Priligy

Priligy (30mg eller 60mg) er et lægemiddel til bekæmpelse af præmatur ejakulation (for tidlig sædafgang)

Det betragtes som en helt almindelig lidelse, og det betegnes for tidlig sædafgang, når man opnår en orgasme hurtigt, inden for få minutter efter starten på den seksuelle handling (eller bare ved tanken).

dk-delivery
Registreret apotek

Det er manglen hos en mand til at kunne forsinke hans ejakulation, lang tid nok til at kunne tilfredsstille sin partner.

I følge formodninger, har næsten alle mænd oplevet for tidlig sædafgang, i deres liv, men det bliver problematisk, når det sker ofte.

Heldigvis, er det behandlinger for dette problem, såsom Priligy, som er det mest velkendte bland dem alle.

Efter hvor lang tid virker Priligy?

Priligy medikamentet til præmatur ejakulation

Den 20. januar 2012, annoncerede det Europæiske Lægemiddelagentur en ende på en voldgiftsag, på grund af en uoverensstemmelse blandt EU medlemslande, omhandlende autorisationen af Priligy tabletter. Efter at have fastslået at fordelene ved 60mg’ tabletten signifikant opvejede ulemperne, besluttede agenturet, at Sveriges salgsautorisation også kunne gælde for de resterende EU lande. Hvad bør du vide om denne medicin?

Hvad er Priligy Dapoxetine?

menarini-svgPriligy er et lægemiddel, der fremstilles af Menarini laboratoriet. Det er brugt som en behandling af præmatur ejakulation hos mænd i alderen 18 til 64 (denne seksuelle lidelse kan påvirke alle aldre og etniciteter). Målet med denne behandling er at øge tiden det tager, at opnå en ejakulation, ved at forøge en neurologisk transmitter i mellem nerveceller.

Dapoxetine, en selektiv serotoningenoptagelseshæmmer (SSRI), er lægemidlets aktive ingrediens. Substansen virker ved at hindre serotonin fra a komme tilbage til hjerneceller og rygraden, og dermed forøge mængden af serotonin mellem disse nerveceller.

Takket være dapoxetine, er serotoninniveauet højt nok, til at tillade den enkelte at opbygge nok selvtillid til, at undgå en hurtig ejakulation. Så alle kvaler fra stress, frygt eller andre følelsesmæssige tilstande, der fremmer præmaturitet, forsvinder helt.

Priligy-dapoxetine

Lige nu er den mest almindelige dosis 30mg, men det findes også en 60mg dosis.

Priligy bør kun ordineres til patienter, der møder alle kriterier opstillet nedenfor:

 • Ejakulationen opstår inden for 2 minutter efter penetrering (ellers er ejakulationen ikke at betragte som præmatur).
 • Ejakulationen opstår altid ved minimal seksuel stimulering før, under og efter penetrering (eller tidligere, ved en enkelt seksuel stimulering).
 • Patienten eller hans ægteskab lider under præmatur ejakulation.
 • Patienten har ingen andre muligheder for at forsinke orgasmen
 • Patienten har oplevet præmatur ejakulation i størstedelen af hans seksuelle forhold, i de sidste 6 måneder (over 50%)

Hvad er fordelene ved denne behandling af præmatur ejakulation?

Der er talrige fordele, og de hjælper alle til at skabe, en forsinkelse der er stor nok til at have et normalt sexliv og til at tilfredsstille begge parter.

Blandt fordelene er:

 1. Det kan markant forøge den seksuelle præstation (tiden før ejakulation ganges med 4)
 2. Det virker i lang tid (6 til 8 timer), hvilket tillader brugeren at tage det før en mulig seksuel aktivitet, diskret (selv om det ikke anbefales at skjule nogen begyndende problemer, da det kan øge stressen, som er et skadeligt element for denne lidelse)
 3. Det er nemt at tage, da du bare tager det med et glas vand (med eller uden mad)

Hvilke doseringer er tilgængelige for Priligy Dapoxetine?

Før ordineringen af Priligy, skal lægen først udføre en lægeundersøgelse, inklusiv en ortostatisk test for at fastslå om patienten kunne være udsat for en reaktion, af samme navn. Hvis det er tilfældet, bør behandling undgås og din læge kan henvise dig til en anden behandling, der er mere velegnet til din krop.

Den første anbefalede dosis for alle patienter er 30mg. Tabletten bør tages 1-3 timer før seksuel aktivitet.

Det anbefales ikke at starte med en 60mg dosis. I tilfælde hvor behandlingen ikke er tilfredsstillende for patienten, ved brugen af en 30mg dosis, vil patienten blive ordineret den maksimale dosis på 60mg, så længe han ikke har lidt af moderate eller alvorlige bivirkninger, eller ikke viser tegn på en potentiel synkope.

Det skal dog nævnes at bivirkninger er hyppigere og mere alvorlige ved en dosis på 60mg. De fleste af disse virkninger er relateret til denne kategori af lægemidler (se afsnittet om bivirkninger senere i artiklen).

Priligy tages oralt og kan tages med eller uden mad, højest en gang om dagen. Tabletten bør synkes hel, sammen med et helt glas vand, for at undgå den bitre smag. Ved at gøre det, reducerer patienten risikoen for svimmelhed, som typisk ses ved brug, de første få gange.

Det er anbefalet, at lægen vurderer risici og fordele af behandlingen, for patienten, efter 4 ugers behandling (eller efter at have taget 6 doseringer) for at fastslå om det er passende at fortsætte behandlingen med Priligy.

Hvad hvis jeg glemmer at tage min behandling?

Det er ikke anbefalet at tage to doseringer af Priligy på en gang, og det er også fuldstændigt unødvendigt. Hvis du glemmer at tage din behandling mod for tidlig sædafgang, er det vigtigt ikke at gå i panik

Hvis du kan vente en time med at have sex, så tag en dosis som normalt. Ellers fortsæt med det seksuelle samleje uden at tage behandlingen, som også vil hjælpe dig til at sammenligne mulige forbedringer, i forhold til din sidste præstation, uden midlet.

Hvad er kontraindikationerne for Priligy?

18Priligy er ikke anbefalet til kvinder og kan kun ordineres til personer i alderen 18 til 64, der lider af præmatur ejakulation. Hvis patienten er allergisk over for dapoxetine eller nogen anden ingrediens i denne medicin, er de ikke tilladt at tage lægemidlet. Det er også kontraindikeret i de følgende tilfælde:

 • Hjerteproblemer (problemer med hjerterytme uden anstrengelse)
 • En historik med besvimelser
 • Historik med mani (patienten er opstemt, vred eller ikke i stand til at tænke klart)
 • Historik med alvorlig depression (diagnosticeret af en professionel)
 • Moderate eller alvorlige leverproblemer
 • Bevist eksisterende epilepsi og anfalds-lidelser

Priligy bør ikke købes og tages sideløbende med medicin mod svampeinfektioner, antibiotika, antidepressiver eller terapi mod HIV. Det er heller ikke tilladt at tage denne medicin, på samme tid, som der tages medicin mod mental sygdom.

Til sidst, så er køb af Priligy ikke anbefalet til patienter med alvorlige nyrefejl. Det anbefales patienter, der lider af det i en, mild eller moderat grad, at være påpasselige.  Det samme er tilfældet for patienter med synsproblemer. I alle tilfælde, er der ikke noget at være bekymret for, hvis din læge tillader dig at tage medicinen, så er det sikkert.

Priligy Online – Interaktion med anden medicin
TriptanerLinezolid
PerikumTelithromycin
TramadolTryptophan
Ethvert middel for behandling af erektil dysfunktion (som ingenting har at gøre med for tidlig sædafgang)

 

Ydermere, på grund af de almindeligt oplevede milde bivirkninger, frarådes det på det kraftigste, at patienten kører bil i de følgende timer, efter at have taget Priligy.

Det er også anbefalet ikke at indtage alkohol sideløbende med at tage denne medicin.

Bemærk også at Priligy tabletterne indeholder laktose; det er derfor nødvendigt at søge lægens råd, før du tager produktet, hvis du er allergisk over for laktose-baseret produkter.

Hvad er bivirkningerne fra Priligy?

Bivirkningerne er klassificeret i forhold til deres alvorlighed.

Priligy Online – Følgende er de mest almindelige bivirkninger, såsom:
SvimmelhedsfølelseMild hovedpine
En følelse af kvalme
Herefter kommer de mere ualmindelige bivirkning:
UtålmodighedEn snurrende fornemmelse
Let besvær ved at få (og beholde) erektionForstoppelse
Tilstoppet næseForbigående forhøjelse af blodtrykket
Besværet koncentrationNedsat libido
Sjældne bivirkninger der kan påvirke 1-100 mænd ud 1000 er:
SvimmelhedHurtig hjerterytme (takykardi)
Tab af libidoBeroligende fornemmelse

 

Tilfælde med mindre blødning er blevet rapporteret, i forbindelse med brugen af SSRI’. Det er derfor anbefalet til patienterne, der bruger Priligy, at være forsigtige, specielt, hvis de tager denne tablet sideløbende med andet, der påvirker trombocytfunktionen eller anti-koagulerende stoffer.

Hvordan bør jeg opbevare Priligy?

Det er vigtigt at holde behandlingen væk fra børn og teenagere, der ikke bør kunne indtage den, da det kan skabe nogle uønskede bivirkninger, og dermed være skadeligt for deres helbred. Opbevar venligst lægemidlet i en temperatur, der ikke overstiger 30 grader. Udover det, så kræver Priligy ikke nogen specielle hensyn ved opbevaring. Vi anbefaler til sidst, at du kontrollerer udløbsdatoen på pakken, og hvis den er udløbet, så bring den til dit nærmeste apotek. Midlet bør ikke smides ud med husholdningsaffaldet, af respekt for miljøet.

Hvordan køber jeg Priligy Online & i Danmark?

Champix receptNå vi overvejer at købe et receptpligtigt lægemidler, hvad end det måtte være, så er den første ting vi tænker på, apoteket.

Køb Priligy i apoteket – i Danmark

Til det må vi først lave en aftale med vores læge, der vil udføre en undersøgelse og bagefter spørge ind til vores problemer. At tale åbent omkring for tidlig sædafgang med din læge, kan, for nogle mænd være svært. Uanset om det er fra en læge eller ej, så har mænd svært ved at acceptere stirrende blikke fra andre mænd. Selvom millioner af mænd, verden over, lider af for tidlig sædafgang, betragtes denne sygdom stadig som en svaghed. Udover tabu-aspektet i det, skal du, for at kunne købe Priligy på apoteket, først lave en aftale med din læge, som nævnt tidligere. Det kræver, du har tid i kalender til at gå til lægen.

Køb Priligy Online i Danmark

For at overkomme et eventuelt tabu og planlægningsproblem, er det nu muligt at købe Priligy online. At købe det på internettet betyder ikke, at du kan få behandlingen uden en recept og uden at konsultere en læge. Visse online-klinikker gør det muligt for patienten at tage en kontrolleret medicinsk konsultation, som valideres af en læge. Efter det, hvis lægen vurderer at patientens tilstand er god nok, kan han købe Priligy online og modtage behandlingen derhjemme.

Før du bestiller det ordinerede, bør du være opmærksomme på skruppelløse hjemmesider, der tillader dig at købe forfalsket medicin. Disse forfalskede lægemidler er potentielt skadelige for dit helbred. Købet skal gøres på en troværdig hjemmeside. Uddan dig selv, før du køber noget på online.

Hvor meget koster Priligy Online & i Danmark?

Som vi beskrev tidligere, er Priligy en medicin, der kun er tilgængeligt på recept. Prisen på medikamenter i denne kategori er frit styret af apotekerne, der selv vælger prisen. Selvom nogle mænd finder prisen på Priligy særdeles høj, så vær opmærksom på, at det nu er det eneste receptpligtige medikament til behandling af præmatur ejakulation. Kliniske studier har bevist, det er mere effektivt end andre ”naturlige” piller.

Du bør også vide at medikamentet ikke er tilskudsberettiget fra sygesikringen.

 • Priligy priser: På apoteket – i Danmark

På apoteket varierer prisen for 3 Priligy piller á 30mg fra 350.00 kr. til 395.00 kr., eller 695.00 kr. til 715.00 kr. for 6 piller

 • Priligy priser: Prisen online

Priserne er relativt højere online, men det er retfærdiggjort ved at inkludere både leveringsomkostninger og prisen for en konsultation. Online varierer priserne fra 450.00 kr. til 495.00 kr. for 3 piller á 30mg og 795.00 kr. til 815.00 kr. for 6 piller.

Advarsel: Vi anbefaler at du går til din læge og køber behandlingen på et apotek. Men hvis du ønsker at bestille online, så skal du være opmærksom på, at mange sider prøver at tiltrække kunder med tilbud, såsom ”billig Priligy”, ”billigere Priligy”, eller ”uden recept”. Vær opmærksom på at disse medikamenter sandsynligvist er falske.

Referencer

Anmeldelser af Priligy Online i Danmark

Anmeldelser af Priligy Online i Danmark
9.6

EFFEKTIVITET

9.7 /10

BIVIRKNINGER

9.6 /10

BRUGERVENLIGHED

9.6 /10

PRIS

9.5 /10

Pros

 • Kan forlænge din seksuelle ydelse med 200-300 %
 • Effektiv efter 30 minutter og aktiv i op til fire timer

Cons

 • Svimmelhedsfølelse
 • Mild hovedpine
 • En følelse af kvalme

(32) comments

Add Your Reply