet ikke at indtage alkohol sideløbende med at tage denne medicin.

Bemærk også at Priligy tabletterne indeholder laktose; det er derfor nødvendigt at søge lægens råd, før du tager produktet, hvis du er allergisk over for laktose-baseret produkter.

Hvad er bivirkningerne fra Priligy?

Bivirkningerne er klassificeret i forhold til deres alvorlighed.

Priligy Online – Følgende er de mest almindelige bivirkninger, såsom:

SvimmelhedsfølelseMild hovedpine
En følelse af kvalme 
Herefter kommer de mere ualmindelige bivirkning:
UtålmodighedEn snurrende fornemmelse
Let besvær ved at få (og beholde) erektionForstoppelse
Tilstoppet næseForbigående forhøjelse af blodtrykket
Besværet koncentrationNedsat libido
Sjældne bivirkninger der kan påvirke 1-100 mænd ud 1000 er:
SvimmelhedHurtig hjerterytme (takykardi)
Tab af libidoBeroligende fornemmelse

Tilfælde med mindre blødning er blevet rapporteret, i forbindelse med brugen af SSRI’. Det er derfor anbefalet til patienterne, der bruger Priligy, at være forsigtige, specielt, hvis de tager denne tablet sideløbende med andet, der påvirker trombocytfunktionen eller anti-koagulerende stoffer.

Hvordan bør jeg opbevare Priligy?

Det er vigtigt at holde behandlingen væk fra børn og teenagere, der ikke bør kunne indtage den, da det kan skabe nogle uønskede bivirkninger, og dermed være skadeligt for deres helbred. Opbevar venligst lægemidlet i en temperatur, der ikke overstiger 30 grader. Udover det, så kræver Priligy ikke nogen specielle hensyn ved opbevaring. Vi anbefaler til sidst, at du kontrollerer udløbsdatoen på pakken, og hvis den er udløbet, så bring den til dit nærmeste apotek. Midlet bør ikke smides ud med husholdningsaffaldet, af respekt for miljøet.

Hvordan køber jeg Priligy Online & i Danmark?

Champix recept

Nå vi overvejer at købe et receptpligtigt lægemidler, hvad end det måtte være, så er den første ting vi tænker på, apoteket.

Køb Priligy i apoteket – i Danmark

Til det må vi først lave en aftale med vores læge, der vil udføre en undersøgelse og bagefter spørge ind til vores problemer. At tale åbent omkring for tidlig sædafgang med din læge, kan, for nogle mænd være svært. Uanset om det er fra en læge eller ej, så har mænd svært ved at acceptere stirrende blikke fra andre mænd. Selvom millioner af mænd, verden over, lider af for tidlig sædafgang, betragtes denne sygdom stadig som en svaghed. Udover tabu-aspektet i det, skal du, for at kunne købe Priligy på apoteket, først lave en aftale med din læge, som nævnt tidligere. Det kræver, du har tid i kalender til at gå til lægen.

Køb Priligy Online i Danmark

For at overkomme et eventuelt tabu og planlægningsproblem, er det nu muligt at købe Priligy online. At købe det på internettet betyder ikke, at du kan få behandlingen uden en recept og uden at konsultere en læge. Visse online-klinikker gør det muligt for patienten at tage en kontrolleret medicinsk konsultation, som valideres af en læge. Efter det, hvis lægen vurderer at patientens tilstand er god nok, kan han købe Priligy online og modtage behandlingen derhjemme.

Køb Priligy

Før du bestiller det ordinerede, bør du være opmærksomme på skruppelløse hjemmesider, der tillader dig at købe forfalsket medicin. Disse forfalskede lægemidler er potentielt skadelige for dit helbred. Købet skal gøres på en troværdig hjemmeside. Uddan dig selv, før du køber noget på online.

Hvor meget koster Priligy Online & i Danmark?

Som vi beskrev tidligere, er Priligy en medicin, der kun er tilgængeligt på recept. Prisen på medikamenter i denne kategori er frit styret af apotekerne, der selv vælger prisen. Selvom nogle mænd finder prisen på Priligy særdeles høj, så vær opmærksom på, at det nu er det eneste receptpligtige medikament til behandling af præmatur ejakulation. Kliniske studier har bevist, det er mere effektivt end andre ”naturlige” piller.

Du bør også vide at medikamentet ikke er tilskudsberettiget fra sygesikringen.

Priligy priser: På apoteket – i Danmark

På apoteket varierer prisen for 3 Priligy piller á 30mg fra 350.00 kr. til 395.00 kr., eller 695.00 kr. til 715.00 kr. for 6 piller

Priligy priser: Prisen online

Priserne er relativt højere online, men det er retfærdiggjort ved at inkludere både leveringsomkostninger og prisen for en konsultation. Online varierer priserne fra 450.00 kr. til 495.00 kr. for 3 piller á 30mg og 795.00 kr. til 815.00 kr. for 6 piller.

Køb online

Advarsel: Vi anbefaler at du går til din læge og køber behandlingen på et apotek. Men hvis du ønsker at bestille online, så skal du være opmærksom på, at mange sider prøver at tiltrække kunder med tilbud, såsom ”billig Priligy”, ”billigere Priligy”, eller ”uden recept”. Vær opmærksom på at disse medikamenter sandsynligvist er falske.

Referencer

Yderligere lægemiddeloplysninger

Frankrig : PriligyEngland
TysklandSchweizisk
SverigePolen : Priligy
Portugal : PriligyFinland

Medical review on september 23, 2022 by Dr. Tobias Nielsen

34 Kommentarer

Edvar · april 25, 2017 kl. 8:31 pm

3 piller for 150 euro er vildt dyrt – det er mere end 15 euro for en pille. Jeg håber det virker til den pris.

Ned · maj 1, 2017 kl. 5:01 pm

Ja, det er dyrt, men effektivt. Jeg havde mange problemer med det, specielt med min nye kæreste da jeg ikke holdt længe. Jeg forsøger ikke at blive en sex galning, jeg vil bare gerne tilfredsstille min partner. Det er meget bedre nu – jeg vil ikke sige at priligy har ændret mit liv, men forbedret det. Det ville være godt hvis det holdt lidt længere.

Jaco · maj 8, 2017 kl. 9:36 pm

Det er stadig en skam at det er den eneste receptpligtige behandling jeg kan bruge. Jeg har prøvet en masse cremer og andre piller men jeg ved ikke om det er psykologisk eller ej men de virker ikke for mig og har aldrig gjort det. Men resultaterne med priligy er meget bedre. Kun et problem, og det er prisen.

Paavo · maj 11, 2017 kl. 9:09 pm

Jeg ved ikke hvad der er værst: for hurtig sædafgang eller impotens. Jeg lider af det første og det er forfærdeligt ikke at kunne tilfredsstille min kæreste, da hun ikke har tid nok til at få glæde fra det. Det er umuligt at få selvtillid og helt ærligt forfærdeligt. Min læge ordinerede priligy for at hjælpe mine problmer og det er ret dyrt, men det virker ret godt. Det fordobler normalt varigheden.

Icarus · maj 12, 2017 kl. 8:48 pm

Jeg tror generelt at for tidlig sædafgang er psykologisk. Du bør lære fra naturlige metoder i stedet for at tage en pille eller medicin. Prøv at få noget mere selvtillid og tal med din partner. Stress ikke over det og tænk ikke på sædafgang- Bare nyd det.

Gudmund · juni 13, 2017 kl. 8:14 pm

Jeg har forsøgt at arbejde på det mentalt men det virker ikke og jeg holder i mindre end to minutter. Jeg havde virkelig brug for at finde en behandling, og erfaringerne om piligry på internettet var ikke dårlige, så jeg besluttede at prøve det. Jeg må sige at det virker og varer længe. Det største problem er prisen da pillerne er virkelig dyre. Du skal også have en recept hvilket er lidt begrænsende.

Ukrit · juni 27, 2017 kl. 8:08 pm

Ja, piligry er ret dyrt. Du skal også til lægen og have recept og derefter på apoteket for at købe det. Visse mænd syntes det er flovt, men ikke mig. Jeg går bare til et apotek lidt længere fra mit hjem og det samme med lægen, så jeg ikke risikerer at møde nogen jeg kender. Prisen generer også mig, jeg er ved at finde ud af om man kan købe piligry på internettet og nogle sider ser ud til at sælge det, men jeg er ikke sikker på jeg kan stole på dem. Har i erfaringer med at købe på nettet?

Oberon · juli 30, 2017 kl. 8:38 pm

Hej Pierre, hvis du har ingen problem har med at få recepten hos din læge eller købe piligry på apoteket er der ingen grund til at købe det på nettet. Priserne på internettet er ikke billigere, tværtimod, hvad jeg har set på internettet er dobbelt så dyrt som på apoteket.

Lars · august 7, 2017 kl. 8:56 pm

Jeg kan anbefale piligry til alle som lider af for tidlig sædafgang, som mig. Du bør undersøge det sammen med din læge da denne behandling ikke er til alle. Hvis du holder mere end 2 eller 3 minutter har det nok ingen effekt på dig. Det bør du have in mente.

Ok · august 9, 2017 kl. 9:15 pm

Det er korrekt. Jeg tog det også i 2 år og det var effektivt. Jeg kunne kun holde mig i 2 minutter ogm ed behandlingen kunne jeg holde omkring 5. Det er ikke længe men når du sammenligner det med tiden uden behandling så er det langt bedre. Jeg var ved lægen hver anden måned for at få en recept på behandlingen og købte det derefter på apoteket. Selvfølgelig er det ikke så enkelt – selv om jeg ikke gik på mit normale apotek vidste jeg jo ikke hvem jeg kunne rende ind i. Det var derfor jeg ledte efter alternativer og undersøgte det på netttet og jeg fandt nogle afslapningsteknikker. Det viste sig at mit problem var psykisk mere end fysisk. Jeg tager ikke længere piligry og jeg kan holde mig i 15 minutter nu.

Egil · august 10, 2017 kl. 9:02 pm

Jeg har også hørt terorien om at det er psykisk men jeg tror jeg har prøvet alt. Når jeg tager piligry holder jeg længere så jeg vil fortsætte med at købe det.

Poul · september 14, 2017 kl. 8:09 pm

Før man køber priligy, har I nogensinde prøvet at tage anden medication eller piller for at udskyde udløsningstiden?

Idan · september 21, 2017 kl. 8:35 pm

Det er faktisk den største forskel mellem receptpligtig medicin og ikke receptpligtig medicin. Medicin, der kræver en recept som priligy, er blevet testet i årevis. Min læge har udskrevet mig priligy i nogle måneder nu og jeg har det bedre. Jeg er mere selvsikker med min partner. Den primære ulempe er prisen. Der er meget få piller i pakken, så budgettet kan hurtigt stige til flere hundrede euro per uge, hvis du er meget seksuelt aktiv. Priligy er ret dyrt.

Edvin · september 27, 2017 kl. 9:02 pm

Hvad koster Priligy? For eksempel, hvad ville budgettet være, hvis jeg skulle have 8 samlejer på 2 uger? Jeg er interesseret i at købe det, men jeg er bange for at priligy er for dyrt.

Qing · oktober 30, 2017 kl. 9:51 pm

I alle fald, så er priligy et relativt dyrt middel. Du kan købe det på apoteket eller online på internettet (hvis du kan). Personligt, anbefaler jeg ikke at man køber det på nettet. Det er bedre at tage til lægen for at være sikker på at du kan tage priligy og vigtigst af alt, at du ikke får nogen bivirkninger.
Hvis jeg skal give min mening om priligy, så vil jeg sige, at det er et effektivt middel, der kan udskyde udløsning, men det er ikke en mirakel kur. For eksempel, hvis du har udløsning efter gennemsnitligt 5 minutter, så skal du ikke forvente at kunne holde i flere timer med din partner.
Midlet er anbefalet til mænd, der har tidlig udløsnings problemer på under 2 minutter under samleje. For andre vil midlet ikke have noget virkning.

Aksel · november 23, 2017 kl. 10:10 pm

Jeg købte priligy for at prøve det. Jeg ville vide om det virkede eller ej. Det virker. Jeg kunne udskyde udløsningen og gik fra 3 til 5 minutter. Det er ikke meget, men det virker. Jeg havde ikke noget bivirkninger og tog 3 piller på 2 uger.
Jeg er tilfreds. Efter min mening, er det positivt. Jeg ved ikke om jeg vil købe det igen, da priligy er ret dyrt.

Enok · december 4, 2017 kl. 9:40 pm

Jeg har prøvet mange forskellige cremer, der kan købes online på mange hjemmeside, men intet virkede og hver gang ringede jeg til kundeservice, så fik jeg at vide, at det mere eller mindre er normalt. At der var tale om en naturligt middel, så min krop skulle vende sig til stoffet. Jeg ved ikke om det passer eller ej, men i hvert fald så har disse midler aldrig kunne udskyde min udløsning Jeg besluttede mig så endelig at tage til læge for at løse problemer og han anbefalede mig at købe priligy som jeg ikke kendte. Jeg besluttede mig for at prøve. Det er en receptpligtig medicin. Det bliver testet før det kommer på markedet.
Resultatet er at priligy virker. Min udløsning bliver udskudt i længere tid. Min kone er glad og jeg er tilfreds.

Harald · december 28, 2017 kl. 8:57 pm

Jeg var i samme situation. Jeg plejede at købe priligy hver anden uge, men besluttede mig for at stoppe.
Først og fremmest, så var varede udskydelsen af udløsningen i længere tid, men var ikke mere end 2 minutter og så kostede det mig en del at købe priligy.
Nu hvor jeg har arbejdet på mit sind, kan jeg holde i 15 minutter. Jeg er sikker på at minde udløsningsproblemer kom fra min psyke.

Cale · januar 4, 2018 kl. 10:14 pm

Jeg har lidet under tidlig udløsningsproblemer i mange år. Jeg tror, at jeg har prøvet alle former for naturlige metoder. Jeg dyrkede yoga for at styrke mit perineum, hvilket ikke virkede. Jeg kom frem til at et lægemiddel som priligy kunne hjælpe mig, men det der var med det, var at jeg skammede mig. Jeg føler mig utilpas ved at skulle se min læge. Hvad vil I anbefale? Tak

Frans · januar 8, 2018 kl. 10:37 pm

Jeg synes også godt om det. Det er effektivt. Før varede mit samleje omkring et minut efter penetration, hvor det nu varer 3 til 4 minutter. Det er ikke lang tid, men det er meget bedre end før. Jeg har ingen bivirkninger, så jeg synes at det er meget positivt. Det eneste problem er, at hvis jeg beslutter mig for at købe priligy hver uge, så kommer jeg til at bruge en formue. Prisen på priligy er meget dyr. Jeg har ikke fundet en løsning på at købe priligy billigere, så hvis I har nogle ideer, så del dem gerne tak.

Qamar · januar 10, 2018 kl. 10:17 pm

Jeg ved også, at det hele er i éns hoved, men hvis man har prøvet alt og intet har fungeret, så synes jeg, at det er bedre at tage til læge og købe priligy. Hvis det at købe priligy hjælper dig med at holde længere i sengen, så skal det til. Jeg tog beslutningen for nogle få måneder siden og jeg må indrømme, at jeg har det meget bedre i mit ægteskab. Priligy giver ikke mange bivirkninger. Jeg er meget tilfreds. Efter min mening er priligy meget positivt.

Nahuel · januar 31, 2018 kl. 10:15 pm

Jeg er enig, det er vigtigt at sige, at det ikke virker for mænd, der har udløsning efter mere end 2 minutter. Mange mænd tror, at de vil kunne holde i flere timer i sengen når de tager det. Hvis du tænker det samme, så skal du ikke købe priligy. Det vil ikke virke og du bliver ikke tilfreds. Men for dem, der virkelig har problemer med for tidlig udløsning, så kan priligy hjælpe.

Kennet · februar 7, 2018 kl. 10:25 pm

Jeg er enig, jeg tror også på at størstedelen af for tidlig udløsning skyldes det psykologiske. Det løser ikke alle problemer at købe priligy. Jeg er bruger af priligy, men jeg besluttede mig for at starte hos en psykolog for at forlænge min sex tid (omkring 2 minutter i dag).

Jacob · februar 24, 2018 kl. 10:37 pm

Jeg er enig, prisen på priligy er meget høj. Jeg tror, at det er det eneste receptpligtige middel mod for tidlig udløsning. Det virker, men det kræver noget af et budget at skulle købe priligy regelmæssigt. Desværre, så bliver Priligy ikke dækket af forsikringen. Jeg vil anbefale at konsultere en læge for at se om din for tidlige udløsning er et psykologisk eller et fysisk problem. Hvis det er et psykologisk problem, så kan man lære nogle afspændings teknikker.

Danny · marts 5, 2018 kl. 10:30 pm

Jeg ville købe priligy, men efter at have set på forskellige fora, så kan jeg forstå at mental terapi kan hjælpe med at øge samlejens varighed. Hvad gjorde I for at holde i 15 minutter i stedet for 2minutter? Det er en kæmpe forskel. Tak.

Valdemar · marts 6, 2018 kl. 10:17 pm

Jeg foreslår, at du taler med din læge, det er der ingen skam i. Hvis du tror, at du er den eneste mand der døjer med for tidlig udløsning, så tager du fejl. Tusindvis af mænd i Frankrig og i hele verden døjer med dette problem og ingen taler om det. Tag og se din læge, han vil lytte til dig uden fordomme og han vil undersøge om du kan købe priligy og tage det uden at få bivirkninger.

Thorkild · marts 27, 2018 kl. 8:38 pm

Det kommer ikke til at ændre dit liv, at købe priligy. Jeg tror primært, at problemer med for tidligt udløsning skyldes psykiske problemer, men det kan hjælpe dig med at genvinde selvtilliden, så du tænker mindre over problemet. Bivirkninger med Priligy er meget milde. Den største ulempe ved at købe priligy efter min mening, er prisen. Priligy er et dyrt middel. Hvis du tager det hver dag kan du nemt komme op og bruge et par 100 euros om måneden.

Jacob · marts 28, 2018 kl. 8:12 pm

Andre piller som man kan finde på nettet uden recept virker ikke. Jeg prøvede det, og det havde ingen virkning. Siderne siger, at det er naturlige piller, der passer forskelligt på folk. Jeg besluttede mig for at tale med min læge og om priligy rent faktisk ville kunne hjælpe med at forlænge min samleje varighed og han overbeviste mig. Jeg prøvede det og jeg kan sige, at det virker.

Kresten · april 11, 2018 kl. 9:26 pm

Læger er vante til alt. Hver dag ser de ting, der kan virke pinlige eller uvante for os, men det er en del af deres hverdag. Du er ikke den eneste der lider af problemer med for tidligt udløsning. Hvis du tror, at priligy vil kunne hjælpe, så er der ikke andet at gøre end at tage til din læge. Han vil ikke være fordomsfuld. Han er vant til det, det er hans arbejde. Det vil være det samme, når du tager på apoteket for at købe priligy. Apotekere tænker ikke på, hvad patienterne køber. De er der for at hjælpe og rådgive, hvis der er behov for det.

Kristoffer · maj 28, 2018 kl. 8:20 pm

Desværre står jeg i samme situation. Jeg fandt ikke en løsning på at købe priligy billigere. Man skal betale den fulde pris som man finder på apotekerne. Der er andre produkter, men de er ikke lige så effektive som priligy.

Marc · juni 5, 2018 kl. 9:21 pm

For mig er det største problem med priligy prisen. Den er dyr. Hvis du vil købe 8 piller om måneden, vil dit budget være omkring 160 €.
Desværre er det ikke alle, der har råd til at købe priligy. Der er intet generisk middel tilgængelig.
Enten kan du købe det eller også må du gøre et offer eller lade være. Der er ingen anden løsning.

Alexander · juli 24, 2018 kl. 8:56 pm

Priligy er ikke en mirakelkur, men det hjalp mig med at øge udløsningstiden. Jeg tager det ikke hele tiden, da jeg forsøger at arbejde på min psyke, men jeg ved, at jeg ikke kunne stoppe med at købe priligy. Jeg skal have mindst et par piller i min pung, når jeg har brug for det. Især når jeg skifter partner, har jeg brug for at have tillid. Her hjælper det meget. Så er der ulempen, som er dens pris. Det er umuligt at købe priligy billigt. Det eksisterer ikke. Alle apoteker sælger det til en relativt høj pris.

Osvald · december 5, 2018 kl. 11:00 pm

Når du har prøvet alle former for naturlig teknologi til at holde længere under sex, men der er ikke noget der virker, så er det tid til at gå til lægen og fortælle om dine tidlig udløsningsproblemer. Det er hvad jeg gjorde. Jeg har taget priligy i et par måneder. Du skal have et månedligt budget, hvis du vil købe priligy regelmæssigt, fordi det er ret dyr, men det er effektivt.

Lars · december 31, 2018 kl. 12:51 pm

Meget tilfreds med priligy. Min mening er positiv. Få bivirkninger. Meget effektivt og nemt at bruge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *